Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında, Peyzaj Planlama Şube Müdürlüğünde, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğünde Kullanmak Üzere Su Arıtma Cihazı ve Denge Tankı Alımı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında, Peyzaj Planlama Şube Müdürlüğünde, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğünde kullanmak üzere su arıtma cihazı ve denge tankı alımı.’ Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr adresine veya kapalı zarfta en geç 7 MART 2022 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine tekliflerini sunmaları önemle rica olunur.

Dokümanları indirmek için tıklayınız.

• 2022-03-03 12:33:31

Actual Notices