Derece | Bölüm | Üniversite/Kurum | Yıl |
LİSANS | GIDA MÜHENDİSLİĞİ | ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 1984 |
YÜKSEK LİSANS | GIDA MÜHENDİSLİĞİ | ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 1987 |
DOKTORA | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | 1995 |
1. -Kazeinin Serbest ve Tutuklu Kimozin ile Hidroliz Kinetiği Danışman: Dr. Mehmet MUTLU, Diğer, Diğer, Diğer Anabilim Dalı, ANKARA, Türkiye, .
1. Mathematical Modeling of Salt Diffusion in Turkish-Feta Cheese and Determination of Diffusion Coefficient. Danışman: Dr. Gönül KALETUNÇ, Diğer, Diğer, Diğer Anabilim Dalı, ANKARA, Türkiye, .
Görev Ünvanı | Üniversite/Kurum | Yıl |
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | 1985-03-01 - 1987-09-01 |
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | 1989-10-01 - 1995-01-01 |
RESEARCH FELLOW | MANCHESTER ÜNİVERSİTESİ/ İNGİLTERE | 1992-07-01 - 1992-10-01 |
YARDIMCI DOÇENT | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 1995-05-01 - 1997-11-01 |
VİSİTİNG SCHOLAR | FLORİDA ÜNİVERSİTESİ | 1996-06-01 - 1996-10-01 |
RESEARCH ASSOCİATE | WİSCONSİN-MADİSON ÜNİVERSİTESİ | 1997-07-01 - 1999-09-01 |
DOÇENT | MERSİN UNİVERSİTESİ | 1997-11-01 - 2003-01-01 |
VİSİTİNG SCHOLAR | WİSCONSİN- MADİSON UNİVERSİTESİ | 2000-06-01 - 2000-09-01 |
VİSİTİNG SCHOLAR | WİSCONSİN- MADİSON ÜNİVERSİTESİ | 2001-06-01 - 2001-09-01 |
VİSİTİNG SCHOLAR | WİSCONSİN- MADİSON ÜNİVERSİTESİ | 2002-06-01 - 2002-09-01 |
VİSİTİNG SCHOLAR | WİSCONSİN- MADİSON UNİVERSİTY | 2004-06-01 - 2004-09-01 |
PROFESOR | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2003-01-01 - Devam ediyor |
Görev Ünvanı | Görev | Kurum/Diğer | Yıl |
YÖNETİM KURULU ÜYESİ | YÖNETİM KURULU ÜYESİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ | 2002-05-01 - Devam ediyor |
KOMİSYON ÜYESİ | KOMİSYON ÜYESİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KOMİSYONU | 2002-05-01 - Devam ediyor |
MERKEZ DANIŞMA KURULU ÜYESİ | UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ | 2009-07-14 - 2012-07-14 | |
BÖLÜM BAŞKANI | BÖLÜM BAŞKANI | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ | 2004-02-01 - 2011-09-01 |
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI | BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ | 2003-04-01 - 2004-02-01 |
ENSTİTÜ MÜDÜRÜ | ENSTİTÜ MÜDÜRÜ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ | 2003-04-01 - 2010-12-01 |
ENSTİTÜ MÜDÜR YARDIMCISI | ENSTİTÜ MÜDÜR YARDIMCISI | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ | 2002-05-01 - 2003-04-01 |
YÖNETİM KURULU ÜYESİ | DOÇENT TEMSİLCİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ | 2002-01-01 - 2003-01-01 |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | DOÇENT TEMSİLCİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ | 2002-01-01 - 2003-01-01 |
YÖNETİM KURULU ÜYESİ | DOÇENT TEMSİLCİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ | 1999-12-01 - 2003-01-01 |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | DOÇENT TEMSİLCİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ | 1999-12-01 - 2003-01-01 |
ANA BİLİM DALI BAŞKANI | ANA BİLİM DALI BAŞKANI | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ | 1999-12-01 - 2000-03-01 |
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI | BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ | 1997-01-01 - 1997-09-01 |
YÖNETİM KURULU ÜYESİ | YARDIMCI DOÇENT TEMSİLCİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ | 1995-09-01 - 1997-11-01 |
2018
30. Serin, S.; Turhan, K.; Turhan, M. Correlation between water activity and moisture content of Turkish flower and pine honeys. FOOD SCİENCE AND TECHNOLOGY, 2018, 38, 238-243. 1000 + 0http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.31716
Publications_004.pdf
2016
29. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Expansion in chickpea (cicer arietinum l.) seed during soaking and cooking. INTERNATİONAL JOURNAL OF AGROPHYSİCS, 2016, 30, 75-81. 1000 + 0doi: 10.1515/intag-2015-0074
2011
28. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Solid loss during water absorption of chickpea (Cicer arietinum L.). JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGİNEERİNG , 2011, 34, 1172-1186. 1000 + 10http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2009.00409.x
Alıntılanma Sayısı: 2
2006
27. Sağol, S.; Turhan, M.; Sayar, S. A potential method for determining in situ gelatinization temperature of starch using initial water transfer rate in whole cereals. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2006, 76, 427-432. 1000 + 65http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.05.042
Alıntılanma Sayısı: 13
26. Erdoğdu, F.; Turhan, M. Analysis of dimensional ratios of regular geometries for infinite geometry assumptions in conduction heat transfer problems. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2006, 77, 818-824. 1000 + 35http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.08.008
Alıntılanma Sayısı: 7
2005
25. Altan, A.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Comparison of covered and uncovered Schreiber Test for cheese meltability evaluation. JOURNAL OF DAİRY SCİENCE, 2005, 88, 857-861. 1000 + 70http://dx.doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(05)72751-X
Alıntılanma Sayısı: 14
24. Sayar, S.; Köksel, H.; Turhan, M. The effects of protein-rich fraction and defatting on pasting behavior of chickpea starch. STARCH, 2005, 57, 599-604. 1000 + 60http://dx.doi.org/10.1002/star.200500397
Alıntılanma Sayısı: 12
2004
23. Turhan, M.; Sağol, S. Abrupt changes in the rates of processes occurring during hydrothermal treatment of whole starchy foods around the gelatinization temperature––a review of the literature. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2004, 62, 365-371. 1000 + 50http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00252-8
Alıntılanma Sayısı: 10
22. Turhan, M.; Erdoğdu, F. Errors based on location and volume average changes in infinite geometry assumptions in heat and mass transfer processes. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2004, 64, 199-206. 1000 + 30http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2003.09.033
Alıntılanma Sayısı: 6
21. Wang, T.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Selected properties of pH-sensitive, biodegradable chitosan–poly(vinyl alcohol) hydrogel. POLYMER INTERNATİONAL, 2004, 53, 911-918. 1000 + 1245http://dx.doi.org/10.1002/pi.1461
Alıntılanma Sayısı: 249
2003
20. Turhan, M.; Oymael, B.; Ekız, H. Water vapor adsorption of ready-to-cook wheat. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 57, 269-276. 1000 + 55http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00307-2
Alıntılanma Sayısı: 11
19. Turhan, M.; Erdoğdu, F. Error associated with assuming a finite regular geometry as an infinite one for modeling of transient heat and mass transfer processes. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 59, 291-296. 1000 + 90http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00470-3
Alıntılanma Sayısı: 18
18. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Application of unreacted-core model to in situ gelatinization of chickpea starch. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 60, 349-356. 1000 + 50http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00057-8
Alıntılanma Sayısı: 10
17. Demirel, D.; Turhan, M. Air-drying behavior of Dwarf Cavendish and Gros Michel banana slices. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 59, 1-11. 1000 + 565http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00423-5
Alıntılanma Sayısı: 113
2002
16. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Water vapour adsorption properties of fuzzy and starch-coated cottonseeds. BİOSYSTEMS ENGİNEERİNG , 2002, 83, 175-184. 1000 + 25http://dx.doi.org/10.1006/bioe.2002.0104
Alıntılanma Sayısı: 5
15. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Kinetics of in situ and in vitro gelatinization of hard and soft wheat starches during cooking in water. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2002, 52, 1-7. 1000 + 240http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(01)00058-9
Alıntılanma Sayısı: 48
14. Turhan, M.; Sayar, S.; Gunasekaran, S. Application of Peleg model to study water absorption in chickpea during soaking. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2002, 53, 153-159. 1000 + 930http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(01)00152-2
Alıntılanma Sayısı: 186
2001
13. Sayar, S.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Analysis of chickpea soaking by simultaneous water transfer and water–starch reaction. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2001, 50, 91-98. 1000 + 390http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(00)00196-5
Alıntılanma Sayısı: 78
12. Turhan, M.; Gunasekaran, S.; Lamsal, B. Drying of gelatinized whole wheat.. DRYİNG TECHNOLOGY, 2001, 19, 333-342. 1000 + 30http://dx.doi.org/10.1081/DRT-100102908
Alıntılanma Sayısı: 6
1999
11. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Thermal properties of fuzzy and starch-coated cottonseeds. JOURNAL OF AGRİCULTURAL ENGİNEERİNG RESEARCH , 1999, 74, 185-191. 1000 + 2510.1006/jaer.1999.0453
Alıntılanma Sayısı: 5
10. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Analysis of moisture transfer in white cheese during brining. . MİLCHWİSSENSCHAFT, 1999, 54, 446-450. 1000 + 50
Alıntılanma Sayısı: 10
1998
9. Turhan, M.; Mutlu, M. Kinetics of κ-casein/immobilized chymosin hydrolysis. ENZYME AND MİCROBİAL TECHNOLOGY, 1998, 22, 342-347. 1000 + 50http://dx.doi.org/10.1016/S0141-0229(97)00198-1
Alıntılanma Sayısı: 10
8. Turhan, M.; Balaban, M.; Turhan, K.; Luzurıaga, D. Potential use of electronic nose technique for detection of meat adulteration: Separation of pork-beef mixtures.. FLEİSCHWİRTSCHAFT, 1998, 6, 26-28. 950 + 10
Alıntılanma Sayısı: 2
1997
7. Turhan, M.; Turhan, K.; şahbaz, F. Drying kinetics of red pepper.. JOURNAL OF FOOD PROCESSİNG AND PRESERVATİON, 1997, 21, 209-223. 1000 + 215http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1997.tb00777.x
Alıntılanma Sayısı: 43
1996
6. Turhan, M.; Vadgama, P. Use of direct and indirect methods in diaphragm cell method for estimation of liquid diffusivities of biosolutes. BİOTECHNOLOGY LETTERS , 1996, 18, 287-292. 1000 + 0http://dx.doi.org/10.1007/BF00142946
5. Turhan, M. Modeling of salt transfer in white cheese during short initial brining.. NETHERLANDS MİLK AND DAİRY JOURNAL, 1996, 50, 541-550. 1000 + 70
Alıntılanma Sayısı: 14
1995
4. Turhan, M.; Desaı, M.; Vadgama, P.; Mutlu, M. Estimation of liquid diffusivities of biosolutes by using diaphragm cell method with defined pore characteristics. BİOTECHNOLOGY TECHNİQUES , 1995, 9, 413-416. 950 + 40http://dx.doi.org/10.1007/bf00160828
Alıntılanma Sayısı: 8
3. Turhan, M.; Mutlu, M. Kinetics of k-casein/chymosin hydrolysis.. MİLCHWİSSENSCHAFT, 1995, 52, 559-563. 1000 + 20
Alıntılanma Sayısı: 4
1992
2. Turhan, M.; Kaletunç, G. Modeling of salt diffusion in White cheese during long-term brining. JOURNAL OF FOOD SCİENCE, 1992, 57, 1082-1085. 1000 + 340http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1992.tb11269.x
Alıntılanma Sayısı: 68
1991
1. Turhan, M.; özilgen, M. Effect of oven temperature variations on the drying behavior of thin biscuits. . ACTA ALİMENTARİA, 1991, 20, 197-203. 1000 + 55
Alıntılanma Sayısı: 11
1. Erdoğdu, F.; Turhan, M. Optimization in Food Engineering, ISBN: 9781420061413, CRC, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 5000, 758 Sayfa, İngilizce, Boca Raton, Amerika Birleşik Devletleri, 2008. 4000
http://books.google.com.tr/books?id=e0vrBgAAQBAJ&pg=PR13&dq=optimization+in+food+engineering&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwjCr8_dvKrRAhULVhQKHdBNC2QQ6AEIIDAB#v=onepage&q=optimization%20in%20food%20engineering&f=false
3. GÖKHİSAR, Ö.; TURHAN, M., Evaluation of a novel gluten-free pasta.. 16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2017-04-18, 2017-04-21, Thessaloniki, Yunanistan, 2017. 100
Scientific_Meetings_002.pdf
2. ŞAHİN, B.; TURHAN, M., Toward Wheat Products with Degraded Gluten.. 16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2017-04-18, 2017-04-21, Thessaloniki, Yunanistan, 2017. 100
Scientific_Meetings_003.pdf
1. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., Myopy in the Legume World. 15th International Cereal and Bread Congress, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 100
http://icbc2016.org/en/
4. Atasoy, G.; Turhan, M., Gluten Free Food Market in Turkey. 4th Symposium on Gluten Free Food and Beverages, 2016-09-18, 2016-09-19, Cork, İrlanda, 2016. 50
http://www.glutenfreesymposium2016.com/
3. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., A New Nutritious Gluten Free Staple Food: Lentil Pasta. 4th Symposium on Gluten Free Food and Beverages, 2016-09-18, 2016-09-19, Cork, İrlanda, 2016. 50
http://glutenfreesymposium2016.com
2. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., Spreadable Olive Oil (SOO). 4th International ISEKI - Food Conference, 2016-07-06, 2016-07-08, Vienna, Avusturya, 216. 50
http://www.isekiconferences.com/vienna2016/
1. GÖKHİSAR ÖZGE, K.; MAHİR, T., Cooking Quality of Pasta: Glutenous vs GF. The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 2015-10-01, 2015-10-04, ----, Makedonya, 2016. 0
1. Sayar, S.; Köksel, H.; Turhan, M., Chickpea Quality, Processing and Utilization: An Overview. 15th International Cereal and Bread Congress, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 0
http://icbc2016.org/en/
1. AYDOĞAN, R.; TURHAN, M., Sebze Köfte. 5. UluslararasıGıda Ar-Ge Proje Pazarı, 2017-05-25, 2017-05-25, İzmir, Türkiye, 2017. 25
Scientific_Meetings_001.pdf
3. Glutensiz Buğday Ekmeği Üretimi, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2377, 11000 TL, Yürütücü, 2019,Tamamlandı. 100
2. TÜRKİYE GLUTENSİZ ÜRÜNLERİNDE FİYAT VE GLUTEN ARAŞTIRMASI , BAP, Proje No: 2015-TP2-1243, 7000 TL, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100
1. Keçiboynuzu Posasının Kurutulması ve Depolanması, BAP, Proje No: 2015-TP2-1241, 7000 TL, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100
1. Sancak, Z. ; Turhan, M. Nohut Cipsi Üretimi. Türk Patent Enstitüsü, 2010/10411, Patent, 2011-06-21. 1000
2. Sancak, Z. ; Turhan, M. Yeni Bir Cips Üretim Süreci: Akıcı Cips Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, 2010/04357, Patent, 2011-12-21. 1000
3. Erdohan, Z. ; Turhan, M. KızartılmıĢ ve KavrulmuĢ Nohut Çerezi (Kızarga) ve Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2012/01728. , Patent, 2015-06-22. 1000
4. Erdohan, Z. ; Turhan, M. Dane-Mısır Çerezi Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2011/11717. , Patent, 2015-06-22. 1000
5. Turhan, M. ; Sezen, B. Sürülebilir Katı Bal Üretimi. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2010/11212. , Patent, 2015-06-22. 1000
6. Kurt, O. ; Turhan, M. ; Kefalas, P. ; Loupassaki, S. Krem Zeytinyağı Üretim Süreci ve Krem Zeytinyağı. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2013/13895. , Patent, 2015-06-22. 1000
11. Sevim SAĞOL, Bütün Tahıların ve Baklagillerin Jelatinizasyon Sıcaklığını Saptamak için Basit bir Yöntem, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0
10. Yeşim KANTAŞ, Muz Püresinin Kuruma Davranışı, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0
9. Ruhi AKKUZU, ---, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
8. Devlet DEMİREL, Muz Diliminin Kuruma Kinetiği, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0
7. Yeşim ERSAN, ---, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
6. Güler ATASOY, Türkiye glutensiz ürünlerinde fiyat ve gluten araştırması , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
5. Remzi AYDOĞAN, Keçiboynuzu Posasının Kurutulması ve Depolanması , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
4. Sevgi TUR, Dondurma İşleminin Baklagillerin Pişmesine Etkisi , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
3. Öznur ÖZGEL, Toz Karışımlardan Yapılan Waffle Örneklerinin Duyusal Değerlendirilmesi, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
2. Berrin OYMAEL, Farklı Buğday Çeşitlerinden Elde Edilen Bulgurların Adsorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmsi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0
1. Fatma ŞAHMURAT, Leblebinin Adsorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmesi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0
3. Özge KURT, Besleyici ve Sağlıklı Yeni Bir Ürün Tasarımı: Mercimek Makarnası Üretiminin Araştırılması, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
2. Özge ERDOHAN, Akıcı Hamur Yöntemi ile Nohut Cipsi Üretimi, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0
1. Sedat SAYAR, Nohutta (Cicer arietinum L. ) Su Absorpsiyonunun Analizi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 300
1. MATHEMATICAL AND COMPUTATIONAL APPLICATIONS , YAYIN KURULU UYELIGI, E-ISSN : 1300-686X, 2010-01-01 - Devam ediyor. 500
1. GIDA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK DERGİSİ , YAYIN KURULU ÜYELİĞİ, ISSN : 1306-7648, E-ISSN : 1306-7648, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
2. AKADEMİK GIDA DERGİSİ , YAYIN KURULU ÜYELİĞİ, ISSN : 1304-7582, E-ISSN : 1304-7582, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
3. GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , YAYIN KURULU ÜYELİĞİ, ISSN : ---, E-ISSN : ---, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
1. CEREAL CHEMISTRY , [ 2016 : 1 ] . 5
2. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL , [ 2017 : 2 ] . 10
3. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY , [ 2016 : 1 ] . 5
4. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY: AN INTERNATIONAL JOURNAL , [ 2017 : 1 ] . 5
5. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , [ 2017 : 1 ] . 5
6. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING , [ 2016 : 7 ] [ 2015 : 5 ] [ 2017 : 8 ] . 100
7. JOURNAL OF FOOD QUALITY , [ 2017 : 1 ] . 5
8. MANAS JOURNAL OF AGRICULTURE AND LIFE SCIENCE , [ 2016 : 1 ] . 4
9. QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS AND FOODS , [ 2015 : 1 ] [ 2016 : 1 ] [ 2017 : 1 ] . 15
10. THE SCIENTIFIC WORLD JOURNAL , [ 2016 : 1 ] . 4
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ418 | Gıda Teknolojisi IV | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Bahar | GMÜ408 | Mezuniyet Tezi II | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Bahar | GMÜ402 | Gıda Proses Tasarımı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-5 |
Bahar | GMÜ422 | Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-5 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ354 | Mathematıcal Applıcatıons In F | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | GID 553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 558 | Bal Teknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Güz | GMÜ407 | Mezuniyet Tezi I | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Güz | GMÜ403 | Gıda Mühendisliği Laboratuvarı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Güz | GMÜ301 | Gıda Analizleri Laboratuvarı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ402 | Gıda Proses Tasarımı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-5 |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GMÜ422 | Industrıal Applıcatıons of Foo | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-5 |
Bahar | GMÜ354 | Mathematıcal Applıcatıons In F | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ408 | Mezuniyet Tezi II | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Bahar | GMÜ418 | Gıda Teknolojisi IV | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID 553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GMÜ407 | Mezuniyet Tezi I | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Güz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ203 | Genel Mikrobiyoloji Laboratuva | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ403 | Gıda Mühendisliği Laboratuvarı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Güz | GMÜ301 | Gıda Analizleri Laboratuvarı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-2 |
Güz | GID 528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Yaz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Yaz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ354 | Mathematıcal Applıcatıons In F | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GMÜ418 | Gıda Teknolojisi IV | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-1 |
Bahar | GMÜ408 | Mezuniyet Tezi II | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ422 | Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-4 |
Bahar | GMÜ402 | Gıda Proses Tasarımı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-4 |
Bahar | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | GID 553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ407 | Mezuniyet Tezi I | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Güz | GMÜ403 | Gıda Mühendisliği Laboratuvarı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-1 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GID 547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Güz | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GID 536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Güz | GID 528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ426 | Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-4 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GMÜ204 | Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-1 |
Bahar | GMÜ354 | Mathematıcal Applıcatıons In F | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ408 | Mezuniyet Tezi II | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-2-1 |
Bahar | GMÜ418 | Gıda Teknolojisi IV | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-1 |
Bahar | GMÜ402 | Gıda Proses Tasarımı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-4 |
Bahar | GMÜ422 | Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-4-4 |
Bahar | GID 553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 3-0-3 |
Bahar | GID 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | GID 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği Anabilim ... | 4-0-0 |
Bahar | TEZ | Tez | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve So | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GMÜ418 | Gıda Teknolojisi IV | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 0-4-1 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GMÜ354 | Mathematıcal Applıcatıons In F | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve So | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ453 | Process Control | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GID-553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve So | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-559 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-553 | Ürün Geliştirme | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | ÜYG101 | Üniversite Yaşamına Giriş | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 1-0-1 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ355 | Engıneerıng Propertıes of Food | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-559 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-536 | Gıdaların Mühendislik Özellikl | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GMÜ251 | Mass and Energy Balances | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GM-251 | Madde Enerji Denklikleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GID-528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Yaz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GMÜ152 | Introductıon To Food Engıneerı | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 2-0-2 |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Bahar | GID-547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve So | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |
Güz | GID-528 | Kurutmanın Temel İlkeleri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GID-547 | Gıdalarda Su Aktivitesi ve So | Fen Bilimleri Enstitüsü | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GM434 | Proses Kontrol | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 3-0-3 |
Güz | GM251 | Madde ve Enerji Denklikleri | Mühendislik Fakültesi | Gıda Mühendisliği | 4-0-4 |