Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Araştırma Görevlisi Seher Serin Karayiyen
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yenişehir Kampüsü 33160 Yenişehir/ Mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7210
URL
:
VCARD
:
Oluşturma
:
2015-10-20 07:42:41
Düzenleme
:
2017-01-12 14:27:42
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSE MERSİN GAZİ LİSESİ 2003
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2009
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2013
Uluslararası - Özet - Sözlü 0

1. Serin, S.; Durkan, Ö.; Sayar, S., Makarnanın pişme süresinin safra bağlama kapasitesi ve nişasta sindirilebilirliğine etkisi. Avrupa Tahıl Bilimleri ve Teknolojisi Genç Bilim Adamları Çalıştayı, 2016-04-26, 2016-04-29, Milano, İtalya, 2016. 0
http://www.aaccnet.org/membership/sections/CerealsandEurope/EYCSTW/Pages/15thEYCSTW.aspx

Uluslararası - Özet - Poster 0

1. Durkan, Ö.; Serin, S.; Sayar, S., BİTKİSEL KAYNAKLI GIDALARDA EKSTRAKTE EDİLEBİLİR VE EKSTRAKTE EDİLEMEYEN PROANTOSİYANİDİNLERİN POLİMERİZASYON DERECELERİNİN BELİRLENMESİ. 15. Uluslararası Tahıl ve Ekmek Kongresi, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 0
https://www.icc.or.at/events/icc_cereal_and_bread_congress_2016

Ulusal - Araştırmacı 50

1. Farklı tipte dirençli nişasta içeren gıda örneklerinde fonksiyonel özelliklerin in vitro yöntemlerle belirlenmesi, BAP, Proje No: 2016-1-TP3-1397, 21000 TL, Araştırmacı, 2018, Devam ediyor... 50