Pedagojik Formasyon Eğitimi Alırken Eğitimi Yarım Kalan Öğrencilere Günlü Duyurudur

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ALIRKEN EĞİTİMİ YARIM KALAN ÖĞRENCİLERE GÜNLÜ DUYURUDUR.

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT DUYURUSU

Fakültemizde Pedagojik Formasyon Eğitimine daha önce kayıt yaptırmış ve halen kayıtlı olan, eğitimini tamamlamak isteyen öğrencilerin ders kayıtlarının yapılması için ekteki formu 03.09.2020 tarihine kadar doldurarak zeynepgungor@mersin.edu.tr adresine gönderilmeleri gerekmektedir. (Ön Ders Kayıt Formu, doldurulduktan ve imzaladıktan sonra resminin çekilerek değil, tarayıcıdan geçirilerek gönderilmesi gerekmektedir.)

Süreçler:

1-Ön Ders kayıt Formları 04.09.2020 tarihinde değerlendirmeye girecek ve hangi derslerin yüz yüze olacağı, hangi dersin uzaktan eğitim olacağı, ne kadar ücret yatırılacağı belirlenerek duyurulacaktır.

2- 07 Eylül 2020 tarihinde belirlenen şartlar WEB sayfamızda duyurulacaktır.

3-Duyuru sonucunda ders kaydı yapmak isteyenler 11.09.2020 tarihine kadar dekontlarını göndererek ders kayıtlarını tamamlayabilirler.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

1-Yukarıdaki duyuru ve ekteki  “Ders Kayıt Formu”  sadece Mezun olunmasına 4 veya daha fazla dersten kalan öğrencileri kapsamaktadır. (Ders kayıt Formu ektedir.)

2-Mezun olunmasına 3 veya daha az dersi (devamsızlıktan değil not ile) kalan öğrenciler ekte yayınlanan “Üç Ders Sınav Başvuru Formunu” doldurarak  zeynepgungor@mersin.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir. (Formun imzalandıktan sonra resim çekilerek değil, tarayıcıdan geçirilerek gönderilmesi gerekmektedir.) Sınav Tarihi ayrıca açıklanacaktır. 2020 Temmuz/Ağustos aylarında “Üç Ders Sınav Başvuru Formunu” veren öğrencilerin tekrar form vermelerine gerek yoktur. (Üç Ders Sınav Başvuru Formu ektedir.)

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI