14 Mart Tıp Bayramı Fakültemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 09:00 da Mersin Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamamız, saat 13:30 da Tıp Bayramı törenimizle devam etti.

Fakültemiz Türkan Saylan Konferans salonunda gerçekleşen törene; Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Kaya, Mersin’de görev yapan hekimler, fakültemiz öğretim elemanları, öğrencileri ve sağlık çalışanları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Keman sanatçısı Öğr. Gör. Onur Yıldız’ın müzik dinletisine yer verildi. Sağlık emekçilerini ve öğrencileri bir araya getiren tören, açılış konuşmalarıyla devam etti.

Fakültemiz öğrencisi Kübra Ocak, Dekan Vekili Prof. Dr. Mukadder Çalıkoğlu ve Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali KAYA'nın konuşmalarının ardından meslekte 25.yılını dolduran hekimlerimize plaket takdim edilerek, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi verildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde Tıp Fakültesi Dönem-1 öğrencilerimizin beyaz önlük giyme töreni ardından fuaye alanında fakültemiz Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erim Erdem tarafından hazırlanan ‘Hastane Kaygısı’ isimli resim sergisi gezildi.

• 2019-02-25 10:03:12

Actual News