Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Kampüste Bir Ağacım Olsun Etkinliği

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Kampüste Bir Ağacım Olsun” isimli etkinlik düzenledi.

6 Nisan Çarşamba günü Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen ve koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Murat Özdamar, Öğr. Gör. İbrahim Çakan ve Öğr. Gör. Burak Çetinkaya’nın yaptığı etkinlikte, 200 adet ağacın dikimi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin çevre duyarlılığı arttırmanın kendilerinin en önemli hedefleri arasında olduğunu ifade eden Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik, “Bahar mevsimini bu güzel etkinlikle karşılamış olduk. Öğrencilerimiz ve personelimiz ile birlikte böylesi güzel bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Öğr. Gör. Dr. Murat Özdamar ise, “Çam ve benzeri 200 ağacı toprakla buluşturuyoruz. Bu tarz etkinlikleri personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte düzenli olarak gerçekleştirerek, kampüsümüzü daha yeşil bir hale getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin hazırlanan alanlarda ağaç dikimini gerçekleştirmesi ile birlikte etkinlik sona erdi.

• 2022-04-06 16:31:58

Actual News