Slide background
Mersin Üniversitesi

  Lecturer Selen Çalışkantürk Karataş
users.ozgecmis
:
Department
:
Faculty of Engineering .
Business Address
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Phone
:
+90-324-3610001 .
Internal
:
17528 .
Fax
:
+90-324-3610032 .
Alternative e-mail
:
Created
:
2015-10-20 12:37:46 .
Last Modification
:
2020-12-11 12:46:09 .
Researcher ID :
Scopus ID :
Orcid ID :
Scholar ID :
h-index :
Publons ID :
Point :

Degree Department/Program Institute Year
2005
2009
Title Dutie Institution/Other Year
UZMAN KALITE KONTROL SORUMLUSU 2009-12-24 - 2010-12-27
International - SCI/SCI-Expanded category 1000
2017
2. ÇALIŞKANTÜRK, S.; GÜNAY, D.; SAYAR, S. . FOOD CHEMISTRY, 2017, , -. 0 + 0
1. Çalışkantürk Karataş, S.; Günay, D.; Sayar, S. In vitro evaluation of whole faba bean and its seed coat as a potential source of functional food components. ELSEVIER BV, 2017, 230, 182-188. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.037

Publications_002.pdf

International - Covered by Other International Indexes 0
2011
1. ÇALIŞKANTÜRK, S. Effect of time and temperature on orange juice during storage. ADVANCES IN FOOD SCIENCE, 2011, 33, 1-6. 0 + 0
National - Covered by ULAKBIM 0
2017
2. SAYAR, S.; ÇALIŞKANTÜRK, S. . JOURNAL OF FOOD, 2017, , -. 0 + 0
1. SAYAR, S. NOHUTTA TANE (TOHUM) KABUĞUNUN TÜM TANENİN FİZİKSEL, KİMYASAL VE BESLENME ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD, 2017, 42, 468-476. 0 + 0
Publications_003.pdf

International - Full text - Oral 0

1. ÇALIŞKANTÜRK, S., In vitro fermentabilities of the digestion residues from dry faba bean. 14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop (EYCSTW), 2015-04-15, 2015-04-17, KOPENHAG, Denmark, 2015. 0

National - Full text - Oral 0

1. SAYAR, S., Baklagil Kabuklarının Beslenme Sağlığı Açısından Önemli Özelliklerinin In Vitro Olarak Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Turkey, 2009. 0

National - Abstract - Poster 0

1. ÇALIŞKANTÜRK, S., Depolama Sıcaklığının ve Süresinin Portakal Suyundaki Vitamin C Miktarı Üzerine Etkisi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Turkey, 2009. 0

National - Researcher 50

1. Bakla (Vicia faba L.)’nın Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinden Kaynaklanan Fizyolojik Etkilerinin In Vitro Yöntemlerle Belirlenmesi , TÜBİTAK, Project Number: 107-O-397, 0 TL, Researcher, 2007,Completed. 50

International 0
1. , 2015-04-13, MERSİN, Turkey. 0