Üniversitemiz Girişim Limanında Düzenlenen Saçmalathon'a Yoğun İlgi

Üniversitemiz Girişim Limanı ve TÜMMİAD iş birliğinde “SAÇMALATHON” etkinliği düzenlendi.

10 Mayıs Salı günü düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz öğrencileri ile Eyüp Aygar Fen Lisesi ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı.

Yaklaşık dört saat süren etkinlik bireysel sunumlarla başlarken, ikinci aşamada ise katılımcılar gruplara bölünerek altı adet atölye çalışması tamamlandı. Atölye çalışmaları sonrası yapılan sunumlar değerlendirilerek birinci olan takıma ödül ve birincilik belgeleri Üniversitemiz Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu tarafından takdim edildi.

Etkinlik sonunda ise iş birliği gerçekleştirilen TÜMMİAD'ın Kurucu Başkanı Bülent Kavaklı ve Hatay Temsilcisi Meryem Yücel'e gençlerimize gönüllü katkılarından dolayı teşekkür belgeleri sunuldu.

• 2022-05-12 15:43:17

Actual News