Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Doktor Öğretim Üyesi Serpil Yalım Kaya
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
13998 .
Faks
:
+90-324-361000751 .
Diğer e-mail
:
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2015-12-15 15:55:23 .
Düzenleme
:
2018-11-02 15:29:58 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 1999
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2003
DOKTORA GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2010
Doktora Tezi

1. Keçiboynuzu Meyvesinden Yüksek Saflıkta Seker Şurubu Üretimi Danışman: Dr. Prof. Dr. YÜKSEL ÖZDEMİR, Mersin Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, MERSİN, Türkiye, 2010.

Yüksek Lisans Tezi

1. Turunçgil ürünlerinde naringin (4',5,7-trihydroxyflavanone 7-rhamnoglucoside) miktarının belirlenmesi ve giderilmesi Danışman: Dr. Doç. Dr. Yüksel ÖZDEMİR, Mersin Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Mersin, Türkiye, .

Görev Ünvanı Üniversite/Kurum Yıl
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2001-01-03 - 2010-09-20
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DR. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2010-09-20 - 2016-05-17
YARDIMCI DOÇENT DOKTOR MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-05-17 - Devam ediyor
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
MERKEZ MÜDÜR YARDIMCISI GIDA ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015-12-01 - 2018-10-22
MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ GIDA ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015-12-01 - 2018-10-22
BÖLÜM BAŞKANI TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-11-03 - 2016-11-03
YÜKSEKOKUL KURULU ÜYESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-11-03 - 2016-11-03
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 2000
2004
2. Yalım, S.; özdemir, Y.; Ekiz, H. Naringin In Turkish Orange Juices and Its Reduction by Naringinase. JOURNAL FOOD AND DRUG ANALYSİS, 2004, 12, 273-276. 1000 + 0
Publications_001.pdf

2003
1. Yalım, S.; özdemir, Y. Effects of Preparation Procedures On Ascorbic Acid Retention In Pickled Hot Peppers. INTERNATİONAL JOURNAL OF FOOD SCİENCES AND NUTRİTİON, , 2003, 54, 291-296. 1000 + 0
Ulusal - ULAKBİM Tarafından Taranan 200
2015
1. Yalım kaya, S.; özdemir, Y. Keçiboynuzu Meyvesinden Suda Çözünür Kuru Madde Özütlenmesi Üzerine Meyvenin Su Tutma Kapasitesi ile Özütleme Koşullarının Etkisi. GIDA, 2015, 40, 327-334. 200 + 0
Publications_002.pdf

Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 190

1. YALIM KAYA , S.; BENLİ, S.; UYGUN, A.; EROL, İ., Gıda İşleme ve Gıda Servisi Konularında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Güvenliği ve Gıda Hijyeni Konusunda Bilgi Düzeyleri. The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 2017-09-28, 2017-09-30, mersin, Türkiye, 2017. 190

Uluslararası - Tam Metin - Poster 100

1. YALIM KAYA , S., Keçiboynuzu Meyvesi Diyet Lifinin Özellikleri Ve Kullanım Alanları. ULUSLARARASI ERDEMLİ SEMPOZYUMU 2018, 2018-04-19, 2018-04-21, Mersin, Türkiye, 2018. 100
http://erdemlisemp.mersin.edu.tr/summary

Uluslararası - Özet - Poster 197

4. YALIM KAYA , S.; SAYAR, S.; SERİN, S.; UYGUN, A., YAĞ İKAMESİ OLARAK PEYNİRALTI SUYU TOZU KULLANIMININ POĞAÇANIN YUMUŞAKLIĞINA ETKİSİ. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGİD), 2017-10-26, 2017-10-28, sivas, Türkiye, 2017. 47

3. YALIM KAYA , S., GELENEKSEL TESPİH (Styrax officinalis) ÇİÇEĞİ REÇELİ. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGİD), 2017-10-26, 2017-10-28, sivas, Türkiye, 2017. 50

2. YALIM KAYA , s.; ÖZDEMİR, Y., KEÇİBOYNUZU MEYVE ÖZÜTÜNÜN ŞEKER BİLEŞİMİ VE DERİŞİMİNE ÖZÜTLEME KOŞULLARININETKİSİ. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGİD), 2017-10-26, 2017-10-28, sivas, Türkiye, 2017. 50

1. YALIM KAYA , S.; SERİN, S.; SAYAR, S., The Eff ect of Usƌng Whey Powder as a Fat Replacer on the Reologƌcal Propertƌes of Pogaca Dough. 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 2017-10-25, 2017-10-27, ADANA, Türkiye, 2017. 50

Ulusal - Yürütücü 200

2. Türkiye’de Bireylerin Stres, Üzüntü, Sıkıntı Anında Rahatlamak ve İyi Hissetmek İçin Tükettikleri Gıdalar , BAP, Proje No: 2018-1-TP2-2834, 9000 TL, Yürütücü, Devam ediyor... 100

1. PEYNİR ALTI SUYU ÜRÜNLERİNİN POĞAÇA ÜRETİMİNDE KULLANIMI , BAP, Proje No: 2017-1-AP3-2200, 16900 TL, Yürütücü, 2019, Devam ediyor... 100

Ulusal - Araştırmacı 100

2. Keçiboynuzu Meyvesinden Yüksek Saflıkta Şeker Şurubu Üretimi, BAP, Proje No: BAP-FBE GM (SYK) 2007-1 DR., 8000 TL, Araştırmacı, 2008,Tamamlandı. 50

1. Akdeniz Bölgesi’nde Yetişen Portakal Ve Greypfruit Meyvelerinde Hesperedin, Neohesperedin, Naringin, Narirutin Gibi Flavonon Glikozidlerin Düzeylerinin Belirlenmesi, BAP, Proje No: BAP-MÜH F GM (YÖ) 2002, 70850 TL, Araştırmacı, 2005,Tamamlandı. 50

Ulusal
1. YALIM KAYA, S. ; ÖZDEMİR, Y. Keçiboynuzu Meyvesinden Yüksek Saflıkta Şeker Şurubu Üretimi, Patent, 2010-05-02. 1000
Uluslararası 255
1. THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM: INNOVATION, ENTREPRENEURSHIP AND SUSTAINABILITY (FUTOURISM 2017) , EDITORIAL BOARD MEMBER, ISSN : ., E-ISSN : ., 2017-09-28 - 2017-09-30. 125
2. THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM: INNOVATION, ENTREPRENEURSHIP AND SUSTAINABILITY (FUTOURISM 2017) , ADVISORY BOARD MEMBER, E-ISSN : ISBN 978-975-6900-56-7, 2017-10-28 - 2017-10-30. 65
3. VI.ULUSAL II.ULUSLARARASI DOGU AKDENIZ TURIZM SEMPOZYUMU , ADVISORY BOARD MEMBER, ISSN : E-ISSN : 978-605-4940-06-6, 2017-04-14 - 2017-04-15. 65
Ulusal 50
1. Mersin Üniversitesi, 2008-05-30, Mersin, Türkiye. 50
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz GST105 Gastronomi ve Gıda Bilimine Gi Turizm Fakültesi 2-2-3
Güz GST211 Gıda Teknolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST409 Gıda Mevzuatı Turizm Fakültesi 2-0-2
Güz GST203 Gıda Mikrobiyolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST 513 Gıda Mevzuatı ve İş Kanunu Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü 0-0-0
Güz GST 801 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Güz GST 521 Üretim Süreçlerinde İş Güvenli Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz GST 527 Gıdalarda Duyusal Değerlendirm Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz GST 802 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST204 Gıda Güvenliği Turizm Fakültesi 2-0-2
Bahar GST108 Beslenmenin Temel İlkeleri Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü 0-0-0
Bahar GST 802 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Bahar GST 801 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Bahar GST 506 Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz GST409 Gıda Mevzuatı Turizm Fakültesi 2-0-2
Güz GST203 Gıda Mikrobiyolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST105 Gastronomi ve Gıda Bilimine Gi Turizm Fakültesi 2-2-3
Güz GST211 Gıda Teknolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü 0-0-0
Güz GST 802 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Güz GST 521 Üretim Süreçlerinde İş Güvenli Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz GST 801 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST204 Gıda Güvenliği Turizm Fakültesi 2-0-2
Bahar GST108 Beslenmenin Temel İlkeleri Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar GST 506 Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Bahar GST 802 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü 0-0-0
Bahar GST 801 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Güz GST211 Gıda Teknolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST105 Gastronomi ve Gıda Bilimine Gi Turizm Fakültesi 2-2-3
Güz GST203 Gıda Mikrobiyolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST 521 Üretim Süreçlerinde İş Güvenli Sosyal Bilimler Enstitüsü 3-0-3
Güz GST 801 Uzmanlık Alan Dersi Sosyal Bilimler Enstitüsü 4-0-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST204 Gıda Güvenliği Turizm Fakültesi 2-0-2
Bahar GST108 Beslenmenin Temel İlkeleri Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar GDT 202 Süt Teknolojisi II Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Bahar GDT 118 Gıda Analiz Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Bahar GDT 102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-0-3
Bahar GDT 104 Gıda Mikrobiyolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-1-5
Güz GST105 Gastronomi ve Gıda Bilimine Gi Turizm Fakültesi 2-2-3
Güz GST203 Gıda Mikrobiyolojisi Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GDT 203 Tahıl Teknolojisi I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Güz GDT 207 Meyve ve Sebze Teknolojisi I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Güz GDT 105 Gıdalarda Temel İşlemler Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Güz GDT 201 Süt Teknolojisi I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Güz GDT 209 Bitkisel Yağ Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Güz GDT 211 Özel Gıdalar Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-2-3
Güz GDT 101 Kimya I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST108 Beslenmenin Temel İlkeleri Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar GDT 110 Meslek Etiği Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Bahar GD102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Bahar GDT 102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-0-3
Bahar GD106 Gıda Analizleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-2-2
Bahar GDT 106 Gıda Endüstrisi Makineleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-0-4
Bahar GDT 118 Gıda Analiz Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Bahar GDT 104 Gıda Mikrobiyolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-1-5
Güz GST105 Gastronomi ve Gıda Bilimine Gi Turizm Fakültesi 2-2-3
Güz GD101 Genel Kimya Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GDT 101 Kimya I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Güz GDT 105 Gıdalarda Temel İşlemler Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Güz GDT 103 Genel Mikrobiyoloji Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-1-5
Güz GD107 Gıda İşleme Teknikleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GDT 111 İletişim Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GDT 106 Gıda Endüstrisi Makineleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-0-4
Bahar GDT 118 Gıda Analiz Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Bahar GD102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Bahar GD202 Sistem Analizi ve Tasarımı Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 4-0-4
Bahar GDT 102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-0-3
Bahar GDT 104 Gıda Mikrobiyolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-1-5
Bahar GD104 Gıda Mikrobiyolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Bahar GD106 Gıda Analizleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-2-2
Bahar GDT 110 Meslek Etiği Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Güz GD107 Gıda İşleme Teknikleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GD207 Gıda Muhafaza Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GD106 Gıda Analizleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-2-2
Bahar GDT 106 Gıda Endüstrisi Makineleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-0-4
Bahar GD202 Sistem Analizi ve Tasarımı Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 4-0-4
Bahar GDT 118 Gıda Analiz Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Güz GD103 Temel Hesaplama Teknikleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GDT 101 Kimya I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Güz GD101 Genel Kimya Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD207 Gıda Muhafaza Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GDT 118 Gıda Analiz Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Bahar GDT 106 Gıda Endüstrisi Makineleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 4-0-4
Bahar GD106 Gıda Analizleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-2-2
Bahar GD206 Gıda Sanayii Uygulamaları - II Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-6-4
Bahar GD208 Gıda Sanayii Uygulamaları - II Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-6-4
Bahar GD204 Gıda Sanayii Uygulamaları - I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-6-4
Bahar GD210 Gıda Sanayii Uygulamaları - Iı Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-6-4
Bahar GD202 Sistem Analizi ve Tasarımı Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 4-0-4
Bahar GD108 Kalite Kontrol Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GD207 Gıda Muhafaza Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD209* Yağ Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD221* Tahıl İşleme Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz MAT121 Matematik I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 3-1-4
Güz GD215* Özel Gıdalar Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD219* Meyve Sebze İşleme Teknolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD223* Süt Ürünleri İşleme Teknolojis Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD101 Genel Kimya Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GD213* Hazır Yemekçilik ve Servis Hiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz GDT 107 Mesleki Matematik I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 2-0-2
Güz GDT 101 Kimya I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi ( İkmep ) 3-1-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GD104 Gıda Mikrobiyolojisi Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Bahar GD106 Gıda Analizleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-2-2
Bahar GD102 Gıda Kimyası Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Bahar GD108 Kalite Kontrol Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GD105 Genel Mikrobiyoloji Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GD107 Gıda İşleme Teknikleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-0-2
Güz GD207 Gıda Muhafaza Yöntemleri Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 2-2-3
Güz BİL105 Bilgisayar I Teknik Bilimler Meslek Yüksek... Gıda Teknolojisi 1-1-2