Redaksiyon, Çeviri ve Akademik Yazım Birimi

İZLENECEK YOL

1.  Aşağıdaki linkten Başvuru Formunu bilgisayarınıza indirip gerekli kısımları doldurunuz. İmza kısmı boş kalabilir. Sayfa sayısı, toplam sözcük sayısı 200'e bölünerek bulunur ve forma o şekilde yazılır. Her 200 sözcük bir sayfa olarak kabul edilir.

Redaksiyon, Çeviri ve Akademik Yazım İstek Formu için Tıklayınız.

2. Çevirisi/Redaksiyonu yapılacak dokümanı, Başvuru Formu ile birlikte muceviri@mersin.edu.tr mail adresine gönderiniz. Tarafımızca yapılacak hesaplamaya göre ödemeniz gereken ücret tarafınıza bildirilir.

3. Ücret bilgisi uygun görüldüğü taktirde ilgili kişi tarafından bankaya ödeme yapılır ve Ödeme Dekontu muceviri@mersin.edu.tr adresine gönderilir. Ödeme Dekontu ulaştıktan sonra gerekli çalışmalara başlanır.

ÜCRETLENDİRME

1. Düzeltme, redaksiyon veya tercüme gibi hizmetler için ücret hesaplaması yapılırken, işlem sonunda ortaya çıkan metinden her 200 kelime 1(bir) sayfa olarak kabul edilmektedir.

2. Kelime sayısı 200’ü aşmayan matbu belgelerin (fatura, diploma, sertifika, Özet vb.) redaksiyon ya da          tercümesinde, her bir belge 1 (bir) tam sayfa olarak kabul edilmektedir.

*** Örnek Ücret Hesaplanması için Tıklayınız.

_____________________________________________________________________________________________________________________

2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılı için ücretler şu şekilde belirlenmiştir (sayfa başına).

1. Düzeltme veya redaksiyon:  20,00 TL + % 18 KDV  = 23.6 TL

3. Tercüme ve Redaksiyon:  45,00 TL + % 18 KDV  = 53.1

4. Birebir görüşme yoluyla İngilizce akademik yazım desteği

Saat Başına: 200,00 TL + % 18 KDV = 236 TL

Express çeviri ve redaksiyon hizmeti (3 iş günü) (sayfa başına)

1. Düzeltme veya redaksiyon:  25,00 TL + % 18 KDV  = 29.5 TL

3. Tercüme ve Redaksiyon:  65,00 TL + % 18 KDV  = 76.7 TL

Havale veya EFT ile ilgili Detaylar

Alıcı:  Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Gönderen: Çeviri sahibi Adı ve Soyadı

Açıklama: Lütfen açıklama kısmına “Redaksiyon, Çeviri ve Akademik Yazım Birimi ”  yazınız.

Banka Hesap Numarası

Ziraat Bankası A.Ş.  Çiftlikköy-Mersin Şb. - 2181

TR94 0001002181351341225058  (Yabancı Diller Yüksekokulu)

Birim Koordinatörü: Öğr. Gör. Dr. Kerim ÜNAL