Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Prof. Dr. Tunç Koray Palazoğlu
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7201
Faks
:
+90-324-3610032
Oluşturma
:
2015-05-27 17:00:02
Düzenleme
:
2017-11-08 10:36:51
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
31
ARTICLES WITH
CITATION DATA
31
SUM OF THE
TIMES CITED
443
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
14.29
Researcher ID
Scholar ID
h-index
13

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 1991
YÜKSEK LİSANS UNİVERSİTY OF FLORİDA 1997
TIPTA UZMANLIK NORTH CAROLİNA STATE UNİVERSİTY 2001
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
SENATO ÜYESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2012-10-10 - 2015-10-10
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 26700
2017
33. Tuta, S.; Palazoğlu, T. Finite element modeling of continuous-flow microwave heating of fluid foods and experimental validation. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2017, 192, 79-92. 1000 + 0
Publications_004.pdf

32. Palazoğlu, T.; Miran, W. Experimental comparison of microwave and radio frequency tempering of frozen block of shrimp. INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, 2017, 41, 292-300. 1000 + 0
Publications_005.pdf

31. Yıldız, H.; Palazoğlu, T.; Miran, W.; Kocadağlı, T.; Gökmen, V. Evolution of surface temperature and its relationship with acrylamide formation during conventional and vacuum-combined baking of cookies. JOURNAL OF FOOD ENGİNEERİNG, 2017, 197, 17-23. 800 + 0
Publications_003.pdf

2015
30. Uyar, R.; Bedane, T.; Erdogdu, F.; Palazoglu, T.; Farag, K.; Marra, F. Radio-frequency thawing of food products – A computational study. ELSEVİER BV, 2015, 146, 163-171. 550 + 33
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.08.018


Alıntılanma Sayısı: 6
29. Palazoğlu, T.; Coşkun, Y.; Tuta, S.; Mogol, B.; Gökmen, V. Effect of vacuum-combined baking of cookies on acrylamide content, texture and color. SPRİNGER SCİENCE + BUSİNESS MEDİA, 2015, 240, 243-249. 900 + 0
http://dx.doi.org/10.1007/s00217-014-2324-7

2014
28. Koklamaz, E.; Palazoğlu, T.; Kocadağlı, T.; Gökmen, V. Effect of combining conventional frying with radio-frequency post-drying on acrylamide level and quality attributes of potato chips. WİLEY-BLACKWELL, 2014, 94, 2002-2008. 850 + 13
http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6516


Alıntılanma Sayısı: 2
27. Truong, V.; Pascua, Y.; Reynolds, R.; Thompson, R.; Palazoğlu, T.; Atac mogol, B.; Gökmen, V. Processing Treatments for Mitigating Acrylamide Formation in Sweetpotato French Fries. AMERİCAN CHEMİCAL SOCİETY (ACS), 2014, 62, 310-316. 400 + 8
http://dx.doi.org/10.1021/jf404290v


Alıntılanma Sayısı: 1
2012
26. Palazoğlu, T.; Coşkun, Y.; Kocadağlı, T.; Gökmen, V. Effect of Radio Frequency Postdrying of Partially Baked Cookies on Acrylamide Content, Texture, and Color of the Final Product. WİLEY-BLACKWELL, 2012, 77, 113-117. 950 + 20
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02664.x


Alıntılanma Sayısı: 4
25. Kocadağlı, T.; Palazoğlu, T.; Gökmen, V. Mitigation of acrylamide formation in cookies by using Maillard reaction products as recipe modifier in a combined partial conventional baking and radio frequency post-baking process. SPRİNGER SCİENCE + BUSİNESS MEDİA, 2012, 235, 711-717. 1000 + 5
http://dx.doi.org/10.1007/s00217-012-1804-x


Alıntılanma Sayısı: 1
2010
24. Palazoğlu, T.; Savran, D.; Gökmen, V. Effect of Cooking Method (Baking Compared with Frying) on Acrylamide Level of Potato Chips. WİLEY-BLACKWELL, 2010, 75, 25-29. 1000 + 5
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2009.01389.x


Alıntılanma Sayısı: 1
23. Erdoğdu, F.; Uyar, R.; Palazoğlu, T. EXPERIMENTAL COMPARISON OF NATURAL CONVECTION AND CONDUCTION HEAT TRANSFER. WİLEY-BLACKWELL, 2010, 33, 85-100. 1000 + 3
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2008.00309.x

22. Tuta, S.; Palazoğlu, T.; Gökmen, V. Effect of microwave pre-thawing of frozen potato strips on acrylamide level and quality of French fries. ELSEVİER BV, 2010, 97, 261-266. 1000 + 18
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2009.10.020


Alıntılanma Sayısı: 3
21. Kızıltaş, S.; Erdoğdu, F.; Palazoğlu, T. Simulation of heat transfer for solid–liquid food mixtures in cans and model validation under pasteurization conditions. ELSEVİER BV, 2010, 97, 449-456. 1000 + 28
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2009.10.042


Alıntılanma Sayısı: 5
2009
20. Gökmen, V.; Palazoğlu, T. Measurement of evaporated acrylamide during frying of potatoes: Effect of frying conditions and surface area-to-volume ratio. ELSEVİER BV, 2009, 93, 172-176. 1000 + 5
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2009.01.011


Alıntılanma Sayısı: 1
2008
19. Palazoǧlu, T.; Gökmen, V. Reduction of Acrylamide Level in French Fries by Employing a Temperature Program during Frying. AMERİCAN CHEMİCAL SOCİETY (ACS), 2008, 56, 6162-6166. 0 + 20
http://dx.doi.org/10.1021/jf073046l


Alıntılanma Sayısı: 4
18. Jasrotia, A.; Simunovic, J.; Sandeep, K.; Palazoglu, T.; Swartzel, K. Design of Conservative Simulated Particles for Validation of a Multiphase Aseptic Process. WİLEY-BLACKWELL, 2008, 73, 193-201. 600 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00772.x

17. Palazoğlu, T.; Gökmen, V. Development and Experimental Validation of a Frying Model to Estimate Acrylamide Levels in French Fries. WİLEY-BLACKWELL, 2008, 73, 109-114. 1000 + 5
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00676.x


Alıntılanma Sayısı: 1
2007
16. Yıldız, A.; Koray palazoğlu, T.; Erdoğdu, F. Determination of heat and mass transfer parameters during frying of potato slices. ELSEVİER BV, 2007, 79, 11-17. 0 + 28
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.01.021


Alıntılanma Sayısı: 2
15. Gökmen, V.; Palazoğlu, T. Acrylamide Formation in Foods during Thermal Processing with a Focus on Frying. SPRİNGER SCİENCE + BUSİNESS MEDİA, 2007, 1, 35-42. 1000 + 18
http://dx.doi.org/10.1007/s11947-007-0005-2


Alıntılanma Sayısı: 3
2006
14. Demırkol, E.; Erdogdu, F.; Palazoglu, T. A NUMERICAL APPROACH WITH VARIABLE TEMPERATURE BOUNDARY CONDITIONS TO DETERMINE THE EFFECTIVE HEAT TRANSFER COEFFICIENT VALUES DURING BAKING OF COOKIES. WİLEY-BLACKWELL, 2006, 29, 478-497. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2006.00074.x

13. Gökmen, V.; Palazoğlu, T.; şenyuva, H. Relation between the acrylamide formation and time–temperature history of surface and core regions of French fries. ELSEVİER BV, 2006, 77, 972-976. 1000 + 28
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.08.030


Alıntılanma Sayısı: 5
12. Palazoglu, K. Influence of convective heat transfer coefficient on the heating rate of materials with different thermal diffusivities. ELSEVİER BV, 2006, 73, 290-296. 0 + 5
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.08.033


Alıntılanma Sayısı: 1
11. Belgin erdoğdu, S.; Palazoğlu, T.; Gökmen, V.; şenyuva, H.; Ekiz, H. Reduction of acrylamide formation in French fries by microwave pre-cooking of potato strips. WİLEY-BLACKWELL, 2006, 87, 133-137. 800 + 18
http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.2688


Alıntılanma Sayısı: 3
10. Demırkol, E.; Erdogdu, F.; Palazoglu, T. EXPERIMENTAL DETERMINATION OF MASS TRANSFER COEFFICIENT: MOISTURE CONTENT AND HUMIDITY RATIO DRIVING FORCE APPROACHES DURING BAKING. WİLEY-BLACKWELL, 2006, 29, 188-201. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2006.00056.x

9. Demirkol, E.; Erdoğdu, F.; Palazoğlu, T. Analysis of mass transfer parameters (changes in mass flux, diffusion coefficient and mass transfer coefficient) during baking of cookies. ELSEVİER BV, 2006, 72, 364-371. 1000 + 3
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.12.016

2004
8. Palazoglu, T.; Sandeep, K. Effect of tube curvature ratio on the residence time distribution of multiple particles in helical tubes. ELSEVİER BV, 2004, 37, 387-393. 1000 + 3
http://dx.doi.org/10.1016/S0023-6438(03)00013-6

2002
7. Palazoglu, T.; Sandeep, K. Assessment of the Effect of Fluid-to-particle Heat Transfer Coefficient on Microbial and Nutrient Destruction during Aseptic Processing of Particulate Food. WİLEY-BLACKWELL, 2002, 67, 3359-3364. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2002.tb09591.x

6. Palazoglu, T.; Sandeep, K. COMPUTATIONAL FLUID DYNAMICS MODELING OF FLUID FLOW IN HELICAL TUBES. WİLEY-BLACKWELL, 2002, 25, 141-158. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2002.tb00560.x

5. Vaıs, A.; Palazoglu, T.; Sandeep, K.; Daubert, C. RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF CARBOXYMETHYLCELLULOSE SOLUTION UNDER ASEPTIC PROCESSING CONDITIONS. WİLEY-BLACKWELL, 2002, 25, 41-61. 850 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2002.tb00555.x

4. Palazoglu, T.; Sandeep, K. EFFECT OF HOLDING TUBE CONFIGURATION ON THE RESIDENCE TIME DISTRIBUTION OF MULTIPLE PARTICLES IN HELICAL TUBE FLOW. WİLEY-BLACKWELL, 2002, 25, 337-350. 1000 + 3
http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4530.2002.tb00570.x

2000
3. S¸ahbaz, F.; Uzman, D.; Palazoğlu, T. Drying kinetics of blanched and unblanched mushrooms. WİLEY-BLACKWELL, 2000, 44, 283-284. 1000 + 3
http://dx.doi.org/10.1002/1521-3803(20000701)44:4<283::AID-FOOD283>3.0.CO;2-I

1999
2. Sahbaz, F.; Palazoglu, T.; Uzman, D. Moisture sorption and the applicability of theBrunauer-Emmet-Teller (BET) equation for blanched and unblanched mushrooms. WİLEY-BLACKWELL, 1999, 43, 325-329. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1002/(SICI)1521-3803(19991001)43:5<325::AID-FOOD325>3.0.CO;2-P

1998
1. T. k. palazogilu, T.; M. o. balaban. m. spanswick, M. SUPERCRITICAL CO2 EXTRACTION OF LIPIDS FROM ROASTED PISTACHIO NUTS. AMERİCAN SOCİETY OF AGRİCULTURAL AND BİOLOGİCAL ENGİNEERS (ASABE), 1998, 41, 679-684. 0 + 13
http://dx.doi.org/10.13031/2013.17193


Alıntılanma Sayısı: 2
Uluslararası - Özet - Sözlü 500

5. Miran, W.; Palazoğlu, T., Experimental comparison of microwave and radio frequency tempering of frozen beef. 3rd Global Congress on Microwave Energy Applications, 2016-07-25, 2016-07-29, Cartagena, İspanya, 2016. 100

4. Palazoğlu, T.; Miran, W., Microwave tempering of frozen block of shrimp in a cylindirical cavity. 3rd Global Congress on Microwave Energy Applications, 2016-07-25, 2016-07-29, Cartagena, İspanya, 2016. 100

3. İnanoğlu, S.; Palazoğlu, T., Microwave-vacuum drying of sage leaves. 3rd Global Congress on Microwave Energy Applications, 2016-07-25, 2016-07-29, Cartagena, İspanya, 2016. 100

2. Tuta, S.; Palazoğlu, T., Computational Modeling of Continuous Flow Microwave Heating of Viscous Fluid Foods in a Specially Designed System. ISEKI Food 2016 Conference, 2016-07-06, 2016-07-08, Viyana, Avusturya, 2016. 100

1. Yapıcı, B.; İnanoğlu, S.; Palazoğlu, T., Application of radio frequency heating as a post-drying step in apple chip manufacturing. AMPERE 15th International Conference on Microwave and High Frequency Heating, 2015-09-14, 2015-09-17, Krakow, Polonya, 2015. 100

Uluslararası - Özet - Poster 50

1. Tuta, S.; Palazoğlu, T., Numerical and Experimental Investigation of Continuous-Flow Microwave Heating in a Cylindrical Applicator. 3rd Global Congress on Microwave Energy Applications, 2016-07-25, 2016-07-29, Cartagena, İspanya, 2016. 50

Ulusal - Yürütücü 700

7. Mikrodalga-Vakum Kombine Kurutma Yönteminin Kuşburnunun Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi, BAP, Proje No: 2018-1-TP2-2720, 10842 TL, Yürütücü, Devam ediyor... 100

6. Fıstık Ezmesinin Mikrodalga Ve Radyo Frekansı ile Isınma Hızı ve Homojenliğinin Deneysel Olarak Karşılaştırılması , BAP, Proje No: 2018-1-TP2-2849, 10100 TL, Yürütücü, Devam ediyor... 100

5. Nar Tanelerinin Mikrodalga-Vakum Kurutma Tekniği Kullanılarak Kurutulması İşleminin İncelenmesi, BAP, Proje No: 2016-2-TP3-1809, 29067 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

4. Dondurulmuş etin mikrodalga ile çözdürülmesinin sayısal olarak modellenmesi ve modelin deneysel olarak doğrulanması , BAP, Proje No: 2016-2-TP2-1884, 10500 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

3. Mikrodalga-Vakum Kurutma Yönteminin Adaçayının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi, BAP, Proje No: 2016-2-TP2-1886, 10850 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

2. Geleneksel ve Vakum Fırınlama Sırasında Bisküvinin Yüzey Sıcaklık Değişiminin Izlenmesi ve Akrilamid Oluşumu ile İlişkilendirilmesi, TÜBİTAK, Proje No: 215O077, 30000 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100
Projects_001.pdf

1. Dondurulmuş Parmak Patates Üretiminde Radyo Frekansı Haşlama Yönteminin Uygulanabilirliğinin Araştırılması, TÜBİTAK, Proje No: 113O777, 0 TL, Yürütücü, 2015,Tamamlandı. 100

Uluslararası Dergi [Yıl, Adet] 15
1. BIOSYSTEMS ENGINEERING , [ 2016 : 1 ] . 5
2. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING , [ 2016 : 2 ] . 10
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ424 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-5
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-5
Bahar GMÜ302 Gıda Mühendisliğinde Temel İşl Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 538 Gıda Endüstrisinde Isıl İşleml Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz GMÜ409 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ351 Heat Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ302 Gıda Mühendisliğinde Temel İşl Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ424 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 538 Gıda Endüstrisinde Isıl İşleml Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ351 Heat Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GMÜ301 Gıda Analizleri Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Güz GMÜ409 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GID 540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Güz SEM DR Seminer ( Dr ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM404 Mezuniyet Tezi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ302 Gıda Mühendisliğinde Temel İşl Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ424 Gıda Teknolojisi Sanayi Uygula Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 545 Gıda Mühendisliğinde Hesaplama Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 3-0-3
Bahar TEZ Tez Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GMÜ351 Heat Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GMÜ409 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GID-538 Gıda Endüstrisinde Isıl İşleml Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ302 Gıda Mühendisliğinde Temel İşl Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ409 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GMÜ351 Heat Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM433 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GMÜ351 Heat Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ252 Fluıd Mechanıcs Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM-210 Akışkanlar Mekaniği Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GM433 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM-333 Isı Transferi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-2-4
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM433 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz ÜYG101 Üniversite Yaşamına Giriş Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 1-0-1
Güz GID-540 Gıda Reolojisi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM210 Akışkanlar Mekaniği Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM333 Isı Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GM433 Mühendislik Ekonomisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-0-2