Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizden Online 1. Grup Deney Hayvanı Kullanım Eğitimi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM), tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle online olarak verdiği eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

MEÜSEM bünyesinde Üniversitemiz Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (HADYEK) tarafından düzenlenmiş olan A Kategori Araştırmacılar İçin 9-27 Kasım 2020 tarihleri arasında “1. Grup Deney Hayvanı Kullanım Sertifikası Eğitimi” verildi.

9 Kasım 2020 tarihinde başlayan ve 40 saat online olarak yapılan teorik eğitimin ardından, 35 saatlik uygulama eğitimi daha verildi. MEÜSEM dersliklerinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak eğitim sonu değerlendirme sınavı yapıldı. Başarılı olan katılımcılara A Kategori Deney Hayvanı Kullanım Sertifikaları, Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve Merkez Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ali Gök tarafından verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından, 1. Grup Deney Hayvani Kullanım Sertifikası Eğitimine katkılarından dolayı Rektör Danışmanı ve MEÜSEM Müdürü Doç. Dr. Esma DUMANLI KADIZADE’ye plaket takdim edildi.

• 2021-01-26 09:18:00