Covıd-19 Salgınına Karşı Fakültemizde Alınan Önlemler

Bütün dünyada ve ülkemizde etkili olan Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) ile mücadeleye yönelik çalışmalar Fakültemizde titizlikle sürdürülmektedir. COVID-19 hastalığının yayılmasının önlenmesi amacıyla Fakültemiz idari ofisleri, derslikler, koridorlar, laboratuvarlar, merdivenler, tuvaletler temizlenmiş ve ilaçlanarak dezenfekte edilmiştir. Fakültemiz girişlerine uyarı afişleri asılmış, idari ofislere girişte maske takılması istenmiştir. Alınan önlemler ancak Fakültemiz personelinin konuyla ilgili kurallara titizlikle uyması ve kendi bireysel önlemlerini almalarıyla amacına ulaşacaktır. Hepimizin sağlığını korumak amacıyla bütün personelimizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

• 2020-06-04 13:13:34