Ders Bilgileri
MEAT AND MEAT PRODUCTS TECHNOLOGIES II | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Kodu | Dönemi | Teori | Uygulama | Ulusal Kredisi | AKTS Kredisi | |
Saat / Hafta | ||||||
GDT 206 | Spring | 1 | 2 | 2 | 4 |
Ön Koşulu Olan Ders( ler ) | none |
Dili | en |
Türü | Required |
Seviyesi | Associate |
Öğretim Elemanı( ları ) | Dr.Öğr.Üye.Fatma SÖYLEMEZ |
Öğretim Sistemi | Face to Face |
Önerilen Hususlar | none |
Staj Durumu | None |
Amacı | This course provides students with the Turkish Food Codex and further processed meat products in accordance with TS standards and making the production of emulsion type meat products is intended to gain qualifications. |
İçeriği | Production of Sousage, Salami, Pastırma and further processed meat products |
Dersin Öğrenim Çıktıları
# | Öğrenim Çıktıları |
---|---|
1 | Be able to define the sausage production |
2 | Be able to define the salami production |
3 | Be able to define the sucuk and sucuk like products production |
4 | Be able to define the pastırma production |
Haftalık Ayrıntılı Ders İçeriği
# | Konular | Öğretim Yöntem ve Teknikleri |
---|---|---|
1 | Emulsifier type meat products | Lecture and practice |
2 | Emulsifier type meat products | Lecture and practice |
3 | Emulsifier type meat products | Lecture and practice |
4 | Fermentation type meat production | Lecture and practice |
5 | Fermentation type meat production | Lecture and practice |
6 | Fermentation type meat production | Lecture and practice |
7 | Pastırma production | Lecture and practice |
8 | Midterm Exam | |
9 | Pastırma production | Lecture and practice |
10 | Pastırma production | Lecture and practice |
11 | Production of further processed meat products | Lecture and practice |
12 | Production of further processed meat products | Lecture and practice |
13 | Production of further processed meat products | Lecture and practice |
14 | Production of further processed meat products | Lecture and practice |
15 | Production of further processed meat products | Lecture and practice |
16 | Final Exam |
Resources
# | Malzeme / Kaynak Adı | Kaynak Hakkında Bilgi | Referans / Önerilen Kaynak |
---|---|---|---|
1 | Textbooks and other resources |
Ölçme ve Değerlendirme Sistemi
# | Ağırlık | Çalışma Türü | Çalışma Adı |
---|---|---|---|
1 | 0.4 | 1 | 1. Mid-Term Exam |
2 | 0.6 | 5 | Final Exam |
Dersin Öğrenim Çıktıları ve Program Yeterlilikleri ile İlişkileri
# | Öğrenim Çıktıları | Program Çıktıları | Ölçme ve Değerlendirme |
---|---|---|---|
1 | Be able to define the sausage production | 10 | 1͵2 |
2 | Be able to define the salami production | 10 | 1͵2 |
3 | Be able to define the sucuk and sucuk like products production | 10 | 1͵2 |
4 | Be able to define the pastırma production | 10 | 1͵2 |
Not: Ölçme ve Değerlendirme sütununda belirtilen sayılar, bir üstte bulunan Ölçme ve Değerlerndirme Sistemi başlıklı tabloda belirtilen çalışmaları işaret etmektedir.
İş Yükü Detayları
# | Etkinlik | Adet | Süre (Saat) | İş Yükü |
---|---|---|---|---|
0 | Course Duration | 14 | 3 | 42 |
1 | Course Duration Except Class (Preliminary Study, Enhancement) | 14 | 3 | 42 |
2 | Presentation and Seminar Preparation | 0 | 0 | 0 |
3 | Web Research, Library and Archival Work | 0 | 0 | 0 |
4 | Document/Information Listing | 0 | 0 | 0 |
5 | Workshop | 0 | 0 | 0 |
6 | Preparation for Midterm Exam | 1 | 6 | 6 |
7 | Midterm Exam | 1 | 1 | 1 |
8 | Quiz | 0 | 0 | 0 |
9 | Homework | 0 | 0 | 0 |
10 | Midterm Project | 0 | 0 | 0 |
11 | Midterm Exercise | 0 | 0 | 0 |
12 | Final Project | 1 | 0 | 0 |
13 | Final Exercise | 0 | 0 | 0 |
14 | Preparation for Final Exam | 1 | 8 | 8 |
15 | Final Exam | 1 | 1 | 1 |
100 |