21. " Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Kursu"

Sağlık Bakanlığı'nın verdiği ruhsat ile hastanemiz tarafından 25 Şubat 2019- 05 Nisan 2019 tarihleri arasında “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Kursu” düzenlendi. 21.Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Kursu, Mersin Üniversitesi Hastanesi ve Mersin Toros Devlet Hastanesinden toplamda 9 hemşirenin katılımı ile gerçekleşti.

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Doruk ve Cerrahi Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Havva Doğan'ın organize ettiği eğitim 120 saat teorik, 120 saat uygulama şeklinde gerçekleşti.

Kursu başarıyla tamamlayan hemşirelere, Mersin Üniversitesi Hastanesi  Konferans Salonu'nda düzenlenen  törenle katılım belgeleri verildi.

• 2019-05-20 14:54:53

Actual News