TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü ve Mersin Ekonomi Platformu’ndan Üniversitemiz Girişim Limanı'na Ziyaret

TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve Mersin Ekonomi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, Üniversitemiz Genç Girişimci Merkez Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

26 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret esnasında Mersin Ekonomi Platformu ortaklığında gerçekleşecek etkinliklere, TRT'nin düzenleyeceği organizasyon ve toplantılara Üniversitemiz Girişim Limanı'nın ev sahipliği yapması konuları görüşüldü.

Ziyaret sonrasında Üniversitemiz Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, Üniversitemiz Akdeniz Kültür Merkezi'ni konuklarına gezdirdi. Ziyaretçiler, Akdeniz Kültür Merkezi ve daha birçok önemli eseri Mersin’e kazandırmasından ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'ya özel teşekkürlerini iletti.

Üniversitemiz Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu ise, Üniversitemize verdikleri değer, nazik ziyaretleri ve ziyaret esnasında görüşülen olası projeler ve iş birlikleri için TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve Mersin Ekonomi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz’a teşekkür etti.

• 2022-01-28 13:05:43

Actual News