Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Prof. Dr. Mahir Turhan
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7190
Oluşturma
:
2015-06-10 12:08:01
Düzenleme
:
2017-12-11 15:16:11
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1984
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1987
DOKTORA GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 1995
Doktora Tezi

1. -Kazeinin Serbest ve Tutuklu Kimozin ile Hidroliz Kinetiği Danışman: Dr. Mehmet MUTLU, Diğer, Diğer, Diğer Anabilim Dalı, ANKARA, Türkiye, .

Yüksek Lisans Tezi

1. Mathematical Modeling of Salt Diffusion in Turkish-Feta Cheese and Determination of Diffusion Coefficient. Danışman: Dr. Gönül KALETUNÇ, Diğer, Diğer, Diğer Anabilim Dalı, ANKARA, Türkiye, .

Görev Ünvanı Üniversite/Kurum Yıl
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1985-03-01 - 1987-09-01
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 1989-10-01 - 1995-01-01
RESEARCH FELLOW MANCHESTER ÜNİVERSİTESİ/ İNGİLTERE 1992-07-01 - 1992-10-01
YARDIMCI DOÇENT MERSİN ÜNİVERSİTESİ 1995-05-01 - 1997-11-01
VİSİTİNG SCHOLAR FLORİDA ÜNİVERSİTESİ 1996-06-01 - 1996-10-01
RESEARCH ASSOCİATE WİSCONSİN-MADİSON ÜNİVERSİTESİ 1997-07-01 - 1999-09-01
DOÇENT MERSİN UNİVERSİTESİ 1997-11-01 - 2003-01-01
VİSİTİNG SCHOLAR WİSCONSİN- MADİSON UNİVERSİTESİ 2000-06-01 - 2000-09-01
VİSİTİNG SCHOLAR WİSCONSİN- MADİSON ÜNİVERSİTESİ 2001-06-01 - 2001-09-01
VİSİTİNG SCHOLAR WİSCONSİN- MADİSON ÜNİVERSİTESİ 2002-06-01 - 2002-09-01
VİSİTİNG SCHOLAR WİSCONSİN- MADİSON UNİVERSİTY 2004-06-01 - 2004-09-01
PROFESOR MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2003-01-01 - Devam ediyor
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
YÖNETİM KURULU ÜYESİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ 2002-05-01 - Devam ediyor
KOMİSYON ÜYESİ KOMİSYON ÜYESİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KOMİSYONU 2002-05-01 - Devam ediyor
MERKEZ DANIŞMA KURULU ÜYESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ 2009-07-14 - 2012-07-14
BÖLÜM BAŞKANI BÖLÜM BAŞKANI MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2004-02-01 - 2011-09-01
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2003-04-01 - 2004-02-01
ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ENSTİTÜ MÜDÜRÜ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2003-04-01 - 2010-12-01
ENSTİTÜ MÜDÜR YARDIMCISI ENSTİTÜ MÜDÜR YARDIMCISI MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2002-05-01 - 2003-04-01
YÖNETİM KURULU ÜYESİ DOÇENT TEMSİLCİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ 2002-01-01 - 2003-01-01
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ DOÇENT TEMSİLCİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ 2002-01-01 - 2003-01-01
YÖNETİM KURULU ÜYESİ DOÇENT TEMSİLCİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 1999-12-01 - 2003-01-01
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ DOÇENT TEMSİLCİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 1999-12-01 - 2003-01-01
ANA BİLİM DALI BAŞKANI ANA BİLİM DALI BAŞKANI MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 1999-12-01 - 2000-03-01
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 1997-01-01 - 1997-09-01
YÖNETİM KURULU ÜYESİ YARDIMCI DOÇENT TEMSİLCİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ/ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 1995-09-01 - 1997-11-01
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 28900
2016
29. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Expansion in chickpea (cicer arietinum l.) seed during soaking and cooking. INTERNATİONAL JOURNAL OF AGROPHYSİCS, 2016, 30, 75-81. 1000 + 0
doi: 10.1515/intag-2015-0074

2011
28. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Solid loss during water absorption of chickpea (Cicer arietinum L.). JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGİNEERİNG , 2011, 34, 1172-1186. 1000 + 10
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2009.00409.x


Alıntılanma Sayısı: 2
2006
27. Erdoğdu, F.; Turhan, M. Analysis of dimensional ratios of regular geometries for infinite geometry assumptions in conduction heat transfer problems. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2006, 77, 818-824. 1000 + 35
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.08.008


Alıntılanma Sayısı: 7
26. Sağol, S.; Turhan, M.; Sayar, S. A potential method for determining in situ gelatinization temperature of starch using initial water transfer rate in whole cereals. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2006, 76, 427-432. 1000 + 65
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.05.042


Alıntılanma Sayısı: 13
2005
25. Sayar, S.; Köksel, H.; Turhan, M. The effects of protein-rich fraction and defatting on pasting behavior of chickpea starch. STARCH, 2005, 57, 599-604. 1000 + 60
http://dx.doi.org/10.1002/star.200500397


Alıntılanma Sayısı: 12
24. Altan, A.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Comparison of covered and uncovered Schreiber Test for cheese meltability evaluation. JOURNAL OF DAİRY SCİENCE, 2005, 88, 857-861. 1000 + 70
http://dx.doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(05)72751-X


Alıntılanma Sayısı: 14
2004
23. Wang, T.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Selected properties of pH-sensitive, biodegradable chitosan–poly(vinyl alcohol) hydrogel. POLYMER INTERNATİONAL, 2004, 53, 911-918. 1000 + 1245
http://dx.doi.org/10.1002/pi.1461


Alıntılanma Sayısı: 249
22. Turhan, M.; Sağol, S. Abrupt changes in the rates of processes occurring during hydrothermal treatment of whole starchy foods around the gelatinization temperature––a review of the literature. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2004, 62, 365-371. 1000 + 50
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00252-8


Alıntılanma Sayısı: 10
21. Turhan, M.; Erdoğdu, F. Errors based on location and volume average changes in infinite geometry assumptions in heat and mass transfer processes. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2004, 64, 199-206. 1000 + 30
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2003.09.033


Alıntılanma Sayısı: 6
2003
20. Turhan, M.; Oymael, B.; Ekız, H. Water vapor adsorption of ready-to-cook wheat. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 57, 269-276. 1000 + 55
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00307-2


Alıntılanma Sayısı: 11
19. Demirel, D.; Turhan, M. Air-drying behavior of Dwarf Cavendish and Gros Michel banana slices. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 59, 1-11. 1000 + 565
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00423-5


Alıntılanma Sayısı: 113
18. Turhan, M.; Erdoğdu, F. Error associated with assuming a finite regular geometry as an infinite one for modeling of transient heat and mass transfer processes. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 59, 291-296. 1000 + 90
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(02)00470-3


Alıntılanma Sayısı: 18
17. Sayar, S.; Turhan, M.; Köksel, H. Application of unreacted-core model to in situ gelatinization of chickpea starch. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2003, 60, 349-356. 1000 + 50
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00057-8


Alıntılanma Sayısı: 10
2002
16. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Water vapour adsorption properties of fuzzy and starch-coated cottonseeds. BİOSYSTEMS ENGİNEERİNG , 2002, 83, 175-184. 1000 + 25
http://dx.doi.org/10.1006/bioe.2002.0104


Alıntılanma Sayısı: 5
15. Turhan, M.; Sayar, S.; Gunasekaran, S. Application of Peleg model to study water absorption in chickpea during soaking. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2002, 53, 153-159. 1000 + 930
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(01)00152-2


Alıntılanma Sayısı: 186
14. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Kinetics of in situ and in vitro gelatinization of hard and soft wheat starches during cooking in water. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2002, 52, 1-7. 1000 + 240
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(01)00058-9


Alıntılanma Sayısı: 48
2001
13. Turhan, M.; Gunasekaran, S.; Lamsal, B. Drying of gelatinized whole wheat.. DRYİNG TECHNOLOGY, 2001, 19, 333-342. 1000 + 30
http://dx.doi.org/10.1081/DRT-100102908


Alıntılanma Sayısı: 6
12. Sayar, S.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Analysis of chickpea soaking by simultaneous water transfer and water–starch reaction. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2001, 50, 91-98. 1000 + 390
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(00)00196-5


Alıntılanma Sayısı: 78
1999
11. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Thermal properties of fuzzy and starch-coated cottonseeds. JOURNAL OF AGRİCULTURAL ENGİNEERİNG RESEARCH , 1999, 74, 185-191. 1000 + 25
10.1006/jaer.1999.0453


Alıntılanma Sayısı: 5
10. Turhan, M.; Gunasekaran, S. Analysis of moisture transfer in white cheese during brining. . MİLCHWİSSENSCHAFT, 1999, 54, 446-450. 1000 + 50

Alıntılanma Sayısı: 10
1998
9. Turhan, M.; Mutlu, M. Kinetics of κ-casein/immobilized chymosin hydrolysis. ENZYME AND MİCROBİAL TECHNOLOGY, 1998, 22, 342-347. 1000 + 50
http://dx.doi.org/10.1016/S0141-0229(97)00198-1


Alıntılanma Sayısı: 10
8. Turhan, M.; Balaban, M.; Turhan, K.; Luzurıaga, D. Potential use of electronic nose technique for detection of meat adulteration: Separation of pork-beef mixtures.. FLEİSCHWİRTSCHAFT, 1998, 6, 26-28. 950 + 10

Alıntılanma Sayısı: 2
1997
7. Turhan, M.; Turhan, K.; şahbaz, F. Drying kinetics of red pepper.. JOURNAL OF FOOD PROCESSİNG AND PRESERVATİON, 1997, 21, 209-223. 1000 + 215
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4549.1997.tb00777.x


Alıntılanma Sayısı: 43
1996
6. Turhan, M.; Vadgama, P. Use of direct and indirect methods in diaphragm cell method for estimation of liquid diffusivities of biosolutes. BİOTECHNOLOGY LETTERS , 1996, 18, 287-292. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1007/BF00142946

5. Turhan, M. Modeling of salt transfer in white cheese during short initial brining.. NETHERLANDS MİLK AND DAİRY JOURNAL, 1996, 50, 541-550. 1000 + 70

Alıntılanma Sayısı: 14
1995
4. Turhan, M.; Mutlu, M. Kinetics of k-casein/chymosin hydrolysis.. MİLCHWİSSENSCHAFT, 1995, 52, 559-563. 1000 + 20

Alıntılanma Sayısı: 4
3. Turhan, M.; Desaı, M.; Vadgama, P.; Mutlu, M. Estimation of liquid diffusivities of biosolutes by using diaphragm cell method with defined pore characteristics. BİOTECHNOLOGY TECHNİQUES , 1995, 9, 413-416. 950 + 40
http://dx.doi.org/10.1007/bf00160828


Alıntılanma Sayısı: 8
1992
2. Turhan, M.; Kaletunç, G. Modeling of salt diffusion in White cheese during long-term brining. JOURNAL OF FOOD SCİENCE, 1992, 57, 1082-1085. 1000 + 340
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1992.tb11269.x


Alıntılanma Sayısı: 68
1991
1. Turhan, M.; özilgen, M. Effect of oven temperature variations on the drying behavior of thin biscuits. . ACTA ALİMENTARİA, 1991, 20, 197-203. 1000 + 55

Alıntılanma Sayısı: 11
Uluslararası - Kitapta Bölüm Yazma 4000
1. Erdoğdu, F.; Turhan, M. Optimization in Food Engineering, ISBN: 9781420061413, CRC, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 5000, 758 Sayfa, İngilizce, Boca Raton, Amerika Birleşik Devletleri, 2008. 4000
http://books.google.com.tr/books?id=e0vrBgAAQBAJ&pg=PR13&dq=optimization+in+food+engineering&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwjCr8_dvKrRAhULVhQKHdBNC2QQ6AEIIDAB#v=onepage&q=optimization%20in%20food%20engineering&f=false
Uluslararası - Özet - Sözlü 100

1. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., Myopy in the Legume World. 15th International Cereal and Bread Congress, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 100
http://icbc2016.org/en/

Uluslararası - Özet - Poster 150

4. Atasoy, G.; Turhan, M., Gluten Free Food Market in Turkey. 4th Symposium on Gluten Free Food and Beverages, 2016-09-18, 2016-09-19, Cork, İrlanda, 2016. 50
http://www.glutenfreesymposium2016.com/

3. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., A New Nutritious Gluten Free Staple Food: Lentil Pasta. 4th Symposium on Gluten Free Food and Beverages, 2016-09-18, 2016-09-19, Cork, İrlanda, 2016. 50
http://glutenfreesymposium2016.com

2. Kurt Gökhisar, Ö.; Turhan, M., Spreadable Olive Oil (SOO). 4th International ISEKI - Food Conference, 2016-07-06, 2016-07-08, Vienna, Avusturya, 216. 50
http://www.isekiconferences.com/vienna2016/

1. GÖKHİSAR ÖZGE, K.; MAHİR, T., Cooking Quality of Pasta: Glutenous vs GF. The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 2015-10-01, 2015-10-04, ----, Makedonya, 2016. 0

Uluslararası - Özet - Davetli 0

1. Sayar, S.; Köksel, H.; Turhan, M., Chickpea Quality, Processing and Utilization: An Overview. 15th International Cereal and Bread Congress, 2016-04-18, 2016-04-21, İstanbul, Türkiye, 2016. 0
http://icbc2016.org/en/

Ulusal - Yürütücü 300

3. Glutensiz Buğday Ekmeği Üretimi, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2377, 11000 TL, Yürütücü, 2019, Devam ediyor... 100

2. Keçiboynuzu Posasının Kurutulması ve Depolanması, BAP, Proje No: 2015-TP2-1241, 7000 TL, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100

1. TÜRKİYE GLUTENSİZ ÜRÜNLERİNDE FİYAT VE GLUTEN ARAŞTIRMASI , BAP, Proje No: 2015-TP2-1243, 7000 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

Ulusal
1. Sancak, Z. ; Turhan, M. Nohut Cipsi Üretimi. Türk Patent Enstitüsü, 2010/10411, Patent, 2011-06-21. 1000
2. Sancak, Z. ; Turhan, M. Yeni Bir Cips Üretim Süreci: Akıcı Cips Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, 2010/04357, Patent, 2011-12-21. 1000
3. Erdohan, Z. ; Turhan, M. KızartılmıĢ ve KavrulmuĢ Nohut Çerezi (Kızarga) ve Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2012/01728. , Patent, 2015-06-22. 1000
4. Erdohan, Z. ; Turhan, M. Dane-Mısır Çerezi Üretim Süreci. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2011/11717. , Patent, 2015-06-22. 1000
5. Turhan, M. ; Sezen, B. Sürülebilir Katı Bal Üretimi. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2010/11212. , Patent, 2015-06-22. 1000
6. Kurt, O. ; Turhan, M. ; Kefalas, P. ; Loupassaki, S. Krem Zeytinyağı Üretim Süreci ve Krem Zeytinyağı. Türk Patent Enstitüsü, incelemede, 2013/13895. , Patent, 2015-06-22. 1000
Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri 0

11. Sevim SAĞOL, Bütün Tahıların ve Baklagillerin Jelatinizasyon Sıcaklığını Saptamak için Basit bir Yöntem, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0

10. Yeşim KANTAŞ, Muz Püresinin Kuruma Davranışı, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0

9. Ruhi AKKUZU, ---, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

8. Devlet DEMİREL, Muz Diliminin Kuruma Kinetiği, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0

7. Yeşim ERSAN, ---, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

6. Güler ATASOY, Türkiye glutensiz ürünlerinde fiyat ve gluten araştırması , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

5. Remzi AYDOĞAN, Keçiboynuzu Posasının Kurutulması ve Depolanması , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

4. Sevgi TUR, Dondurma İşleminin Baklagillerin Pişmesine Etkisi , Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

3. Öznur ÖZGEL, Toz Karışımlardan Yapılan Waffle Örneklerinin Duyusal Değerlendirilmesi, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

2. Berrin OYMAEL, Farklı Buğday Çeşitlerinden Elde Edilen Bulgurların Adsorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmsi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0

1. Fatma ŞAHMURAT, Leblebinin Adsorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmesi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 0

Yönetilen Doktora Tezleri 300

3. Özge KURT, Besleyici ve Sağlıklı Yeni Bir Ürün Tasarımı: Mercimek Makarnası Üretiminin Araştırılması, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

2. Özge ERDOHAN, Akıcı Hamur Yöntemi ile Nohut Cipsi Üretimi, Diğer, Diğer, Devam ediyor. 0

1. Sedat SAYAR, Nohutta (Cicer arietinum L. ) Su Absorpsiyonunun Analizi, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 300

Uluslararası 500
1. MATHEMATICAL AND COMPUTATIONAL APPLICATIONS , EDITORIAL BOARD MEMBER, E-ISSN : 1300-686X, 2010-01-01 - Devam ediyor. 500
Ulusal 375
1. GIDA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK DERGİSİ , EDİTORİAL BOARD MEMBER, ISSN : 1306-7648, E-ISSN : 1306-7648, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
2. AKADEMİK GIDA DERGİSİ , EDİTORİAL BOARD MEMBER, ISSN : 1304-7582, E-ISSN : 1304-7582, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
3. GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , EDİTORİAL BOARD MEMBER, ISSN : ---, E-ISSN : ---, 2010-01-01 - Devam ediyor. 125
Uluslararası Dergi [Yıl, Adet] 88
1. CEREAL CHEMISTRY , [ 2016 : 1 ] . 5
2. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY , [ 2016 : 1 ] . 5
3. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING , [ 2016 : 7 ] [ 2015 : 5 ] . 60
4. MANAS JOURNAL OF AGRICULTURE AND LIFE SCIENCE , [ 2016 : 1 ] . 4
5. QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS AND FOODS , [ 2015 : 1 ] [ 2016 : 1 ] . 10
6. THE SCIENTIFIC WORLD JOURNAL , [ 2016 : 1 ] . 4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ422 Industrıal Applıcatıons of Foo Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-5
Bahar GMÜ418 Gıda Teknolojisi IV Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-5
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ354 Mathematıcal Applıcatıons In F Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GMÜ453 Process Control Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ355 Engıneerıng Propertıes of Food Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ301 Gıda Analizleri Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 536 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ418 Gıda Teknolojisi IV Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ422 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ354 Mathematıcal Applıcatıons In F Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar SEM DR Seminer ( Dr ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar GID 553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GMÜ355 Engıneerıng Propertıes of Food Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ453 Process Control Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 536 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve Soğ Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz SEM DR Seminer ( Dr ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ418 Gıda Teknolojisi IV Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ422 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ354 Mathematıcal Applıcatıons In F Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ426 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GID 553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 536 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar TEZ Tez Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GMÜ355 Engıneerıng Propertıes of Food Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GMÜ453 Process Control Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GID-547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve So Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-536 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GMÜ354 Mathematıcal Applıcatıons In F Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ418 Gıda Teknolojisi IV Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GID-553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GID-547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve So Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GMÜ355 Engıneerıng Propertıes of Food Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ453 Process Control Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve So Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GID-559 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GID-553 Ürün Geliştirme Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ355 Engıneerıng Propertıes of Food Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz ÜYG101 Üniversite Yaşamına Giriş Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 1-0-1
Güz GID-528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-559 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GID-536 Gıdaların Mühendislik Özellikl Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GID-528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ251 Mass and Energy Balances Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GID-528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM-251 Madde Enerji Denklikleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 4-0-4
Yaz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ152 Introductıon To Food Engıneerı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Bahar GID-547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve So Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GID-528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GID-528 Kurutmanın Temel İlkeleri Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-547 Gıdalarda Su Aktivitesi ve So Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM434 Proses Kontrol Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM251 Madde ve Enerji Denklikleri Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4