Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Yrd. Doç. Dr. Salih Aksay
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
DOĞUM TARİHİ
:
28 Haziran 1970
Ev Adresi
:
Yeni Mah. Yonca Sk. Çakır Apt. No: 1 Iç Kapı No: 24 Mezitli / Mersin
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin
GSM
:
+90-539-6192942
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7213
Faks
:
+90-324-3610032
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2015-05-29 11:45:39
Düzenleme
:
2017-09-22 09:12:48
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
11
ARTICLES WITH
CITATION DATA
11
SUM OF THE
TIMES CITED
275
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
25.00
Researcher ID
Scholar ID
h-index
8

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ EGE ÜNİVERSİTESİ 1992
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ EGE ÜNİVERSİTESİ 1996
DOKTORA GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2003
Doktora Tezi

1. Farklı karbon kaynağı ve sıcaklıklarının anaerobik proseslerinin stabilitesine etkisi Danışman: Dr. Mustafa Ümit ÜNAL, Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Adana, Türkiye, 2003.

Yüksek Lisans Tezi

1. Kuru kayısı ve incirden rehidrasyon yöntemiyle orta nemli meyve üretimi Danışman: Dr. Aydın URAL, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, İzmir, Türkiye, 1996.

Görev Ünvanı Üniversite/Kurum Yıl
ARŞ. GÖR. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 1993-09-17 - 1999-09-01
ARŞ. GÖR. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 1999-09-01 - 2003-05-15
ARŞ. GÖR. (DR.) MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2003-05-15 - 2007-12-18
YRD. DOÇ. DR. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2007-12-18 - Devam ediyor
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015-05-03 - 2018-04-03
MÜDÜR SİLİFKE MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-01-08 - 2018-01-08
YÜKSEKOKUL KURULU ÜYESİ SİLİFKE MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-01-08 - 2018-01-08
YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU ÜYESİ SİLİFKE MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-01-08 - 2018-01-08
SENATO ÜYESİ 2015-01-08 - 2018-01-08
MERKEZ MÜDÜR YARDIMCISI GIDA ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2009-08-04 - 2012-08-04
MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ GIDA ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2009-08-04 - 2012-08-04
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 9900
2017
12. Eroglu, E.; Aksay, S. Fındık proteini ve pepsinle elde edilen hidrolizatlarının Angiotensin-Converting Enzyme (ACE) inhibisyon etkileri. INDİAN JOURNAL OF PHARMACEUTİCAL EDUCATİON AND RESEARCH, 2017, 51, 417-420. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.5530/ijper.51.3s.59

Publications_003.pdf

2011
11. Sener, A.; Unal, M.; Aksay, S. PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF POLYPHENOL OXIDASE FROM GOLDNUGGET LOQUAT (ERIOBOTRYA JAPONICA CV. GOLDNUGGET). JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, 2011, 35, 1568-1575. 1000 + 15
https://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00480.x


Alıntılanma Sayısı: 3
2010
10. Boye, J.; Aksay, S.; Roufik, S.; Ribereau, S.; Mondor, M.; Farnworth, E.; Rajamohamed, S. Comparison of the functional properties of pea, chickpea and lentil protein concentrates processed using ultrafiltration and isoelectric precipitation techniques. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, 2010, 43, 537-546. 700 + 255
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2009.07.021


Alıntılanma Sayısı: 51
2009
9. Mondor, M.; Aksay, S.; Drolet, H.; Roufik, S.; Farnworth, E.; Boye, J. Influence of processing on composition and antinutritional factors of chickpea protein concentrates produced by isoelectric precipitation and ultrafiltration. INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, 2009, 10, 342-347. 750 + 65
https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2009.01.007


Alıntılanma Sayısı: 13
2008
8. Akyildiz, A.; Zorlugenc, F.; Benli, H.; Aksay, S.; Fenercioglu, H. Changes in Color and Total Phenolic Content of Different Cultivars of Persimmon during Dehydration. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2008, 4, 0-0. 600 + 0
https://dx.doi.org/10.2202/1556-3758.1199

2007
7. Aksay, S.; Mazza, G. Optimization of protein recovery by foam separation using response surface methodology. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2007, 79, 598-606. 1000 + 80
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodeng.2006.02.024


Alıntılanma Sayısı: 16
6. Turker, N.; Aksay, S.; ıstanbullu, O.; Artuvan, E. A study on the relation between anthocyanin content and product quality: Shalgam as a model beverage. JOURNAL OF FOOD QUALITY, 2007, 30, 953-969. 850 + 10

Alıntılanma Sayısı: 2
2004
5. Turker, N.; Aksay, S.; Ekiz, H. Effect of storage temperature on the stability of anthocyanins of a fermented black carrot (Daucus carota var. L.) beverage: Shalgam. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 2004, 52, 3807-3813. 1000 + 155
https://dx.doi.org/10.1021/jf049863s


Alıntılanma Sayısı: 31
4. Akyildiz, A.; Aksay, S.; Benli, H.; Kiroglu, F.; Fenercioglu, H. Determination of changes in some characteristics of persimmon during dehydration at different temperatures. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2004, 65, 95-99. 800 + 55
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.01.001


Alıntılanma Sayısı: 11
3. Karababa, E.; Coskuner, Y.; Aksay, S. Some physical fruit properties of cactus pear (Opuntia spp) that grow wild in the eastern Mediterranean region of Turkey. JOURNAL OF THE PROFESSIONAL ASSOCIATION FOR CACTUS DEVELOPMENT, 2004, 6, 1-8. 1000 + 65

Alıntılanma Sayısı: 13
2001
2. Turker, N.; Coskuner, Y.; Ekiz, H.; Aksay, S.; Karababa, E. The effects of fermentation on the thermostability of the yellow-orange pigments extracted from cactus pear (Opuntia ficus-indica). EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 2001, 212, 213-216. 600 + 70
https://dx.doi.org/10.1007/s002170000247


Alıntılanma Sayısı: 14
2000
1. Coskuner, Y.; Turker, N.; Ekiz, H.; Aksay, S.; Karababa, E. Effect of pH and temperature on the thermostability of prickly pear (Opuntia ficus-indica) yellow-orange pigments. NAHRUNG-FOOD, 2000, 44, 261-263. 600 + 45
https://dx.doi.org/10.1002/1521-3803(20000701)44:4<261::AID-FOOD261>3.0.CO;2-Y


Alıntılanma Sayısı: 9
Uluslararası - Uluslararası Diğer Indexlerde Taranan 200
2016
1. Eroğlu, E.; Aksay, S. Angiotensin-Converting Enzyme (Ace) İnhibitory Potential of Hazelnut Protein and Trypsin Hydrolysates. AGRİCULTURE AND FOOD, 2016, 4, 633-638. 200 + 0
https://www.scientific-publications.net/get/1000020/1465223216806196.pdf

Publications_001.pdf

Ulusal - ULAKBİM Tarafından Taranan 600
2006
3. ünal, M.; Aksay, S.; Yılmaz, T. Effect of temperature on anaerobic digestion of carbohydrates. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ, 2006, 20, 27-35. 200 + 0
2. ünal, M.; Aksay, S.; Yılmaz, T. Effect of mixed substrate on the stability of anaerobic digestion. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLİK FAKÜLTESİ DERGİSİ, 2006, 20, 37-44. 200 + 0
2002
1. Aksay, S.; ünal, M. Turunçgil Sularında Acılık Etmenleri ve Giderilmesinde Kullanılan Yöntemler . GIDA , 2002, 27, 481-488. 200 + 0
Ulusal - Diğer 100
2016
1. Aksay, S. Total Phenolic Content and Antioxidant Properties of Various Extracts of Myrtle (Myrtus communis L.) Berries. ÇUKUROVA J. AGRİC. FOOD SCİ., 2016, 31, 43-50. 100 + 0
Publications_002.pdf

Ulusal - Kitap Editörlüğü 125
1. Saygın, M.; Aksay, S. II. Yükseköğretim Stratejileri ve Kurumsal İşbirliği Sempozyumu, ISBN: 978-605-9831-15-4, Eğitim Yayınevi, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 200, 640 Sayfa, Türkçe, Mersin, Türkiye, 2015. 125
Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 200

1. Eroğlu, E.; Aksay, S., Angıotensın-Convertıng Enzyme (Ace) Inhıbıtory Potentıal of Hazelnut Proteın and Trypsın Hydrolysates. 4th International Conference on Food and Agriculture, 2016-06-20, 2016-06-24, Elenite, Burgaz, Bulgaristan, 2016. 200

Uluslararası - Özet - Sözlü 300

3. Eroğlu, E.; Aksay, S., Fındık proteini ve tripsin hidrolizatının angitention Converting Enzyme (ACE) inhibisyon potansiyeli. 4th International Conference on Agriculture and Food, 2016-06-20, 2016-06-24, Elenite, Bulgaristan, 2016. 100
http://www.sciencebg.net/en/

2. özbey, F.; Aksay, S., Roasted Chickpea Product “Leblebi” as a Traditional Turkish Confectionery. The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2013-10-24, 2013-10-26, Struga, Makedonya, 2013. 100

1. Bobuş, G.; Aksay, S., Changes in functional and bioactive properties of lentil protein concentrates by hydrolysis.. International Nutrition and Diognastics Conference, 2012-08-27, 2012-08-30, Praque, Çek Cumhuriyeti, 2012. 100

Uluslararası - Özet - Poster 595

14. Tokbaş, H.; Aksay, S.; Ekiz, H., Identification of leaf properties of natural bay (Laurus nobilis L.) population in Beylice Rural (Mersin/Turkey). 4th International Conference on Food and Agriculture, 2016-10-20, 2016-10-20, Elenite, Burgaz, Bulgaristan, 2016. 50

13. Özer, E.; Dursun, A.; Akın, M.; Aksay, S., Traditional dairy deserts in Turkey. III. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2015-10-01, 2015-10-04, Sarajevo, Bosna Hersek, 2015. 32

12. Aksay, S.; Özer, E.; Özbey, F., Health related constituents of legumes: anti nutritional factors or bioactive compounds. International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 2014-05-26, 2014-05-29, İzmir, Türkiye, 2014. 50

11. Tokbaş, H.; Aksay, S.; Ekiz, H., Utilization of bay products in food and pharmaceutical industry. İnternational Food Congress: Novel Approaches in Food Industry, 2014-05-26, 2014-05-29, İzmir, Türkiye, 2014. 50

10. Öztop, K., Fındık protein konsantresinin fonksiyonel özellikleri. International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 2014-05-26, 2014-05-29, İzmir, Türkiye, 2014. 0
Scientific_Meetings_001.pdf

9. Öztop, K.; Aksay, S., Yogurt delight. The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2013-10-24, 2013-10-26, Struga, Makedonya, 2013. 50

8. Özer, E.; Aksay, S.; Didin, M., Production and properties of milk produced from some nuts.. 4th International congress on Food and Nutition , 2011-10-12, 2011-10-14, İstanbul, Türkiye, 2011. 50

7. Serin, S.; Koklamaz, E.; Sayar, S.; Aksay, S., Effect of carbohdrate-based fat replacers on quality charecteristics of "pogaca". International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 2011-05-26, 2011-05-29, izmir, Türkiye, 2011. 32

6. Bobuş, G.; Aksay, S., Solubility and antioxidant activity of lentil protein concentrate and hydrolysate.. International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, 2011-05-26, 2011-05-29, İzmir, Türkiye, 2011. 50

5. Özer, E.; Akyıldız, A.; Ağçam, E.; Aksay, S.; Bobuş, G., Cezerye üretimi ve bazı özellikleri. The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2010-04-15, 2010-04-17, Tekirdağ, Türkiye, 2010. 30

4. Aksay, S.; Özer, E., Bioactive peptides derived from food proteins and their health promoting effects. International Symposium on Food, Nutrition and Cancer, 2008-04-17, 2008-04-18, İzmir, Türkiye, 2008. 50

3. Özer, E.; Aksay, S., Dietary fiber and health. International Symposium on Food, Nutrition and Cancer, 2008-04-17, 2008-04-18, İzmir, Türkiye, 2008. 50

2. Aksay, S.; Coşkuner, Y.; Karababa, E., Chemopreventive effects of some citrus components. International Pharmaceutical Technology Symposium, 2008-04-17, 2015-06-14, Ankara, Türkiye, 1998. 50

1. Coşkuner, Y.; Karababa, E.; Aksay, S., The pharmaceutical potential of Opuntia spp. (prickly pear). International Pharmaceutical Technology Symposium , 1998-09-07, 1998-09-09, Ankara, Türkiye, 1998. 50

Ulusal - Özet - Sözlü 40

1. Akyıldız, A.; Aksay, S.; Benli, H.; Kıroğlu, F.; Fenercioğlu, H., Kayısıların kabin tipi kurutucuda ve güneşli kurutucuda kuruma davranışı ve kalite parametrelerinin incelenmesi. GAP 3. Tarım Kongresi, 2003-10-02, 2003-10-03, Şanlıurfa, Türkiye, 2003. 40

Ulusal - Özet - Poster 150

6. Aksay, S.; Tokbaş, H.; Ekiz, H., Murt (myrtus communis L.) meyvesinin farklı sıcaklıklardaki sulu ekstraktlarının toplam fenolik madde ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, NEVŞEHİR, Türkiye, 2015. 25

5. Aksay, S.; Tokbaş, H., Pekmez kesmesi üretimi ve bileşim özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2014-04-17, 2014-04-19, Adana, Türkiye, 2014. 25

4. Özer, E.; Dursun, A.; Aksay, S., Geleneksel Türk Şekerlemeleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2014-04-17, 2014-04-19, Adana, Türkiye, 2014. 25

3. Aksay, S.; Bobuş, G., E.coli (O157:H7) Aşılanmış Nar Sularında UV Işınlama ve Isıl Pastörizasyon İşlemlerinin E. Coli sayısı, Antosiyanin ve Antioksidan Kapasiteye Etkileri. Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, Antalya, Türkiye, 2009. 25

2. Aksay, S.; Türker, N.; Gizir, A., Ultrasonik banyoda antosiyanin özütlemesinde çözgen, sıcaklık ve sonikasyon süresinin etkisi. Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, 2009-11-06, 2009-11-08, Antalya, Türkiye, 2009. 25

1. Aksay, S., Gıdalardan Biyoaktif peptid üretimi ve özellikleri. Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, 2007-11-08, 2007-11-10, Ankara, Türkiye, 2007. 25

Ulusal - Yürütücü 500

5. Murt (Myrtus communis L.) Meyvesinden Polifenol Oksidaz Enziminin Saflaştırılması ve Karakterizasyonu, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2604, 11000 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

4. Gıda ve Katkı Olarak Kullanılan Mikroalglerin (Spirulina platensis ve Dunaliella salina) Protein ve Pigmentlerinin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi, BAP, Proje No: 2017-1-TP2-2246, 11000 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

3. Nar kabuklarından fenolik madde ekstraksiyonunda Tepki Yüzey Yöntemi (Response Surface Methodology, RSM) ile en uygun Etonol/Metanol/su oranının belirlenmesi., BAP, Proje No: 2015-TP2-1247, 7000 TL, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100

2. Türkiye'de üretilen farklı fındık çeşitlerinin fındık zarı ve fındık küspesinin bileşimi, fenolik madde dağılımı ve antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi, BAP, Proje No: 2015-TP2-1245, 6989 TL, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100

1. Fındık protein hidrolizatlarının antihipertansif etkisinin (ACE inhibisyon aktivitesinin) belirlenmesi, BAP, Proje No: 2015-TP2-1246, 7000 EUR, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

Ulusal - Araştırmacı 200

4. Silifke'de Isıtmasız Cam Serada Yetiştirilen Aşılı Domateslerde Solucan Gübresi+Leonardit ve Mikoriza Gübre kullanımının Verim ve Kaliteye Etkisinin Araştırılması, BAP, Proje No: 2017-1-AP4-2248, 25000 TL, Araştırmacı, 2019, Devam ediyor... 50

3. MUTFAKTA BİLİM VE SAĞLIK, TÜBİTAK, Proje No: 4004, 90000 TL, Araştırmacı, 2013,Tamamlandı. 50

2. MUTFAKTA BİLİM VE SAĞLIK , TÜBİTAK, Proje No: 4004, 94326 TL, Araştırmacı, 2012,Tamamlandı. 50

1. Kara Havuç Antosiyaninlerinin Molekül-İçi ve Moleküller- Arası Kopigmentasyon ile Renk Kararlılıklarının Arttırılması, TÜBİTAK, Proje No: 105 0 388 , 40013 TL, Araştırmacı, 2007,Tamamlandı. 50

Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri 600

3. Evren Çağlar EROĞLU, Fındık protein hidrolizatlarının antihipertansif etkisinin (ACE inhibisyon aktivitesinin) belirlenmesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

2. Kamuran ÖZTOP, Fındık proteini konsantresinin fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

1. Günseli BOBUŞ, Mercimek proteini konsantresi ve hidrolizatının bazı fonksiyonel ve biyoaktif özelliklerinin incelenmesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ364 Food Preservatıon and Storage Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ304 Gıda Ambalajlama Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-5
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar ORT 224 Ürünlerin Muhafazası ve Pazara Silifke Meslek Yüksekokulu Organik Tarım 2-0-2
Bahar ORT 204 Ürünlerin Muh. ve Pazara Hazır Silifke Meslek Yüksekokulu Organik Tarım 2-0-2
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ301 Gıda Analizleri Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ309 Gıda Atıklarının Değerlendiril Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ364 Food Preservatıon and Storage Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ304 Gıda Ambalajlama Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar ORT 204 Ürünlerin Muh. ve Pazara Hazır Silifke Meslek Yüksekokulu Organik Tarım 2-0-2
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ309 Gıda Atıklarının Değerlendiril Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ304 Gıda Ambalajlama Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ418 Gıda Teknolojisi IV Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ364 Food Preservatıon and Storage Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar TEZ Tez Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar GM 222 Gıda Mikrobiyolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-2-4
Bahar ORT 204 Ürünlerin Muh. ve Pazara Hazır Silifke Meslek Yüksekokulu Organik Tarım 2-0-2
Güz GMÜ309 Gıda Atıklarının Değerlendiril Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ304 Gıda Ambalajlama Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM-222 Gıda Mikrobiyolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz ÜYG101 Üniversite Yaşamına Giriş Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 1-0-1
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GMÜ309 Gıda Atıklarının Değerlendiril Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ304 Gıda Ambalajlama Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GM-222 Gıda Mikrobiyolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GMÜ201 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-549 Gıdalarda Proteinlerin Fonksiy Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM444 Gıda Ambalajlama İlkeleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GM222 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Bahar GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3
Güz BIY215 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GID-542 Gıdaların Duyusal Değerlendiri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM222 Gıda Mikrobiyolojisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz BIY215 Genel Mikrobiyoloji Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GM323 Gıda Mikrobiyolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-4-3