Türk Halk Müziği Topluluğu Anadolu Ezgileri Konseri Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemizin kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri ile 26. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Üniversitemiz Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından “Anadolu Ezgileri” konseri düzenledi.

13 Mayıs Cuma günü Üniversitemiz Amfitiyatrosunda düzenlenen konsere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Canacankatan, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Topluluk üyesi öğrencilerimizin Anadolunun farklı yörelerine ait türküleri seslendirdiği konser, büyük beğeni kazandı. Konser sonrası ise, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı tarafından Topluluk Başkanı Sevcan Aran’a plaket takdim edildi.

30. Yıl Etkinlikleri ve 26. Kültür ve Spor Şenlikleri programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

• 2022-05-16 09:41:10

Actual News