Kadın Girişimcilik Akademisi 4. Etkinliği

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi @girisim_limani ve TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu @tobbmersinkgk işbirliğinde Türkiye'de yaygınlaştırılması planlanan "Kadın Girişimcilik Akademisi" projesinin 4. Etkinliği 18 Ocak 2021'de Saat 19:00'de Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

TOBB Mersin İl  Kadın Girişimciler Kurul üyelerimizin başarı hikâyelerini aktardığı, girişimcilerimize ve öğrencilerimize bu yolculukta rehberlik etmek üzere etkinliğe konuşmacı olarak katılarak TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurul Üyelerinden Ladychic Gelinlik ve Abiye Tekstil ve Moda Şirket Sahibi Sn. Yelda Narin ve Asiye İkanç Güzellik Merkezi Şİrket Sahibi Sn. Asiye İkanç güzellik ve moda tasarım konularını hakkında sektörel bilgi paylaşımında bulunacaklardır. Değerli katılımlarınızı bekleriz.

18 Ocak Pazartesi günü Saat19:00'deki Kadın Girişimcilik Akademisi 4. Etkinliği Başvuru için:

• 2021-01-13 14:12:49