Üniversitemiz ile Erdemli Belediyesi Arasındaki İş Birliği Ödül Getirdi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından sunulan Gıdanı Koru Proje Fikri Yarışması’nda Üniversitemiz ile Erdemli Belediyesi iş birliğinde hazırlanan “Gıda Bankası” isimli proje, 412 proje arasından en iyi 10 proje içinde yer alarak ödül aldı.

Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’nde 17 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ödülünü, Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin birlikte taktim etti.

Törende Üniversitemizi temsilen ödül alan projeyi hazırlayan Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörü Öğr. Gör Mesut Salih Uzman da yer aldı.

• 2022-05-23 16:42:19

Actual News