Academic Staff

Degree | Department/Program | Institute | Year |
2005 | |||
2009 |
Title | Dutie | Institution/Other | Year |
UZMAN | KALITE KONTROL SORUMLUSU | 2009-12-24 - 2010-12-27 |
2017
2. ÇALIŞKANTÜRK, S.; GÜNAY, D.; SAYAR, S. . FOOD CHEMISTRY, 2017, , -. 0 + 0
1. Çalışkantürk Karataş, S.; Günay, D.; Sayar, S. In vitro evaluation of whole faba bean and its seed coat as a potential source of functional food components. ELSEVIER BV, 2017, 230, 182-188. 1000 + 0http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.037
Publications_002.pdf
2011
1. ÇALIŞKANTÜRK, S. Effect of time and temperature on orange juice during storage. ADVANCES IN FOOD SCIENCE, 2011, 33, 1-6. 0 + 0
2017
2. SAYAR, S.; ÇALIŞKANTÜRK, S. . JOURNAL OF FOOD, 2017, , -. 0 + 0
1. SAYAR, S. NOHUTTA TANE (TOHUM) KABUĞUNUN TÜM TANENİN FİZİKSEL, KİMYASAL VE BESLENME ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD, 2017, 42, 468-476. 0 + 0Publications_003.pdf
1. ÇALIŞKANTÜRK, S., In vitro fermentabilities of the digestion residues from dry faba bean. 14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop (EYCSTW), 2015-04-15, 2015-04-17, KOPENHAG, Denmark, 2015. 0
1. SAYAR, S., Baklagil Kabuklarının Beslenme Sağlığı Açısından Önemli Özelliklerinin In Vitro Olarak Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Turkey, 2009. 0
1. ÇALIŞKANTÜRK, S., Depolama Sıcaklığının ve Süresinin Portakal Suyundaki Vitamin C Miktarı Üzerine Etkisi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Turkey, 2009. 0
1. Bakla (Vicia faba L.)’nın Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinden Kaynaklanan Fizyolojik Etkilerinin In Vitro Yöntemlerle Belirlenmesi , TÜBİTAK, Project Number: 107-O-397, 0 TL, Researcher, 2007,Completed. 50
1. , 2015-04-13, MERSİN, Turkey. 0