Derece | Bölüm | Üniversite/Kurum | Yıl |
LİSANS | SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2005 |
YÜKSEK LİSANS | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2008 |
DOKTORA | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ | DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ | 2012 |
1. OTEL İŞLETMELERİNDE ENTELEKTÜEL SERMAYE VE ÖRGÜT PERFORMANSI İLİŞKİSİ: AKDENİZ BÖLGESİNDEKİ DÖRT VE BEÅž YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAÅžTIRMA Danışman: Dr. Osman AvÅŸar KURGUN, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliÄŸi Anabilim Dalı, İzmir, Türkiye, 2012.
Theses_002.pdf
1. İŞLETMELER ARASINDA STRATEJİK İŞ BİRLİKLERİ: YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA Danışman: Dr. Bahar TANER, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliÄŸi ve Otelcilik Anabilim Dalı, Mersin, Türkiye, 2008.
Theses_001.pdf
Görev Ünvanı | Üniversite/Kurum | Yıl |
ARAÅžTIRMA GÖREVLİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2006-11-28 - 2009-04-28 |
ARAÅžTIRMA GÖREVLİSİ | DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ | 2009-04-29 - 2012-10-01 |
ARAÅžTIRMA GÖREVLİSİ DOKTOR | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2012-10-04 - 2013-02-05 |
YARDIMCI DOÇENT DOKTOR | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2013-05-02 - Devam ediyor |
Görev Ünvanı | Görev | Kurum/Diğer | Yıl |
BÖLÜM BAÅžKANI | TURİZM FAKÜLTESİ | 2013-05-08 - Devam ediyor | |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | TURİZM FAKÜLTESİ | 2013-05-08 - Devam ediyor | |
BİRİM AKADEMİK TEÅžVİK BAÅžVURU VE İNCELEME KOMİSYON BAÅžKANI | TURİZM FAKÜLTESİ | 2019-01-01 - 2021-01-01 | |
MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ | TURİZM UYGULAMA VE ARAÅžTIRMA MERKEZİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2018-10-24 - 2021-10-24 |
MERKEZ MÜDÜRÜ | TURİZM UYGULAMA VE ARAÅžTIRMA MERKEZİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2018-10-24 - 2021-10-24 |
BÖLÜM BAÅžKANI | TURİZM FAKÜLTESİ | 2016-05-09 - 2019-05-09 | |
FAKÜLTE KURULU ÜYESİ | TURİZM FAKÜLTESİ | 2016-05-09 - 2019-05-09 | |
ANABİLİM DALI BAÅžKANI | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ | 2016-05-09 - 2019-05-09 | |
ENSTİTÜ KURULU ÜYESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ | 2016-05-09 - 2019-05-09 | |
ANABİLİM DALI BAÅžKANI | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ | 2015-06-16 - 2018-06-16 | |
ENSTİTÜ KURULU ÜYESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ | 2015-06-16 - 2018-06-16 | |
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ | KOORDİNATÖR | TURİZM FAKÜLTESİ | 2013-02-08 - 2018-03-03 |
2018
1. Akdağ, G.; Guler, O.; Dalgic, A.; Benli, S.; Cakici, A. Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations. BRİTİSH FOOD JOURNAL, 2018, 120, 158-171. 900 + 0http://dx.doi.org/10.1108/BFJ-01-2017-0017
Publications_022.pdf
15. Sormaz, Ã.; Yılmaz, M.; AkdaÄŸ, G. Konya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Perspektifinden Gastronomi ve Gastronomi Turizmi. ULUSLARARASI SOSYAL VE EKONOMİK BİLİMLER DERGİSİ, 2018, 8, 40-45. 200 + 0http://dergipark.gov.tr/download/article-file/523145
Publications_021.pdf
14. Demir, Å.; AkdaÄŸ, G.; Sormaz, Ã.; özata, E. SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİK DEÄžERİ: İSTANBUL SOKAK LEZZETLER. GÜNCEL TURİZM ARAÅžTIRMALARI DERGİSİ , 2018, 2, 589-601. 170 + 0http://dergipark.gov.tr/guntad/issue/38617/448175
Publications_024.pdf
13. şahin, E. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALLARINDA YAYINLANAN TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ. GÜNCEL TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 2018, 2, 30-41. 0 + 0http://dergipark.gov.tr/guntad
Publications_023.pdf
2017
12. şimşek, N.; Akdağ, G. SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEŞİL NESİL RESTORANLARI İNCELENMESİ. JOURNAL OF ACADEMİC SOCİAL SCİENCE STUDİES, 2017, 60, 351-368. 200 + 0http://dx.doi.org/10.9761/JASSS7280
Publications_019.pdf
11. Akdağ, G.; üzülmez, M. Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Otantik Yiyeceklere Yönelik Bir İnceleme . JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES, 2017, 5, 301-309. 200 + 0http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2017.132
Publications_018.pdf
2016
10. Akdağ, G. An Analysis of Surf & Turf Experiences of Tourists from Different Nations in Turkey from The Sustainable Gastronomy Tourism Perspective. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 2016, 8, 164-175. 200 + 0Publications_012.pdf
9. Güler, O.; Benli, S.; Akdağ, G.; çakıcı, A. What Is Your Favorite Local Food Menu Application of Conjoint Analysis on the Eastern Mediterranean Cuisine of Turkey. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES, 2016, 4, 38-52. 150 + 0http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2016.41
Publications_013.pdf
8. Aydın, M.; Akdağ, G. The Relationship Between Organizational Commitment And Organizational Cynicism Among Hotel Employees In Southeastern Anatolia Region Of Turkey. EURASİAN JOURNAL OF BUSİNESS AND MANAGEMENT, 2016, 4, 81-89. 200 + 0Publications_015.pdf
7. Güler, O.; Akdağ, G.; Dalgıç, A.; Benli, S.; çakıcı, A. Perceptions of Locals towards Non-Mega Sporting Events: A Study of XVII Mediterranean Games in Mersin. REVİSTA DE TURİSM-STUDİİ Sİ CERCETARİ İN TURİSM, (JOURNAL OF TOURİSM – STUDİES AND RESEARCH İN TOURİSM), 2016, 21, 9-21. 160 + 0Publications_014.pdf
6. AkdaÄŸ, G.; özata, E.; Sormaz, Ã.; çetinsöz, B. Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni Bir Alternatif: Surf Turf (A New Alternative for Sustainable Gastronomy Tourism: Surf Turf). JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES, 2016, 4, 270-281. 190 + 0http://dx.doi.org/10.21325/jotags.2016.36
2015
5. Akdağ, G. Trakya Bağ Rotasını Takip Eden Yerli Turistlerin Şarap Turizmi Deneyimleri. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES, 2015, 3, 3-11. 200 + 0http://jotags.org/
Publications_010.pdf
2014
4. Akgündüz, Y.; Akdağ, G.; Güler, O.; Sünnetçioğlu, S. İŞTEN AYRILMA NİYETİ VE AŞIRI ROL YÜKÜNÜN OTEL ÇALIŞANLARININ SOSYAL AYLAKLIK DAVRANIŞLARINA ETKİSİ. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 2014, 16, 515-536. 170 + 6Publications_001.pdf
3. Akgündüz, Y.; Akdağ, G. İşgörenlerin Kişilik Özelliklerinin Temel Benlik Değerlendirmelerine ve İşten Ayrılma Niyetlerine Etkisi. YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ, 2014, 12, 295-318. 200 + 6Publications_002.pdf
2013
2. Yağcı, K.; Akdağ, G. THE EFFECTS OF SUPPLY CHAIN MANAGEMENT APPLICATIONS ON THE PERFORMANCES OF ACCOMMODATION ESTABLISHMENT OPERATING IN TOURISM INDUSTRY. TOURISMOS: AN INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY JOURNAL OF TOURISM, 2013, 8, 195-214. 200 + 0Publications_007.pdf
2011
1. Akdağ, G.; öter, Z. Assessment of world tourism from a geographical perspective and a comparative view of leading destinations in the market. PROCEDİA SOCİAL AND BEHAVİORAL SCİENCES, 2011, 19, 216-224. 200 + 13Publications_003.pdf
2017
6. Sormaz, Ã.; Onur, N.; Yılmaz, M.; GüneÅŸ, E.; AkdaÄŸ, G. Helal Otelleri Tercih Eden Turistlerin Yiyecek İçecek Hizmetlerinden Beklentileri ve Memnuniyet Düzeyleri. TURİZM AKADEMİK DERGİSİ, 2017, 4, 81-93. 100 + 0Publications_020.pdf
2016
5. Bayrakcı, S. Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Eğilimlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma. ANATOLİA: TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 2016, 27, 96-110. 0 + 0Publications_016.pdf
2015
4. Akdağ, G.; Güler, O.; Duran, A.; Dalgıç, A.; Benli, S.; Dönmez, B. SPOR ORGANİZASYONLARINDA ALGILANAN HİZMET KALİTESİ VE MEMNUNİYET: 17. AKDENİZ OYUNLARINA KATILAN SPORCULAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 2015, 12, 1-25. 170 + 0Publications_006.pdf
3. Güler, O.; çakıcı, A.; Akdağ, G.; Benli, S. Turizmi Değiştiren 100 Yenilik . ANATOLİA TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 2015, 26, 290-317. 75 + 0Publications_017.pdf
2013
2. Kurgun, O.; Akdağ, G. ENTELEKTÜEL SERMAYE VE ÖRGÜT PERFORMANSI İLİŞKİSİ: AKDENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA. NEÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 2013, 2, 155-176. 200 + 9Publications_005.pdf
2008
1. Taner, B.; Akdağ, G. STRATEJİK İŞ BİRLİKLERİ: YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, 2008, 17, 359-376. 200 + 0Publications_004.pdf
2015
3. çetinsöz, B.; Akdağ, G. Otel Çalışanlarının Sahip Oldukları Kişilik Özellikleri ve İş Performansı İlişkileri: Antalya’da Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otellerde Bir Uygulama. TURİZM AKADEMİK DERGİSİ, 2015, 2, 1-13. 100 + 0http://www.turizmakademik.com/
Publications_011.pdf
2011
2. Akdağ, G. Özel İlgi Turizmi Kapsamında Anamur Mağaraları: Bir Turistik Ürün Geliştirme. TÜRKİYE OTELCİLER FEDERASYONU DERGİSİ, 2011, 53, 67-72. 100 + 0Publications_009.pdf
2010
1. Akdağ, G. Edirne İli ve Kültür Turizmi Açısından Sahip Olduğu Miras. TÜRKİYE OTELCİLER FEDERASYONU DERGİSİ, 2010, 51, 62-71. 100 + 0Publications_008.pdf
1. Akdağ, G.; Bako, A. Encyclopedia of Tourism, ISBN: 978-3-319-01383-1, Springer, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 5000, 2 Sayfa, İngilizce, Zürich, İsviçre, 2015. 500
1. Akdağ, G.; Yağcı, K. Tourism, Environment and Sustainability, ISBN: ISBN 978-954-07-4021-8, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 5000, 10 Sayfa, İngilizce, Sofia, Bulgaristan, 2015. 125
2. Yağcı, K.; Akdağ, G. Global Issues and Trends in Tourism, ISBN: 978-954-07-4138-3, St. Kliment Ohridski University Press, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 726 Sayfa, İngilizce, Sofya, Bulgaristan, 2016. 125
1. Yağcı, K.; Akdağ, G.; Akyurt, H. Havayolu Taşımacılığı Havayolu Ulaşımı ve Örnek Amadeus Sistem Uygulamaları, ISBN: 978-605-5216-88-7, Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 176 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2014. 167
2. Unur, K.; Akdağ, G. Çalışma Yaşamında BİREYSEL GELİŞİM Turizm İşletmelerinden Örnekler ve Uygulamalar, ISBN: 978-605-377-212-5, BETA BASIM A.Ş., Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 21 Sayfa, Türkçe, İstanbul, Türkiye, 2010. 250
1. Akdağ, G. Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü, ISBN: 978-605-320-428-2., Nobel Akademik Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 908 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2016. 750
http://www.nobelyayin.com/
2. Benli, S.; Akdağ, G. Otel İşletmeciliği, ISBN: 978-605-2292-04-4, Paradigma, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 328 Sayfa, Türkçe, Çanakkale, Türkiye, 2017. 125
3. Akdağ, G. Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü, ISBN: 978-605-320-428-2, Nobel Akademik Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 200, 908 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2016. 750
4. Akdağ, G.; şahin, E. Gastronomide Güncel Konular, ISBN: 978-605-5194-40-6, Konya: Billur Yayınevi, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 429 Sayfa, Türkçe, Konya, Türkiye, 2018. 125
5. Akdağ, G.; Soylu, A. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, ISBN: ISBN:978-605-2323-67-0, Ankara: Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 588 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2018. 125
6. Akdağ, G. Marka Kent Stratejileri ve Anamur, ISBN: 978-605-5274-24-5, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları , Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 312 Sayfa, Türkçe, Mersin, Türkiye, 2018. 250
7. Akdağ, G. İnsan Kaynakları Yönetimi, ISBN: 978-605-9189-95-8, Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1000, 701 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2016. 250
8. şimşek, N.; Akdağ, G. Yiyecek ve İçecek Yönetimi, ISBN: 978-605-254-011-4, Ankara: Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 703 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2018. 125
9. üzülmez, M.; özata, E.; AkdaÄŸ, G.; Sormaz, Ã.; Onar, N. Gastronomi Üzerine AraÅŸtırmalar, ISBN: 978-605-9440-80-6, Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 5000, 700 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2017. 50
10. Akdağ, G. Örgütlerde Davranışın Aydınlık ve Karanlık Yüzü, ISBN: 978-605-320-428-2, Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 908 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2016. 750
1. Akdağ, G. Turizm İşletmeciliği, ISBN: 978-605-320-487-9, Nobel Akademik Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 2000, 466 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2016. 50
1. Akdağ, G. Genel Turizm, ISBN: 978-975-442-777-6, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1000, 20 Sayfa, Türkçe, Erzurum, Türkiye, 2015. 1000
2. Akdağ, G. Genel Turizm, ISBN: 978-975-442-777-6, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1000, 18 Sayfa, Türkçe, Erzurum, Türkiye, 2015. 1000
21. ÜNER, M.; AKDAÄž, G.; SAMAV, U.; AKMAZ, A.; YETİM, A., Tat ve Lezzet BileÅŸeni Olarak Acı Tadın Sınıflandırılması, Mutfaklarda Bilinçli Olarak Kullanılması: Scovılle Acılık ÖlçeÄŸi. 10. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Spor Kongresi Tam Metin Kitabı, 2018-11-23, 2018-11-25, Hatay, Türkiye, 2018. 160
Scientific_Meetings_043.pdf
20. AKDAÄž, G.; ÜÇYILDIZ, U., KADIN ÇALIÅžANLARIN CAM TAVAN SENDROMU ALGILAMALARI: EGE BÖLGESİNDE BİR ARAÅžTIRMA. I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, 2018-11-01, 2018-11-03, Mersin, Türkiye, 2018. 200
http://akdenizsempozyumu.mersin.edu.tr/
19. AKDAÄž, G.; ÜÇYILDIZ, U., Kadın Çalışanların Cam Tavan Sendromu Algılamaları: Ege Bölgesinde Bir AraÅŸtırma. I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, 2018-11-01, 2018-11-03, Mersin, Türkiye, . 200
18. ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G.; ÇAKİCİ, A., Gastronomi Turizm Kapsamında Gastronomi Festivalleri: İstanbul ÖrneÄŸi. The Second International Congress On Future Of Tourism: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, . 200
17. ÜZÜLMEZ, M.; AKDAÄž, G., Yeni Yiyecek Deneyimleme Korkusuna Yönelik Kavramsal Bir İnceleme. The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, . 200
16. SOYLU, A.; AKDAÄž, G.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E., Mersin İlinin Gastronomik DeÄŸerlerinin Google Trends Üzerinden Gaziantep ve Hatay İlleri ile KarşılaÅŸtırmalı Analizi. The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, 2018. 170
Scientific_Meetings_037.pdf
15. ÜZÜLMEZ, M.; AKDAÄž, G., Yeni Yiyecek Deneyimleme Korkusuna Yönelik Kavramsal Bir İnceleme. The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, 2018. 200
Scientific_Meetings_035.pdf
14. ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G.; ÇAKICI, A., Gastronomi Turizm Kapsamında Gastronomi Festivalleri: İstanbul ÖrneÄŸi. The Second International Congress On Future Of Tourism: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, 2018. 200
Scientific_Meetings_036.pdf
13. SOYLU, A.; AKDAÄž, G.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E., Mersin İlinin Gastronomik DeÄŸerlerinin Google Trends Üzerinden Gaziantep ve Hatay İlleri ile KarşılaÅŸtırmalı Analizi. The Second Internatıonal Congress On Future Of Tourısm: Innovation, Entrepreneurship And Sustainability (Futourism 2018), 2018-09-27, 2018-09-29, Mersin, Türkiye, . 170
12. ÇAKICI, A.; ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G., Gastropublara Neden Gidilir?. III. Uluslararası, VII. Ulusal DoÄŸu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2018-04-19, 2018-04-21, Hatay, Türkiye, 2018. 200
http://doguakdenizturizmsempozyumu.com/main.aspx?id=1#
11. ONUR, N.; ÖZATA, E.; SORMAZ, Ü.; AKDAÄž, G., YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GIDA ATIKLARINA YÖNELİKUYGULAMALAR. EUROPEAN CONFERENCE ON SCIENCE, ART CULTURE, 2018-04-19, 2018-04-22, Antalya, Türkiye, . 130
10. ONUR, N.; ÖZATA, E.; SORMAZ, Ü.; AKDAÄž, G., YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GIDA ATIKLARINA YÖNELİK UYGULAMALAR. European Conference On Scıence, Art & Culture, 2018-04-19, 2018-04-22, Antalya, Türkiye, 2018. 130
http://www.ecsac2018.org/
9. AKDAÄž, G.; SOYLU, A.; DEMİR, Åž., Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans ÖÄŸrencilerinin Mesleklerine İliÅŸkin Algıları. 1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, GiriÅŸimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2017), 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Türkiye, 2017. 200
Scientific_Meetings_027.pdf
8. ŞİMÅžEK, N.; AKDAÄž, G., Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir Su ÅžiÅŸeleri. 1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, GiriÅŸimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2017), 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Türkiye, 2017. 200
Scientific_Meetings_028.pdf
7. ONUR, N.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E.; AKDAÄž, G., GASTRONOMY, FROMTHE POINT OF VIEW OF KITCHEN STAFF –BEFORE, TODAY AND FUTURE: A QUALITATIVE STUDY. TOURAVEL '17 / IV. International Tourism, Travel and Leisure Conference, 2017-07-14, 2017-07-16, İstanbul, Türkiye, 2017. 130
Scientific_Meetings_026.pdf
6. BENLİ, S.; GÜLER, O.; DALGIÇ, A.; AKDAĞ, G., Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Algıladıkları Performans, Memnuniyet ve Davranışsal Eğilimleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi. 4th International Congress of Tourism & Management Researches, 2017-05-12, 2017-05-14, Girne, KKTC, 2017. 130
Scientific_Meetings_025.pdf
5. GÜLER, O.; AKDAÄž, G.; BENLİ, S.; DALGIÇ, A., Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Motivasyon Kriterleri Ve Demografik Özelliklerine Göre Kümelenmesi. VI. Ulusal II. Uluslararası DoÄŸu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2017-04-14, 2017-04-15, Gaziantep, Türkiye, 2017. 170
Scientific_Meetings_024.pdf
4. BENLİ, S.; AKDAÄž, G.; GÜLER, O.; ÇAKICI, A., Reflection of Sustainable Gastronomy on Menus: A Research on the Menus of Fine Dining Restaurants. III. INTERNATIONAL CESME-CHIOS HISTORY, CULTURE AND TOURISM SYMPOSIUM, 2016-11-03, 2016-11-04, İZMİR, Türkiye, 2016. 170
Scientific_Meetings_024.pdf
3. ÇETİNSÖZ, B., YERLİ TURİSTLERİN TATİL SÜRECİNDE SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE TATİL KARARLARINA ETKİSİ. I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), 2015-05-28, 2015-05-30, KONYA, Türkiye, 2015. 0
http://selcukturizmkongresi.com/
2. AKDAÄž, G.; AKGÜNDÜZ, Y.; GÜLER, O.; BENLİ, S., BİR SEYAHAT MOTİVASYON ARACI OLARAK GASTRONOMİ: HATAY’I ZİYARET EDEN YERLİ TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI, YİYECEK-İÇECEK DENEYİMLERİ VE SEYAHAT MEMNUNİYETLERİ ÜZERİNE BİR ARAÅžTIRMA. 1. Eurisia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators (EITOC-2015), 2015-05-28, 2015-05-30, Konya, Türkiye, 2015. 190
http://selcukturizmkongresi.com/
1. AKDAÄž, G.; GÜLER, O.; DEMİRTAÅž, O.; DALGIÇ, A.; YEŞİLYURT, C., TURİZM VE ÇEVRE İLİŞKİSİ: TÜRKİYE’DEKİ YEŞİL OTELLERİN GÖZÜNDEN YEŞİL OTELCİLİK UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR DEÄžERLENDİRME. CoÄŸrafyacılar DerneÄŸi Uluslararası Kongresi, 4-6 Haziran 2014, MuÄŸla Sıtkı Koçman Üniversitesi, MUÄžLA, 2014-06-04, 2014-06-06, MuÄŸla, Türkiye, 2014. 180
http://www.cd.org.tr/?proceeings
11. ERCİK, C.; YETİM, A.; AKDAÄž, G.; ÇELİK, R., Agro-Turizm ve Gastronomi İliÅŸkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı. Uluslararası Avrasya DoÄŸal Beslenme ve SaÄŸlıklı YaÅŸam Zirvesi, 2018-07-12, 2018-07-15, Ankara, Türkiye, 2018. 75
Scientific_Meetings_034.pdf
10. ERCİK, C.; YETİM, A.; AKDAÄž, G.; ÇELİK, R., Agro-Turizm ve Gastronomi İliÅŸkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı. Uluslararası Avrasya DoÄŸal Beslenme ve SaÄŸlıklı YaÅŸam Zirvesi, 2018-07-12, 2018-07-15, Ankara, Türkiye, . 75
9. SEÇİM, Y.; YILMAZ, M.; AKDAÄž, G., Konya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Perspektifinden Gastronomi ve Gastronomi Turizmi. 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 2018-03-23, 2018-03-25, Kudüs, Filistin, . 100
8. SORMAZ, Ü.; YILMAZ, M.; AKDAÄž, G., Konya’yı Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Perspektifinden Gastronomi ve Gastronomi Turizmi. 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 2018-03-23, 2018-12-25, Jerusalem, Filistin, 2018. 100
Scientific_Meetings_031.pdf
7. AKDAÄž, G.; OYAN, S., Analysis of The Profiles of Wine Tourists in Portugal and Turkey. ECSAC’17 EUROPEAN CONFERENCE ON SCIENCE, ART & CULTURE, 2017-10-19, 2017-10-22, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2017. 100
Scientific_Meetings_029.pdf
6. AKDAÄž, G.; OYAN, S.; KASTENHOLZ, E., Motivations for Participating in Wine Tourism Activities- The case of Tourists on the Thrace Wine Route in Turkey. INVTUR2017, 2017-05-17, 2017-05-19, Aveiro, Portekiz, 2017. 100
5. AKDAÄž, G.; BAKO, A.; YAÄžCI, K., WINE TOURISM AND AN EXAMINATION ON WINE TOURISTS’ PREFERENCES AT KULA DESTINATION. 2. I N T E R N A T I O N A L T O U R I S M A N D H O S P I T A L I T Y M A N A G E M E N T C O N F E R E N C E, 2016-10-12, 2016-10-16, SARAYBOSNA, Bosna Hersek, 2016. 100
Scientific_Meetings_022.pdf
4. AYDIN, M.; AKDAĞ, G., The Relationship between Organizational Commitment and Organizational Cynicism among Hotel Employees in Southeastern Anatolia Region of Turkey. EURO-ASIA FORUM IN POLITICS ECONOMICS AND BUSINESS, 2016-07-21, 2016-07-22, Belgrad, Sırbistan, 2016. 100
Scientific_Meetings_021.pdf
3. AKDAĞ, G.; OYAN, S., GASTRONOMİ TURİZMİ ALANYAZININDA YEREL MUTFAK ARAŞTIRMALARI: KAVRAMSAL BİR İNCELEME. I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2016-04-22, 2016-04-23, GaziMağusa, KKTC, 2016. 100
Scientific_Meetings_023.pdf
2. AKDAÄž, G.; YAÄžCI, K.; AYDIN, M., Tarsus As A New Destination For Belief Tourism: Heritage From Different Religions. Religious Tourism and Pilgrimage 6th Expert Conference, 2014-06-19, 2014-06-22, Veszprém, Macaristan, 2014. 100
Scientific_Meetings_001.pdf
1. AKDAÄž, G.; ÖTER, Z., Assessment of World Tourism from a Geographical Perspective and a Comparative View of Leading Destinations in thc Market. GEO MED 2010 The 2nd International Geography Symposium, 2010-06-02, 2010-06-05, Antalya, Türkiye, 2010. 100
Scientific_Meetings_006.pdf
20. ÜZÜLMEZ, M.; AKDAÄž, G., Farklı Milletlerden Turistlerin Yiyecek Deneyiminde Yenilik Arayışları: İstanbul ÖrneÄŸi. 19. Ulusal Turizm Kongresi, 2018-10-17, 2018-10-21, Afyonkarahisar, Türkiye, 2018. 100
Scientific_Meetings_040.pdf
19. ÜZÜLMEZ, M.; AKDAÄž, G., Farklı Milletlerden Turistlerin Yiyecek Deneyiminde Yenilik Arayışları: İstanbul ÖrneÄŸi. 19. Ulusal Turizm Kongresi, 2018-10-17, 2018-10-21, Afyonkarahisar, Türkiye, . 100
18. GÜLER, O.; ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G., Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Adana’yı Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir AraÅŸtırma. 19. Ulusal Turizm Kongresi, 2018-10-17, 2018-10-21, Afyonkarahisar, Türkiye, 2018. 100
Scientific_Meetings_041.pdf
17. GÜLER, O.; ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G., Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Adana’yı Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir AraÅŸtırma. 19. Ulusal Turizm Kongresi, 2018-10-17, 2018-10-21, Afyonkarahisar, Türkiye, . 100
16. SORMAZ, Ü.; AKDAÄž, G.; KAYA, Åž.; ÖZATA, E., Turistlerin Gastronomi Kavramı ve Gastronomi Turizmine İliÅŸkin Bilgi Düzeyleri: Gaziantep ÖrneÄŸi. TURİSTLERİN GASTRONOMİ KAVRAMI VE GASTRONOMİ TURİZMİNE İLİŞKİN BİLGİ DÜZEYLERİ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ, 2017-10-18, 2017-10-22, Mardin, Türkiye, 2017. 85
Scientific_Meetings_030.pdf
15. SORMAZ, Ü.; AKDAÄž, G.; KAYA, Åž.; ÖZATA, E., Turistlerin Gastronomi Kavramı ve Gastronomi Turizmine İliÅŸkin Bilgi Düzeyleri: Gaziantep ÖrneÄŸi. 18. Ulusal Turizm Kongresi, 2017-10-18, 2017-10-22, Mardin, Türkiye, . 85
14. KANTEN, P.; YEŞİLTAÅž, M.; AKDAÄž, G., KARİYER ENGELLERİNİN MUTLULUK ÜZERİNDEKİ ETKİSİNDE KARİYER MOTİVASYONUNUN ROLÜ: OTEL İŞLETMELERİNDE KADIN İŞGÖRENLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA. 15. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2014-11-13, 2014-11-16, Ankara, Türkiye, 2014. 100
Scientific_Meetings_015.pdf
13. YEŞİLTAÅž, M.; AKDAÄž, G.; , H.; GÜRLEK, M., KARİYER UYUM YETENEKLERİ TURİZM SEKTÖRÜNE BAÄžLILIÄžI ETKİLER Mİ? LİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖÄžRENCİLERE YÖNELİK BİR UYGULAMA. 15.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2014-11-13, 2014-11-16, Ankara, Türkiye, 2014. 100
Scientific_Meetings_016.pdf
12. GÜZEL, T.; AKDAÄž, G.; GÜLER, O.; ÅžENER, S., TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖÄžRENCİLERİN TURİZMDE KARİYER ALGILAMALARI: ÇANAKKALE, MERSİN VE KIBRIS’TA BİR ARAÅžTIRMA. 3.DOÄžU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2014-04-18, 2014-04-18, Mersin, Türkiye, 2014. 85
Scientific_Meetings_017.pdf
11. AKDAÄž, G.; SEZEN KILIÇ, M.; ERCAN, S., Gastronomi Turizmi Açısından CoÄŸrafi İşaretlerin Önemi: DoÄŸu Akdeniz Sınırları İçerisinde Bulunan CoÄŸrafi İşaretli Ürünler. 3. DOÄžU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2014-04-18, 2014-04-18, Mersin, Türkiye, 2014. 100
Scientific_Meetings_020.pdf
10. DURAN, A.; AKIN, M.; AKDAÄž, G.; DÖNMEZ, B.; GÜLER, O.; BENLİ, S., MERSİN 2013 17. AKDENİZ OYUNLARI OYUNLAR KÖYÜ KONAKLAMA OPERASYON SÜRECİ. 14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2013-12-05, 2013-12-08, Kayseri, Türkiye, 2013. 65
Scientific_Meetings_014.pdf
9. AKDAÄž, G., KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM İLİŞKİSİ:SAİT FAİK ABASIYANIK MÜZESİ. I. İSTANBUL ADALARI SEMPOZYUMU, 2013-10-03, 2013-10-06, İSTANBUL, Türkiye, 2013. 100
Scientific_Meetings_019.pdf
8. AKDAÄž, G., BİR EKOTURİZM AKTİVİTESİ OLARAK MAÄžARA TURİZMİ: MERSİN MAÄžARALARI ENVANTER ÇALIÅžMASI. 2.DOÄžU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2013-04-19, 2013-04-19, ADANA, Türkiye, 2013. 100
Scientific_Meetings_013.pdf
7. AKDAÄž, G.; DEMİRTAÅž, O.; YEŞİLYURT, C., Otel İşletmelerinde Uygulanan Pansiyon Türlerinin DeÄŸerlendirilmesi: İçmeler Beldesi (Marmaris) Özelinde Bir İçerik Analizi. 12.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2011-11-30, 2011-12-04, Düzce, Türkiye, 2011. 100
Scientific_Meetings_011.pdf
6. AKGÜNDÜZ, Y.; DÖNMEZ, B.; AKDAÄž, G., OTEL ÇALIÅžANLARININ SAHİP OLDUÄžU KİŞİSEL ÖZELLİKLERİN ÖRGÜT KÜLTÜRÜNE ETKİSİ: KUÅžADASI’NDA FAALİYET GÖSTEREN BEÅž YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNE YÖNELİK BİR ARAÅžTIRMA. 12.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2011-11-30, 2011-12-04, DÜZCE, Türkiye, 2011. 100
Scientific_Meetings_012.pdf
5. AKDAÄž, G.; AKGÜNDÜZ, Y., Konaklama İşletmeleri Açısından Animasyon Faaliyetlerinin Önemi ve KuÅŸadası Otelleri Üzerine Bir İnceleme. V. Lisansüstü Turizm ÖÄŸrencileri AraÅŸtırma Kongresi, 2010-05-27, 2010-05-30, NevÅŸehir, Türkiye, 2010. 100
Scientific_Meetings_009.pdf
4. AKGÜNDÜZ, Y.; AKDAÄž, G., Oligopol Piyasada Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinin Uyguladıkları Rekabet Stratejileri: KuÅŸadası’nda Faaliyet Gösteren 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir İnceleme. V. Lisansüstü Turizm ÖÄŸrencileri AraÅŸtırma Kongresi, 2010-05-27, 2010-05-30, NEVÅžEHİR, Türkiye, 2010. 100
Scientific_Meetings_010.pdf
3. AKDAÄž, G.; AKGÜNDÜZ, Y., Konaklama İşletmeleri Açısından Animasyon Faaliyetlerinin Önemi ve KuÅŸadası Otelleri Üzerine Bir İnceleme. V. Lisansüstü Turizm ÖÄŸrencileri AraÅŸtırma Kongresi, 2010-05-26, 2010-05-30, NevÅŸehir, Türkiye, . 100
2. AKGÜNDÜZ, Y.; AKDAÄž, G., TURİSTİK DESTİNASYONLARIN YAÅžAM SÜRELERİ: TURİSTİK ÜRÜN YAÅžAM DÖNEMİ MODELİ VE KUÅžADASI ÖRNEĞİ. 10. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2009-10-21, 2009-10-24, Mersin, Türkiye, 2009. 100
Scientific_Meetings_004.pdf
1. ÇORBACI, A.; TETİK, D.; AKDAÄž, G.; ÇELİK, N., ARAP TURİSTLERİN TATİL İÇİN MERSİN DESTİNASYONUNU TERCİH ETME NEDENLERİ VE TEKRAR ZİYARET ETME DÜÅžÜNCELERİ ÜZERİNE BİR ARAÅžTIRMA. M E R S İ N S E M P O Z Y U M U 2 0 0 8, 2008-11-19, 2008-11-22, Mersin, Türkiye, 2008. 75
Scientific_Meetings_008.pdf
8. DEMİR, Åž.; AKDAÄž, G.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E., Sokak Lezzetlerinin Gastronomik DeÄŸeri: İstanbul Sokak Lezzetleri. Gastronomi Zirvesi, 2018-03-22, 2018-03-25, Ankara, Türkiye, 2018. 42
Scientific_Meetings_039.pdf
7. ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G.; ÇAKİCİ, A.; ONUR, N., GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALLARINDAYAYINLANAN TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ. Gastronomi Kongresi, 2018-03-22, 2018-03-25, Ankara, Türkiye, . 42
6. DEMİR, Åž.; AKDAÄž, G.; SORMAZ, Ü.; ÖZATA, E., SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİK DEÄžERİ: İSTANBUL SOKAKLEZZETLERİ. Gastronomi Kongresi, 2018-03-22, 2018-03-25, Ankara, Türkiye, . 42
5. ÅžAHİN, E.; AKDAÄž, G.; ÇAKICI, A.; ONUR, N., Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi. Gastronomi Zirvesi, 2018-03-22, 2018-03-25, Ankara, Türkiye, 2018. 42
Scientific_Meetings_038.pdf
4. AKDAÄž, G.; ÜZÜLMEZ, M., SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA OTANTİK YİYECEKLERE YÖNELİK BİR İNCELEME. II. Gastronomi Turizmi Kongresi, 2017-09-21, 2017-09-23, Çanakkale, Türkiye, 2017. 50
3. AKDAÄž, G., İSTANBUL’DA FAALİYET GÖSTEREN RESTORANLARIN MUTFAK UYGULAMALARI. 16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 2015-11-12, 2015-11-15, Çanakkale, Türkiye, 2015. 50
http://utk16.comu.edu.tr/index
2. AKDAÄž, G.; ÖZATA, E.; SORMAZ, Ü.; ÇETİNSÖZ, B., Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi İçin Yeni Bir Alternatif: Surf&Turf. 4. DOÄžU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2015-04-17, 2015-04-17, Hatay, Türkiye, 2015. 47
Scientific_Meetings_018.pdf
1. AKDAÄž, G., İşletmeler Arasında Stratejik İş Birlikleri: Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama. IV. Lisansüstü Turizm ÖÄŸrencileri AraÅŸtırma Kongresi, 2008-04-23, 2008-04-27, Antalya, Türkiye, 2008. 50
Scientific_Meetings_007.pdf
6. Umut Haydar ÜÇYILDIZ, Kadın Çalışanların Cam Tavan Sendromu Algılamaları: Ege Bölgesinde Faaliyet Gösteren Seyahat Acentalarında Bir AraÅŸtırma, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 200
Supervised_Master_Theses_004.pdf
5. UÄŸurcan METİN, Restoran Seçimine Etki Eden Faktörlerin MüÅŸterilerin Sadakatine Etkisi: Mersin’de Bir AraÅŸtırma, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
4. Ezgi GÜNEÅž, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ÖÄŸrencilerinin Beslenme Alışkanlıkları: Üniversitelerde Bir AraÅŸtırma, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
3. Selman BAYRAKCI, Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Niyetlerine Etkisi: Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir AraÅŸtırma , Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200
Supervised_Master_Theses_001.pdf
2. Melih AYDIN, Örgütsel BaÄŸlılık ve Örgütsel Sinizm İliÅŸkisi: GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Dört ve BeÅŸ Yıldızlı Otel İşletmeleri Çalışanlarına Yönelik Bir AraÅŸtırma, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 200
Supervised_Master_Theses_003.pdf
1. Abdoulaye GARBA BAKO, Alternatif Turizm Kapsamında Åžarap Turizmi: Kula'yı Ziyaret Eden Åžarap Turistlerine Yönelik Bir İnceleme, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, 2016, Tamamlandı. 200
Supervised_Master_Theses_002.pdf
1. Meral ÜZÜLMEZ, Yabancı Turistlerin Türk Mutfağı Seçim Motivasyonlarının Neofobi ve Neofili Düzeylerine Göre İncelenmesi: İstanbul’da Bir AraÅŸtırma, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 400
https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tezSorguSonucYeni.jsp
1. III. DOÄžU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU-SEMPOZYUM SEKRETERİ , DANIÅžMA KURULU ÜYELİĞİ, E-ISSN : 978-605-4940-06-6, 2014-01-01 - 2014-04-18. 35
1. ADVANCES IN HOSPITALITY AND TOURISM RESEARCH (AHTR) , [ 2016 : 1 ] . 4
2. ADVANCES IN HOSPITALITY AND TOURISM RESEARCH (AHTR) , [ 2016 : 1 ] . 4
3. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , [ 2015 : 1 ] . 4
4. BRITISH FOOD JOURNAL , [ 2018 : 1 ] . 5
5. BRITISH FOOD JOURNAL , [ 2017 : 1 ] . 5
6. EUROPEAN SCIENTIFIC JOURNAL, ESJ , [ 2017 : 1 ] . 4
7. ELEKTRONIK SOSYAL BILIMLER DERGISI , [ 2018 : 1 ] . 4
8. III. ULUSLARARASı, VII. ULUSAL DOğU AKDENIZ TURIZM SEMPOZYUMU , [ 2018 : 2 ] . 0
9. JOTAGS, JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , [ 2017 : 3 ] . 12
10. JOTAGS-JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , [ 2018 : 2 ] . 8
11. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , [ 2016 : 1 ] [ 2016 : 1 ] [ 2016 : 1 ] . 12
12. MEHMET AKIF ERSOY ÜNIVERSITESI SOSYAL BILIMLER ENSTITüSü DERGISI , [ 2016 : 1 ] . 4
13. NECMETTIN ERBAKAN ÜNIVERSITESI SOSYAL BILIMLER ENSTITüSü DERGISI , [ 2015 : 1 ] . 4
14. THE INTERNATIONAL JOURNAL OF EMERGING AND TRANSITION (IJETE) , [ 2014 : 1 ] . 4
15. THE JOURNAL OF ACADEMIC SOCIAL SCIENCE STUDIES , [ 2018 : 3 ] . 12
16. THE SECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM: INNOVATION, ENTREPRENEURSHIP AND SUSTAINABILITY , [ 2018 : 2 ] . 0
1. KARAMANOÄžLU MEHMET BEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE EKONOMİK ARAÅžTIRMALAR DERGİSİ , [ 2017 : 1 ] . 0
2. TURİZM AKADEMİK DERGİSİ , [ 2016 : 1 ] . 1
3. TURİZMAKADEMİK DERGİSİ , [ 2014 : 1 ] [ 2015 : 1 ] . 0
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GST422 | Avrupa Mutfak Kültürü | Turizm Fakültesi | 1-2-2 | |
Bahar | GST210 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Bahar | GST428 | Güncel Gastronomi Trendleri | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Bahar | GST116 | Staj - II | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST302 | Sektörel Staj | Turizm Fakültesi | 0-44-22 | |
Bahar | GST412 | Staj - VIII | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST304 | Staj - VI | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST212 | Staj - IV | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST118 | Gastronomi Turizmi | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Bahar | GST 514 | Yerel Mutfaklar | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 2-2-3 | |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | GST 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Bahar | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Güz | GST113 | Staj - I | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST213 | Staj - III | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST311 | Staj - V | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST411 | Staj - VII | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST415 | Antik Yemek Kültürü | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | GST107 | Turizme GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | GST 501 | Yiyecek - İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Güz | GST 523 | Yaratıcı Turizm ve Gastronomi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 515 | Gastronomi Turizmi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GST302 | Sektörel Staj | Turizm Fakültesi | 0-44-22 | |
Bahar | GST112 | Yiyecek İçecek Servisi | Turizm Fakültesi | 1-2-2 | |
Bahar | GST424 | Verimlilik | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Bahar | GST412 | Staj - VIII | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST304 | Staj - VI | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST210 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Bahar | GST116 | Staj - II | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST212 | Staj - IV | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST 514 | Yerel Mutfaklar | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 2-2-3 | |
Bahar | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Bahar | TİO 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GST107 | Turizme GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | GST415 | Antik Yemek Kültürü | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | GST303 | Alkollü ve Alkolsüz İçecekler | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | GST311 | Staj - V | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST213 | Staj - III | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST113 | Staj - I | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | SY 213 | SaÄŸlık Kurumlarında Örgütsel D | İçel SaÄŸlık Yüksekokulu | SaÄŸlık Yönetimi | 2-0-2 |
Güz | GST411 | Staj - VII | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | TİO 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Güz | GST 501 | Yiyecek - İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 515 | Gastronomi Turizmi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | GST 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GST110 | Yiyecek İçecek Yönetimi - 1 | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Bahar | GST210 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Bahar | GST302 | Sektörel Staj | Turizm Fakültesi | 0-44-11 | |
Bahar | GST212 | Staj - IV | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST116 | Staj - II | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST112 | Yiyecek İçecek Servisi | Turizm Fakültesi | 1-2-2 | |
Bahar | GST304 | Staj - VI | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST 514 | Yerel Mutfaklar | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 2-2-3 | |
Bahar | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | TİO 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Bahar | TİO 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Güz | GST113 | Staj - I | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST303 | Alkollü ve Alkolsüz İçecekler | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | GST107 | Turizme GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | GST311 | Staj - V | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST213 | Staj - III | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST 515 | Gastronomi Turizmi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | TİO 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Güz | GST 501 | Yiyecek - İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Güz | TİO 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GST112 | Yiyecek İçecek Servisi | Turizm Fakültesi | 1-2-2 | |
Bahar | GST210 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Bahar | GST116 | Staj - II | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | GST212 | Staj - IV | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | TİO 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Bahar | GST 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 4-0-4 | |
Bahar | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | TİO 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi Anabil... | 4-0-4 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | GST 506 | Gıda GüvenliÄŸi ve Sanitasyon | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Bahar | TEZ | Tez | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | GST107 | Turizme GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | TUI405 | Conventıon&Meetıng Management | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | TUI419 | Conventıon&Meetıng Management | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | TUR405 | Conventıon and Meetıng Managem | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | 2-0-2 |
Güz | GST213 | Staj - III | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST113 | Staj - I | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | GST211 | Gıda Teknolojisi | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | GST-501 | Yiyecek-İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | TİO-783 | Avrupa Gastronomisi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | GST-509 | Anadolu Yemek Tarihi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | 3-0-3 | |
Güz | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | GST112 | Yiyecek İçecek Servisi | Turizm Fakültesi | 1-2-2 | |
Bahar | GST116 | Staj - II | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Bahar | TİO 510 | Gıda-Servis Endüstrisinde Gıda | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Bahar | TİO 540 | Yiyecek-İçecek Yönetiminde Gün | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Bahar | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | TUI405 | Conventıon&Meetıng Management | Turizm Fakültesi | 2-0-2 | |
Güz | TUR405 | Conventıon and Meetıng Managem | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | 2-0-2 |
Güz | GST107 | Turizme GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | 3-0-3 | |
Güz | GST113 | Staj - I | Turizm Fakültesi | 0-0-0 | |
Güz | TUI405 | Conventıon&Meetıng Management | Turizm Fakültesi | Turizm İşletmeciliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | TİO-783 | Avrupa Gastronomisi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO 509 | Yiyecek İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO-773 | Gastronomi Turizmi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO 535 | KüreselleÅŸme ve Türk Turizmine | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Yemek Kültürü ve Åžaraplar | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Avrupa Yemek Kültürü | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | TUR404 | Tourısm Polıcy and Plannıng | Turizm İşletmeciliği ve Ote... | Turizm İşletmeciliği ve Ote... | 2-0-2 |
Bahar | TUR404 | Tourısm Polıcy and Plannıng | Turizm İşletmeciliği ve Ote... | Turizm İşletmeciliği ve Ote... | 2-0-2 |
Bahar | TİO 540 | Yiyecek-İçecek Yönetiminde Gün | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Bahar | TİO 510 | Gıda-Servis Endüstrisinde Gıda | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TUR105 | Introductıon To Tourısm | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | 3-0-3 |
Güz | ÜYG101 | Üniversite YaÅŸamına GiriÅŸ | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | Turizm İşletmeciliÄŸi ve Ote... | 1-0-1 |
Güz | ÜYG101 | Üniversite YaÅŸamına GiriÅŸ | Turizm Fakültesi | Turizm İşletmeciliÄŸi | 1-0-1 |
Güz | TUI105 | Introductıon To Tourısm | Turizm Fakültesi | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO-773 | Gastronomi Turizmi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO 509 | Yiyecek İçecek Yönetimi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO-783 | Avrupa Gastronomisi | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |
Güz | TİO 535 | KüreselleÅŸme ve Türk Turizmine | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Turizm İşletmeciliÄŸi | 3-0-3 |