Mykolas Romeris Üniversitesinden Erasmus Kapsamında Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Erasmus kapsamında Litvanya Mykolas Romeris Üniversitesi’nden Prof. Dr. Vaidas Jurkevicius’u ağırladı.

Hukuk alanında çalışan ve kurumumuzu ilk kez ziyarete gelen Prof. Dr. Jurkevicius, öğrencilerimizle buluşarak Litvanya hukuk sistemi ve Litvanya hakkında bilgi verdi. 25 Ekim 1992'de kabul edilen ve 6 Kasım 1992'de onaylanan Litvanya anayasasının kabulüne kadar olan süreci de öğrencilere anlatan Prof. Dr. Jurkevicius, Mykolas Romeris Üniversitesi’ne Erasmus programı kapsamında gitmek isteyen öğrencilere Litvanya ve kurum ile ilgili pratik bilgiler de verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ders, gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi. Etkinliğin sonunda Kamu Yönetimi Erasmus Bölüm Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Kandemir Atçeken ve Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü Erasmus Ofisi’nden A. Banu Akdoğan tarafından değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştığı için Prof. Dr. Jurkevicius’e teşekkür edilerek, kurumumuz Erasmus programı tanıtım materyalleri hediye edildi.

Uzun yıllar Kamu Yönetimi Bölümü ile anlaşması bulunan Mykolas Romeris Üniversitesi, Erasmus Programı kapsamında birçok öğrencimizi eğitimleri için kabul ediyor.

• 2022-04-29 10:36:28

Actual News