Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümümüz Alanında Uzman Görüşmesi Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, LÖSEV Adana Temsilciliği çalışanı Nadide Büşra Kaynak'ı konuk etti.

16 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte, Kamu ve Özel sektör yapılanması kapsamında STK'lar ve LÖSEV ile ilgili bilgiler paylaşıldı ve Nadide Büşra Kaynak öğrencilerle mesleki deneyimlerini aktardı.

Dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Abdulmecit Mısır ise, yürüttüğü ders olan Kamu Özel Kesimi ve Yapısı ders içeriği ile Nadide Büşra Kaynak'ın bahsetmiş olduğu konuların örtüşmesine dikkat çekti.

Öğrencilerimizin katılımları ile çevrim içi olarak da gerçekleşen etkinlik, karşılıklı teşekkürler ile sona erdi.

• 2022-05-24 16:31:17

Actual News