Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Araştırma Görevlisi Seher Serin Karayiyen
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yenişehir Kampüsü 33160 Yenişehir/ Mersin .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
7210 .
URL
:
.
VCARD
:
Oluşturma
:
2015-10-20 07:42:41 .
Düzenleme
:
2018-01-02 14:45:27 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSE MERSİN GAZİ LİSESİ 2003
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2009
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2013
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 0
2018
2. Serin, S.; Turhan, K.; Turhan, M. Correlation between water activity and moisture content of Turkish flower and pine honeys. FOOD SCİENCE AND TECHNOLOGY, 2018, 1, 1-1. 0 + 0
http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.31716

Publications_002.pdf

2017
1. Serın, S.; Sayar, S. The effect of the replacement of fat with carbohydrate-based fat replacers on the dough properties and quality of the baked pogaca: a traditional high-fat bakery product. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017, 37, 25-32. 0 + 0
http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.05516

Publications_001.pdf

Uluslararası - Özet - Sözlü 0

3. Serin, S.; Durkan, Ö.; Sayar, S., Makarnanın pişme süresinin safra bağlama kapasitesi ve nişasta sindirilebilirliğine etkisi. Avrupa Tahıl Bilimleri ve Teknolojisi Genç Bilim Adamları Çalıştayı, 2016-04-26, 2016-04-29, Milano, İtalya, 2016. 0
http://www.aaccnet.org/membership/sections/CerealsandEurope/EYCSTW/Pages/15thEYCSTW.aspx

2. Serin, S.; Durkan, Ö.; SAYAR, S., Sensory and textural properties of pogaca made from frozen dough. 14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2015-04-14, 2015-04-17, Kopenhag, Danimarka, 2015. 0
Scientific_Meetings_004.pdf

1. Serin, S.; Sayar, S., The Impact of Fat Replacer on the Stickiness and Extensibility of "poğaça" Dough. 11th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2012-05-09, 2012-05-11, Barselona, İspanya, 2012. 0
Scientific_Meetings_006.pdf

Uluslararası - Özet - Poster 0

6. Yalım Kaya, S.; Sayar, S.; Serin, S.; Uygun, A., Yağ İkamesi Olarak Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Poğaçanın Yumuşaklığına Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 2017-10-26, 2017-10-28, Sivas, Türkiye, 2017. 0

5. Yalım Kaya, S.; Serin, S.; SAYAR, S., The Effect of Using Whey Powder as a Fat Replacer on the Reological Properties of Pogaca Dough. 2. International Mediterranean Science and Engineering Congress, 2017-10-25, 2017-10-27, Adana, Türkiye, 2017. 0

4. Serin, S.; Sayar, S., Banana Starch as Potential Functional Food Component. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 2017-05-15, 2017-05-17, Nevşehir, Türkiye, 2017. 0

3. Durkan, Ö.; Serin, S.; Sayar, S., BİTKİSEL KAYNAKLI GIDALARDA EKSTRAKTE EDİLEBİLİR VE EKSTRAKTE EDİLEMEYEN PROANTOSİYANİDİNLERİN POLİMERİZASYON DERECELERİNİN BELİRLENMESİ. 15. Uluslararası Tahıl ve Ekmek Kongresi, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 0
https://www.icc.or.at/events/icc_cereal_and_bread_congress_2016

2. Serin, S.; Sayar, S., Production of Pogaca from Refrigerated Dough. Novel Approaches in Food Industry International Food Congress, 2014-05-26, 2014-05-29, Aydın, Türkiye, 2014. 0
Scientific_Meetings_005.pdf

1. Serin, S.; Koklamaz, E.; Aksay, S.; Sayar, S., Effect of Carbohydrate-based Fat Replacers on Quality Characteristics of "poğaça". Novel Approaches in Food Industry International Food Congress, 2011-05-26, 2011-05-29, İzmir, Türkiye, 2011. 0
Scientific_Meetings_007.pdf

Ulusal - Özet - Poster 0

1. Durkan, Ö.; Serin, S.; SAYAR, S., Besinsel Lifçe Zengin Bazı Gıda Örneklerinin Toplam Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, Nevşehir, Türkiye, 2015. 0
Scientific_Meetings_003.pdf