Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Öğretim Görevlisi Nuray Altun
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
13961 .
URL
:
.
VCARD
:
Oluşturma
:
2016-12-19 10:32:07 .
Düzenleme
:
2016-12-19 10:33:33 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2000
YÜKSEK LİSANS MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2005
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz GST423 Protokol ve Görgü Kuralları Turizm Fakültesi 2-0-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-1-3
Güz GST303 Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Turizm Fakültesi 2-0-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 2-1-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TUI106 Yiyecek&İçecek Servisi Turizm Fakültesi 0-2-1
Bahar TUI106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 0-2-1
Bahar TUI226 Yiyecek İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TUI226 Yiyecek&İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 3-0-3
Bahar GST110 Yiyecek İçecek Yönetimi - 1 Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-1-3
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 2-1-3
Güz GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi - 2 Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 2-1-3
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-1-3
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi - 2 Turizm Fakültesi 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST110 Yiyecek İçecek Yönetimi - 1 Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TUI106 Yiyecek&İçecek Servisi Turizm Fakültesi 0-2-1
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUI106 Yiyecek&İçecek Servisi Turizm Fakültesi 0-2-1
Bahar TUI226 Yiyecek İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TUI106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUI226 Yiyecek&İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 3-0-3
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar OSD Ziyafet Organizasyon Yönetimi Rektörlük 2-0-2
Bahar OSD Ziyafet Organizasyon Yönetimi Rektörlük 2-0-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-1-3
Güz GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi - 2 Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 2-1-3
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST110 Yiyecek İçecek Yönetimi - 1 Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUI106 Yiyecek&İçecek Servisi Turizm Fakültesi 0-2-1
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUI106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 0-2-1
Bahar TUI208 Yiyecek& İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUI226 Yiyecek İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi 3-0-3
Bahar TUI226 Yiyecek&İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 3-0-3
Bahar TUI208 Yiyecek&İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar OSD Protokol ve Görgü Kuralları Rektörlük 2-0-2
Güz TUI205 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi 2-1-3
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUI221 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-1-3
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUI205 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 1-1-2
Güz ÜYG101 Üniversite Yaşamına Giriş Turizm Fakültesi 1-0-1
Güz OSD Ziyafet Organizasyon Yönetimi Rektörlük 2-0-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUI226 Yiyecek&İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 3-0-3
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUI208 Yiyecek& İçecek Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUI106 Yiyecek&İçecek Servisi Turizm Fakültesi 0-2-1
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUI106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 0-2-1
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Güz TUI205 Mutfak Yönetimi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUI106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği 0-2-1
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TUR208 Yiyecek İçeçek Yönetimi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TUR205 Mutfak Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-1-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TI418 Menu Planlaması ( Seçmeli ) Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 2-0-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Bahar TUR106 Yiyecek - İçecek Servisi Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 0-2-1
Bahar TI218 Yiyecek İçecek Yönetimi II Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2
Güz TI213 Yiyecek İçecek Yönetimi I Turizm İşletmeciliği ve Ote... Turizm İşletmeciliği ve Ote... 1-3-2