Erdemli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Sigortacılıkta Satış ve Zaman Yönetimi Konulu Etkinliğe Katıldı

Üniversitemiz Erdemli Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık Sigortacılık Bölümü öğrencileri Mersin Sigorta Acenteleri Derneği tarafından düzenlenen “"Sigortacılıkta Satış ve Zaman Yönetimi" konulu eğitime katıldı.

18 Mayıs Çarşamba günü Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki etkinliğe, MTSO Meclis Başkan Vekili Hüseyin Dinler, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Üyesi Osman İnandıoğlu, MESAD Başkanlı Fahrettin Abeş, Erdemli MYO Finans-Bankacılık Bölüm Başkanlı Öğr. Gör. Şeyda Kapıkıran, Mersin sigorta acenteleri temsilcileri ve öğrencilerimiz katıldı.

SEP Akademi'den Erdem Karapaşa tarafından verilen Sigortacılık Satış Teknik ve Yöntemlerinin anlatıldığı eğitim, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Acente temsilcileri ve öğrencilerin yoğun etkileşimi ile geçen eğitimin sonunda öğrencilerimize katılım belgeleri takdim edildi.

• 2022-05-23 16:41:43

Actual News