Teknik Bilimler Myo Gıda İşleme Bölümü Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezine Teknik Gezi Gerçekleştirdi
TBMYO Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanları ile bölüm 2. sınıf öğrencileri, Mersin Üniversitesi Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlığı bünyesinde bulunan Un ve Unlu Mamuller Üretim birimine uygulamalı dersler kapsamında teknik gezi gerçekleştirildi. Buğday ununun işlenmesi ve ürüne dönüştürülmesi uygulamalı olarak anlatıldı. Üretim biriminde farklı ürünlerin üretimi gerçekleştirildi. Üretim aşamasından sonra un ve hamur analizleri için laboratuvar cihazları detaylı olarak anlatıldı. Tüm bölüm hocalarının destek ve katkıları ile bölüm başkan yardımcısı Dr. Ögr. Üyesi Ayşin Güzel Değer, Ögr. Gör. Dr. Günseli Bobuş Alkaya'nın katılımları ile bu teknik geziler gerçekleştirildi. Teknik gezi simit ve çay eşliğinde sona erdi.