Derece | Bölüm | Üniversite/Kurum | Yıl |
LİSANS | ZOOTEKNİ | TRAKYA ÜNİVERSİTESİ | 1989 |
YÜKSEK LİSANS | ZOOTEKNİ | TRAKYA ÜNİVERSİTESİ | 1992 |
DOKTORA | SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ | EGE ÜNİVERSİTESİ | 1999 |
1. Süreklü Üretim Sisteminde Brachionus plicatilis Üretimi ve Besin Değeri Danışman: Dr. Şevket GÖKPINAR Şevket GÖKPINAR, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı, MERSİN, Türkiye, 1998.
Theses_004.pdf
1. Etlik Piliçlerde Besin Madde Yoğunluğu ile Artık yağların Karkas performansı ve Öğelerine Etkileri Danışman: Dr. Nizamettin ŞENKÖYLÜ Nizamettin ŞENKÖYLÜ, Mersin Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalı, MERSİN, Türkiye, 1992.
Theses_002.pdf
Görev Ünvanı | Üniversite/Kurum | Yıl |
YARDIMCI DOÇENT | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2015-11-05 - 2015-11-05 |
Görev Ünvanı | Görev | Kurum/Diğer | Yıl |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2015-09-10 - 2018-09-10 | |
MERKEZ DANIŞMA KURULU ÜYESİ | SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ | 2013-05-02 - 2016-05-02 | |
MERKEZ DANIŞMA KURULU ÜYESİ | SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ | 2013-05-02 - 2016-05-02 | |
MERKEZ KURULU ÜYESİ | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2013-04-15 - 2016-04-15 | |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2012-09-10 - 2015-09-10 |
2012
2. Yilmaz, H. The Proximate Composition and Growth of Spirulina platensis Biomass (Arthrospira platensis) at Different Temperatures. JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES, 2012, 11, 1135-1138. 0 + 0Publications_020.pdf
2010
1. Yilmaz, H.; Ayas, D.; Yilmaz, H. The Effects of Different Salinity Ratios on Reproductive Rates and Proximate Composition of Spirulina platensis in a Helical Photobioreactor. JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES, 2010, 9, 2427-2431. 0 + 5Publications_021.pdf
Alıntılanma Sayısı: 1
2015
11. Kargın yılmaz, sezgin ve duru, K. Farklı Besin Ortamlarının Spirulina platensis'in Yağ ve Yağ Asid Kompozisyonuna Etkileri. JOURNAL OF ANİMAL AND VETERİNARY ADVENCES, 2015, 14(5), 125-129. 0 + 0Publications_017.pdf
2014
10. Kargın yılmaz ve sezgin, . Spirulina platensis’in (Cyanophyceae) Üre ve Sodyum Bikarbonat Takviyeli KURU Tavuk Gübresi Kullanılarak Üretimi . AFRİCAN JOURNAL OF BİOTECHNOLOGY, 2014, 13(14), 1597-1603. 0 + 0http://www.academicjournals.org/AJB
Publications_016.pdf
2013
9. Duru ve kargın yılmaz, D. Mikroalglerin Pigment Kaynağı Olarak Balık Yemlerinde Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi. TÜRK BİLİMSEL DERLEMELER DERGİSİ, 2013, 6(2): , 112-118. 0 + 0Publications_011.pdf
2012
8. Sezgin ve kargın yılmaz, . Akdeniz Ekosisteminde Alglerin Yeri ve Önemi . TÜRK BİLİMSEL DERLEMELER DERGİSİ , 2012, 5(1): , 15-24. 0 + 0http://www.nobel.gen.tr
Publications_008.pdf
2011
7. Kargın yılmaz ve duru, K. Syanobakteri Spirulina platensis’in Besin Kimyası ve Mikrobiyolojisi . TÜRK BİLİMSEL DERLEMELER DERGİSİ , 2011, 4(1): , 31-43. 0 + 0http://www.nobel.gen.tr
Publications_009.pdf
6. Oğuz, ışık, hızarcı uslu, sayın, kargın yılmz, . ÇUKUROVA BÖLGESİ (ADANA-TÜRKİYE) İKLİM KOŞULLARININ Spirulina platensis (CYANOPHYTA)’İN C-FİKOSİYANİN MİKTARINA ETKİSİ . FİSHERİES SCİENCES, 2011, 5(2): , 146-152. 0 + 0http://www.fisheriessciences.com
Publications_010.pdf
2010
5. Kargın yılmaz, Y. Farklı Tuzluluk Oranlarının Spirulina platensis'in Yağ ve Yağ Asitleri Kompoziyonuna Etkileri. JOURNAL OF FİSHERİES SCİENCES.COM, 2010, 4(3), 282-286. 0 + 0Publications_004.pdf
2007
4. Kargın yılmaz, K. Su Piresinin (Daphnia magna S.) Farklı Besin Ortamlarında Verimliliği ve Besinsel İçeriği . U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 2007, 21(2), 65-74. 0 + 0Publications_002.pdf
2006
3. Kargın yılmaz, K. Mikroalg Üretimi İçin Fotobiyoreaktör Tasarımları . E.Ü. SU ÜRÜNLERİ DERGİSİ E.U. JOURNAL OF FİSHERİES & AQUATİC SCİENCES 2006 CİLT/VOLUME 23, EK/SUPPL. (1/2): 327-332 SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ / AQUACULTURE © , 2006, 23,1/2, 327-332. 0 + 0http://jfas.ege.edu.tr
Publications_006.pdf
2001
2. Kargın ve engin, K. Alg Üretiminde Tübüler Sistemin Yeri ve Önemi. E.U. JOURNAL OF FİSHERİES & AQUATİC SCİENCES (SU ÜRÜNLERİ DERGİSİ), 2001, 18/1, 241-248. 0 + 0Publications_013.pdf
1. Kargın, K. Sürekli Alg Kültür Sisteminde Brachionus plicatilis (O.F. Müller, 1786) (Rotifera) Üretimi . JOURNAL OF FİSHERİES AQUATİC SCİENCES (SU ÜRÜNLERİ DERGİSİ), 2001, 18/1, 101-116. 0 + 0Publications_003.pdf
2010
6. Kargın yılmaz, K. Yarı-Sürekli Kültür Yöntemiyle Üretilen Brachionus plicatilis'in Farklı Besin Ortamlarındaki Verimliliğinin Araştırılması . XII. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU , 2010, 2, 241-245. 0 + 0Publications_015.pdf
2008
5. Kargın yılmaz, K. Mersin için Mikroalg Üretiminin Önemi. MERSİN SEMPOZYUMU, 2008, 1(2), 417-429. 0 + 0Publications_001.pdf
2007
4. Kargın yılmaz, K. Tetraselmis suecica’nın SARMAL TÜBÜLER FOTOBİYOREAKTÖRDE BÜYÜME HIZI VE ÜRÜN VERİMLİLİĞİ. TÜRK SUCUL DERGİSİ, 2007, USG2007, 767-775. 0 + 0http://www.akuademi.net/USG/USG2007/B/b05
Publications_007.pdf
2002
3. Kargın ve soydemir, K. Plankton Bilgisi I Fitoplanktonik Organizmalar. MERSİN ÜNİVERSİTESİ , 2002, 1, 1-111. 0 + 0
2001
2. Kargın, K. Rotifera filumuna ait Brachionus plicatilis’in (O.F. Müler, 1786) Sürekli ve Yoğun Üretimi için basit ve Ucuz bir sistem . XI. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, ANTAKYA , 2001, 2, 936-946. 0 + 0Publications_018.pdf
1999
1. Kargın ve gökpınar, K. Sürekli Kültür Sisteminde Üretilen Brachionus plicatilis’in (O.F. Müler, 1786) Büyüme Hızı ve Ürün Verimliliği . X. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU,ADANA, 1999, 2, 318-330. 0 + 0Publications_014.pdf
1. Kargın, K. Mikroalg-Rotifer Kültür Sistemleri ve Tasarımları, ISBN: 975-6900-08-3, Mersin Üniversitesi Yayınları No:5 , SELİM OFSET, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 25, 39 Sayfa, Türkçe, MERSİN, Türkiye, 2002. 500
4. Kargın Yılmaz, K., Mersin İçin Mikroalg Üretiminin Önemi. MEÜ. Mersin Sempozyumu, Kasım Mersin, 2008-11-19, 2008-11-22, MERSİN, Türkiye, 2008. 0
Scientific_Meetings_006.pdf
3. Kargın Yılmaz ve Yılmaz, K., Tetraselmis Suecica’nın Sarmal Tübüler Fotobiyoreaktörde Büyüme Hızı Ve Ürün Verimliliği. Antalya 2007 . Ulusal Su Günleri, Grand Hotel Adonis, Antalya., 2007-05-16, 2007-05-18, ANTALYA, Türkiye, 2007. 0
Scientific_Meetings_008.pdf
2. Kargın Yılmaz, K., Yarı-Sürekli Kültür Yöntemiyle Üretilen Brachionus plicatilis'in Farklı Besin Ortamlarındaki Verimliliğinin Araştırılması. XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, ELAZIĞ. , 2003-10-02, 2003-10-05, ELAZIĞ, Türkiye, 2003. 0
Scientific_Meetings_003.pdf
1. Kargın, K., Sürekli Alg Kültür Sisteminde Brachionus plicatilis (O.F. Müller, 1786) (Rotifera) Üretimi. I. Alg Sempozyumu -EBİLTEM-İzmir, 2001-10-24, 2001-10-26, İZMİR, Türkiye, 2001. 0
Scientific_Meetings_007.pdf
4. Kargın Yılmaz, K., Mikroalg Üretimi İçin Fotobiyoreaktör Tasarımları . XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, 2005-10-01, 2005-10-04, MERSİN, Türkiye, 2006. 0
http://jfas.ege.edu.tr/
3. Kargın ve Engin, K., Alg Üretiminde Tubuler Sistemin Yeri ve Önemi.. I.Alg Teknolojisi Sempozyumu, EBİLTEM-İzmir, 2001-10-24, 2001-10-26, İZMİR, Türkiye, 2001. 0
Scientific_Meetings_005.pdf
2. Kargın, K., Rotifera filumuna ait Brachionus plicatilis’in (O.F. Müler, 1786) Sürekli ve Yoğun Üretimi için basit ve Ucuz bir sistem. . XI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antakya, 2001-10-04, 2001-10-06, HATAY, Türkiye, 2001. 0
Scientific_Meetings_002.pdf
1. Kargın, K., Sürekli Kültür Sisteminde Üretilen Brachionus plicatilis’in (O.F. Müler,1786) Büyüme Hızı ve Ürün Verimliliği. X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana.. X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana., 1999-10-22, 1999-10-24, ADANA, Türkiye, 1999. 0
Scientific_Meetings_004.pdf
2. Nannochloropsis oculata (Droop) Hibberd’nın Sarmal Tübüler Fotobiyoreaktörde Üretimi ve Brachionus plicatilis Müller 1786’in Ürün Verimliliğine Etkisinin Araştırılması , BAP, Proje No: SÜF (HKY) 2007-1 , 34025 TL, Yürütücü, 2010,Tamamlandı. 100
Projects_019.pdf
1. Tübüler Fotobiyoreaktörde Tetraselmis suecica Alg Türünün Büyüme Hızı ve Ürün Verimliliği., BAP, Proje No: BAP SÜF TBB(HK)2001-3, 2420 TL, Yürütücü, 2004,Tamamlandı. 100
2. Spirulina platensis_;in (Cyanophyceae) Üre ve Sodyum Bikarbonat Takviyeli Kuru Tavuk Gübresi Kullanılarak Üretimi , BAP, Proje No: BAP FBE (ÖS) 2011-2 YL, 9999 TL, Danışman (Yürütücü Gerçek Kişi), 2012,Tamamlandı. 0
1. Yeme farklı düzeylerde ilave edilen Spirulina platensis’in Japon balığının (Carassius auratus) renklenmesi ve büyüme performansı üzerine etkileri, BAP, Proje No: BAP-FBE TM (MDD) 2012, 10000 TL, Danışman (Yürütücü Gerçek Kişi), 2012,Tamamlandı. 0
3. Mahitap Duygu DURU Duygu DURU, Farklı miktarlarda yeme ilave edilen Spirulina platensis’in Japon Balığının (Carassius auratus) Renklenmesi ve Büyüme Performansı Üzerine Etkileri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
2. Özlem SEZGİN Özlem SEZGİN, Spirulina Platensis’in (Cyanophyceae) Üre Ve Sodyum Bikarbonat Takviyeli Kuru Tavuk Gübresi Kullanılarak Üretimi. , Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
1. Mustafa ERSOY Mustafa ERSOY, Farkli Besin Ortamlarında Üretime alınan Su piresi (Daphnia magna)’nın Ürün Verimliliği. , Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 551 | Planktonoloji I: Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ 551 | Planktonoloji I: Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 552 | Planktonoloji Iı: Zooplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 552 | Planktonoloji Iı: Zooplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 550 | Plankton Kültürü ve Geliştiril | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 552 | Planktonoloji Iı: Zooplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 550 | Plankton Kültürü ve Geliştiril | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ 563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 551 | Planktonoloji I: Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 550 | Plankton Kültürü ve Geliştiril | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 552 | Planktonoloji Iı: Zooplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ 563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 550 | Plankton Kültürü ve Geliştiril | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SUÜ 551 | Planktonoloji I: Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | OSD | Spirulina Platensis Alginin Ko | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUÜ-551 | Planktonoloji I :Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-550 | Plankton Kültürü ve Geliştiri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ-563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ-550 | Plankton Kültürü ve Geliştiri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ-563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | ÜYG101 | Üniversite Yaşamına Giriş | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-0-1 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Yaz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUÜ-550 | Plankton Kültürü ve Geliştiri | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ-552 | Planktonoloji II :Zooplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF413 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-551 | Planktonoloji I :Fitoplankton | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-563 | Alg Biyoteknolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Yaz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Yaz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Bahar | SUF118 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Güz | SUF455 | Bitkisel Su Ürünleri Yetiştiri | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF327 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF413 | Plankton Kültürü | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |
Güz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Yaz | SUF107 | Genel Botanik | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 2-2-3 |
Yaz | SUF126 | Plankton Bilgisi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri Mühendisliği | 1-2-2 |