Üniversitemiz ile Tarsus Üniversitesi İdari Personeline Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tamamlandı

Üniversitemiz ile Tarsus Üniversitesi idari personeline yönelik “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” 2 Nisan Cumartesi günü Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ülkemizde yürütülen ulusal sınav standart kalitesi gözetilerek gerçekleştirilen sınava; Üniversitemizden Şube Müdürlüğü kadrosu için 34, Hastane Müdür Yardımcılığı kadrosu için 3, Merkez Teşkilat Şef kadrosu için 60, Döner Sermaye Şef kadrosu için 20, Merkez Teşkilat Memur kadrosu için 19, Merkez Teşkilat Sağlık Teknikeri kadrosu için ise 2 personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, sınavın şeffaf ve güvenli bir şekilde hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sınav sonuçlarının ardından görevde yükselecek tüm personelimize yeni unvanlarının hayırlı olmasını diliyor, görevlerinde başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

• 2022-04-11 13:26:39

Actual News