Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Etkinliğinin Konuğu Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu Oldu

Üniversitemiz Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi (Girişim Limanı) Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, T.C. Akdeniz Kaymakamlığı Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği “Kariyer Günleri” etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

29 Mart Salı günü gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, öğrencilere girişimcilik ve kariyer planlama konularında bilgiler verdi. Geleceğin meslekleri ve başarılı girişimler hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayan Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu’na Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İlhan Nacaroğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edilmesiyle birlikte etkinlik sona erdi.

• 2022-03-31 14:54:15

Actual News