Yemekhanelerimizde Yeni Dönem: Üniversitemiz Yemeklerini Artık Kendisi Üretiyor
Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar’ın öğrenci ve personelimizin daha kaliteli bir yemek hizmeti almasına yönelik talimatları ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın da hummalı çalışmaları sonucunda Üniversitemiz yemeklerini artık kendisi üretiyor.
Üniversitemizin Merkez, Yenişehir ve Tece Kampüslerinde yer alan yemekhanelerindeki yeni dönem 2 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlarken; personel ve öğrencilerimiz yemekhanelerimize yoğun bir ilgi gösterdi.
Hayata geçirilen proje ile ilgili bilgiler veren Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Solmaz, “Personel ve öğrencilerimize daha hijyenik, lezzetli ve kaliteli yemek hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik ve 2 Ocak tarihi itibarıyla da yemekhanelerimizde yeni dönem başladı. Aşçı ve aşçı yardımcılarımızdan olan 20 kişilik ekibimiz, günde 4 çeşit yemeği yaklaşık 5000 kişiye özenle hazırlıyorlar. Aşçılarımızın hazırladığı yemekleri ise toplamda 85 kişilik bir ekip ile personel ve öğrencilerimize sunuyoruz. Bundan sonra da en iyi yemeği, en uygun ve kaliteli olacak şekilde Mersin Üniversitesi ailemize sunmaya devam edeceğiz. Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizi yemekhanelerimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yemekhanelerimizde başlayan yeni dönemden çok memnun olduklarını belirten personel ve öğrencilerimiz ise, üretilen yemeklerin daha kaliteli ve lezzetli olduğunu ifade ederek hayata geçirilen proje için başta Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar olmak üzere emeği geçen tüm personelimize teşekkür ettiler.
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü