Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Uzman Selen Çalışkantürk Karataş
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
17528
Faks
:
+90-324-3610032
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2015-10-20 12:37:46
Düzenleme
:
2017-03-24 13:44:02
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2005
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2009
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
UZMAN KALİTE KONTROL SORUMLUSU 2009-12-24 - 2010-12-27
Uluslararası - Uluslararası Diğer Indexlerde Taranan 0
2011
1. çalışkantürk, S. Effect of time and temperature on orange juice during storage . ADVANCES İN FOOD SCİENCE, 2011, 33, 1-6. 0 + 0
Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 0

1. ÇALIŞKANTÜRK, S., In vitro fermentabilities of the digestion residues from dry faba bean. 14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop (EYCSTW), 2015-04-15, 2015-04-17, KOPENHAG, Danimarka, 2015. 0

Ulusal - Tam Metin - Sözlü 0

1. SAYAR, S., Baklagil Kabuklarının Beslenme Sağlığı Açısından Önemli Özelliklerinin In Vitro Olarak Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Türkiye, 2009. 0

Ulusal - Özet - Poster 0

1. ÇALIŞKANTÜRK, S., Depolama Sıcaklığının ve Süresinin Portakal Suyundaki Vitamin C Miktarı Üzerine Etkisi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, ANTALYA, Türkiye, 2009. 0

Ulusal - Araştırmacı 50

1. Bakla (Vicia faba L.)’nın Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinden Kaynaklanan Fizyolojik Etkilerinin In Vitro Yöntemlerle Belirlenmesi , TÜBİTAK, Proje No: 107-O-397, 0 TL, Araştırmacı, 2007,Tamamlandı. 50

Uluslararası 0
1. TUBITAK, 2015-04-13, MERSİN, Türkiye. 0