Sağlık İçin Su Ürünleri Paneli ve Balık Ekmek İkramı Gerçekleştirildi

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



Üniversitemizin 30. yıl etkinlikleri kapsamında Su Ürünleri Fakültesi tarafından “Sağlık İçin Su Ürünleri” paneli ve balık ekmek ikramı gerçekleştirildi.

13 Mayıs Cuma günü, Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde gerçekleşen panele Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tahir Alp, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Paneli Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tahir Alp yönetirken, Prof. Dr. Dilek Çiçek Yılmaz “Balık Yemek Sağlığımızı Nasıl Etkiler?”, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ozan Güler “Türkiye’de Balık Tüketimi ve Gastronomik Değerleri”, Nil Ece Yamanyılmaz “Konserve Ton Balığı”, Mersin Kültür Balıkçıları Derneği Üyesi Eray Yuva ise “Yetiştiricilik Su Ürünlerinin Besinsel Değeri’ konu başlıklarında gerçekleştirdikleri sunumlarla katılımcıları bilgilendirdi.

Panel sonrası, Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi tarafından Cumhuriyet Meydanında “Balık Ekmek İkramı” etkinliğine geçildi. Öğrenci ve personelimize Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Genel Sekreter İsa Değirmenci, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tahir Alp ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Gaye Tuğuz tarafından balık ekmek ikram edildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü


  • 2022-05-16 08:44:59
  • 828

Actual News