2021-2022 Bahar Dönemi Sınav Programı

Aşağıdaki bilgilere ulaşmak için üstünü tıklayınız

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları Akademik Takvimi

2021-2022 Temel İngilizce Hazırlık sınıfları Bahar Dönemi Sınav Programı

Yazma ve Konuşma ödevleri (portfolio) uygulama programı

2021-2022 ELT Prep Classes Spring Term Exam Program

ELT Writing and Speaking Portfolio Program

- 2021-2022 İngiliz Dilbilimi Hazırlık Sınıfları Bahar Dönemi Sınav Programı

____________________________________________________________________________________________________________________

Covid-19 hastalığı veya temaslı durumu olan öğrenciler durumlarını belgeleyen raporları bildirmeleri halinde dönem sonunda belirtilen tarihte topluca mazeret sınavına gireceklerdir. Covid-19 dışında quizlerde rapor geçerli değildir ve öğrencilerin mazeret sınav hakkı bulunmamaktadır. Ara sınavlarda raporlu olup da sınavlara giremeyen öğrenciler için belirtilen tarihlerde mazeret sınavı yapılacaktır. Ara sınavlarda raporlu olan öğrenciler sınavlara giremez.

Sağlıklı bir sınav ortamı oluşturabilmek adına; kalem, silgi gibi kişisel malzeme değişimi yasaktır. Her öğrenci mutlaka kendine ait gerekli kırtasiye malzemeleri ile sınava gelmelidir.

• 2022-02-16 14:15:07

Actual Announcements