Gıda İşleme Bölümü Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezine Uygulamalı Etkinlik Gerçekleştirdi
Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları ile bölüm 2. sınıf öğrencileri, dersler kapsamında Mersin Üniversitesi Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Un ve Unlu Mamuller Üretim Biriminde uygulamalı etkinlik gerçekleştirdi. Buğday ununun işlenmesi ve ürüne dönüştürülmesi süreci uygulamalı olarak anlatıldı. Üretim biriminde farklı ürünlerin üretimi gerçekleştirildi. Üretim aşamasının ardından un ve hamur analizlerinde kullanılan laboratuvar cihazları anlatıldı. Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Güzel DEĞER, Öğr. Gör. Dr. Günseli Bobuş ALKAYA, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Kadir ESEN, Öğr. Gör. Merve ÇARIKCIOĞLU, Yüksekokul Sekreteri Filiz FENER ve Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sertaç GÖKTAŞ'ın katılımlarıyla teknik gezi tamamlandı.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürlüğü