Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Araştırma Görevlisi Gülden Gökşen
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Ev Adresi
:
Akşemsettin Mah. Kasım Ekenler Blv. Bul. Kozacıoğlu Sit. Sitesi B Blok No: 116B Iç Kapı No: 22 Tarsus / Mersin
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7212
Faks
:
+90--
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2015-06-02 07:48:10
Düzenleme
:
2017-10-18 13:53:38
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2009
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2012
Yüksek Lisans Tezi

1. AK SAKI VE KARA SAKI ELMALARININ FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN HPLC İLE ANALİZİ Danışman: Dr. Fevzi Keleş, Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Erzurum, Türkiye, 2012.

Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 2000
2017
2. Erdogan eliuz, E.; Ayas, D.; Goksen, G. In Vitro Phototoxicity and Antimicrobial Activity of Volatile Oil Obtained from Some Aromatic Plants. INFORMA UK LİMİTED, 2017, 20, 758-768. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1080/0972060X.2017.1331141

Publications_003.pdf

2016
1. Gökşen, G.; Ekiz, H. Effect of Prunus mahaleb Seed Powder on Dough Rheology and Bread Quality . WİLEY-BLACKWELL, 2016, 39, 436-444. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.1111/jfq.12220

Publications_001.pdf

Uluslararası - Uluslararası Diğer Indexlerde Taranan 400
2017
2. Eliuz, E.; Goksen, G. Morel Culture Study Part I: Morchela sp. mycelial growth and nutrient-primed mycelia. JOURNAL OF APPLİED PHARMACEUTİCAL SCİENCE, 2017, 066-069. 200 + 0
http://dx.doi.org/10.7324/JABB.2017.50111

Publications_004.pdf

2016
1. Eliuz, E.; Ayas, D.; Gökşen, G. Antibacterial Actions and Potential Phototoxic Effects of Volatile oils of Foeniculum sp. (fennel), Salvia sp. (sage), Vitis sp. (grape), Lavandula sp. (lavender). NATURAL AND ENGİNEERİNG SCİENCES, 2016, 1, 10-22. 200 + 0
Publications_002.pdf

Uluslararası - SCI/SCI-Exp. indexed - Sözlü 500

1. Gökşen, G.; Eser, E.; Ekiz, H., Antimicrobial activity of essential oils of Laurus nobilis, Rosmarinus officinalis, and Myrtus communis on common foodborne pathogens. European Biotechnology Congress , 2017-05-25, 2017-05-27, Dubrovnik, Hırvatistan, 2017. 500
http://dx.doi.org/10.1016/j.jbiotec.2017.06.643

Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 390

2. GÖKŞEN, G.; DURKAN, Ö.; SAYAR, S.; EKİZ, H., “DATE SEEDS: PROXIMATELY COMPOSITION AND BINDING OF BILE ACID IN VITRO”. 15th International Nutrition & Diagnostics Conference, 2015-10-05, 2015-10-10, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2015. 190
http://www.indc.cz/en/

1. Gökşen, G.; Ekiz, H., The Effect of Grape Molasses Concentration and Temperature on Corn Starch: The Pasting and Gel Textural Properties. The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2015-10-01, 2015-10-04, Sarajevo, Bosna Hersek, 2015. 200
http://traditionalfoods2015.nku.edu.tr/

Uluslararası - Özet - Sözlü 265

3. Tucker, N.; Gökşen, G.; Illingworth, J.; Dove, O.; Lang, G., Electro Spun Fibres to Control Liquid Viscosity. BIT’s 6th Annual World Congress of Advanced Materials-2017 (WCAM-2017), 2017-06-14, 2017-06-16, Xi'an, Çin, 2017. 80
Scientific_Meetings_011.pdf

2. Gökşen, G.; Ekiz, H.; Eser, E., Pasting, gel texture and drying properties of starch-molasses combinations. 15th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2016-04-26, 2016-04-29, Bergamo, İtalya, 2016. 100
http://www.aaccnet.org/membership/sections/CerealsandEurope/EYCSTW/Archives/Pages/15thEYCSTW.aspx

1. Bay, B.; Gökşen, G.; Türker, N.; Ekiz, H., Incorporation of black carrot pomace powder into bread as an antioxidant. 15th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2016-04-26, 2016-04-29, Bergamo, İtalya, 2016. 85
http://www.aaccnet.org/membership/sections/CerealsandEurope/EYCSTW/Archives/Pages/15thEYCSTW.aspx

Uluslararası - Özet - Poster 200

4. Eliuz, E.; Gökşen, G.; Ayas, D., The enrichment of olive oil with CLA from Myrtus communis oils by using Lipase. 1st International Mediterranean SCIENCE AND ENGINEERING CONGRESS, 2016-10-26, 2016-10-28, Adana, Türkiye, 2016. 50
http://imsec2016.org/

3. Gökşen, G.; Erdoğan, A.; Ekiz, H., ANTI-ESCHERICHIA COLI ACTIVITY AND ANTI-MUTAGENIC ACTIVITY OF PHOENIX DACTYLIFERA SEEDS. 15th International Nutrition & Diagnostics Conference, 2015-10-05, 2015-10-08, Prague, Çek Cumhuriyeti, 2015. 50
http://www.indc.cz/en/

2. Gökşen, G.; Ekiz, H., Traditional milk and dairy products prepared by The Yörük. The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2015-10-01, 2015-10-04, Sarajevo, Bosna Hersek, 2015. 50
http://traditionalfoods2015.nku.edu.tr/

1. Gökşen, G.; Ekiz, H., Effect Of Prunus Mahaleb Seed Powder Addition on Dough Rheology, Quality, Sensory Properties of Functional Wheat Bread . 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Food, 2014-10-14, 2014-10-17, İstanbul, Türkiye, 2014. 50
http://isnff2014.org/files/file32.pdf

Ulusal - Özet - Poster 50

2. Gökşen, G.; Keleş, F., Çay ve Demir Emilimi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2013-11-07, 2013-11-09, Ankara, Türkiye, 2013. 25
http://www.gidamuhendisligikongresi.org/images/onuc/4dcd17141c933c3.pdf

1. Gökşen, G.; Özdemir, Y., Çeşnili Zeytinyağı. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2013-11-07, 2013-11-09, Ankara, Türkiye, 2013. 25
http://www.gidamuhendisligikongresi.org/images/onuc/4dcd17141c933c3.pdf

Ulusal - Araştırmacı 150

3. Elektroeğirme yöntemiyle uçucu yağların nanolif ile enkapsülasyonu ve karakterizasyonu , BAP, Proje No: 2017-1-TP3-2274, 18000 TL, Araştırmacı, 2020, Devam ediyor... 50

2. Ayçiçek yağının Enzimatik Olarak Konjuge Linolenik Asitce (KLNA) Zenginleştirilmesi, BAP, Proje No: 2016-2-AP1-1918, 16000 TL, Araştırmacı, 2018, Devam ediyor... 50

1. Hurma Çekirdeklerinin Kimyasal, Teknolojik ve Beslenme Özelliklerinin Belirlenmesi , BAP, Proje No: 2015-AP3-1050, 20000 TL, Araştırmacı, 2017,Tamamlandı. 50

Uluslararası Dergi [Yıl, Adet] 5
1. JOURNAL OF FOOD QUALITY , [ 2016 : 1 ] . 5