Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Öğretim Görevlisi Gökhan Karakeçili
Özgeçmiş
:
Birim
:
Anamur Meslek Yüksekokulu / Aşçılık .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu Prof. Dr. Ali Ayhan Yerleşkesi Anamur/ Mersin .
Telefon
:
+90-- .
Faks
:
+90-- .
Oluşturma
:
2017-03-29 16:24:44 .
Düzenleme
:
2019-02-13 13:26:56 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
ÖN LİSANS TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2011
LİSANS TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014
YÜKSEK LİSANS TURİZM İŞLETMECİLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016
Yüksek Lisans Tezi

1. Fast food işletmelerinde çalışanların duygusal emek ve öz yeterlilikleri arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi Danışman: Dr. Dilek ATÇI, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Mersin, Türkiye, .

https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tezSorguSonucYeni.jsp">https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tezSorguSonucYeni.jsp

Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
FARABİ BİRİM KOORDİNATÖRÜ AYDINCIK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-05-04 - Devam ediyor
FARABİ BİRİM KOORDİNATÖRÜ ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-05-04 - Devam ediyor
FARABİ BİRİM KOORDİNATÖRÜ ANAMUR UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU 2017-05-04 - Devam ediyor
YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU ÜYESİ ANAMUR UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU 2017-09-18 - 2020-09-18
YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU ÜYESİ ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-06-13 - 2020-06-13
Uluslararası - Diğer 200
2018
2. çetinsöz, B.; Karakeçili, G. Turistik Destinasyonlarda Tüketici Temelli Marka Değerinin Ölçülmesi: Anamur Üzerine Bir Araştırma. GAZİANTEP UNİVERSİTY JOURNAL OF SOCİAL SCİENCES, 2018, 1, 126-138. 100 + 0
http://dx.doi.org/10.21547/jss.350232

Publications_001.pdf

2017
1. Karakeçili, G.; çetinsöz, B. Gaziantep Yöresinde Bayram Yemekleri Geleneği . 6. ULUSAL 2. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI , 2017, 000, 313-323. 100 + 0
Publications_003.pdf

Ulusal - Diğer 100
2018
1. Karakeçili, G.; çetinsöz, B. Türk Atasözlerinde Gastronomi Olgusu. VII. ULUSAL III:. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI, 2018, 000, 1272-1286. 100 + 0
Publications_002.pdf

Ulusal - Kitapta Bölüm Yazma 2750
1. Karakeçili, G. MARKA KENT STRATEJİLERİ: ANAMUR, ISBN: 978-605-5274-24-5, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAYINLARI, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1000, 312 Sayfa, Türkçe, MERSİN, Türkiye, 2018. 2750
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TSH 214 Konuk - Giriş Çıkış İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-1-3
Bahar TSH 204 Karşılayıcı Incomıng Acente Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-2-3
Bahar TOH 214 Konuk Giriş - Çıkış İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 212 Barda Servis Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 202 Yiyecek İçecek Servisi - II Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 106 Otel İşletmeleri Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 3-1-4
Bahar TOH 204 Önbüroda Vardiya İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 102 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TSH 218 Seyahat Acentelerinde Reklamas Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 1-1-2
Güz TOİ245 Kongre ve Fuar Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TOİ213 Gıda ve Personel Hijyeni Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Güz TOH 101 Önbüro Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Güz TSH 217 Karşılayıcı ( Incomıng ) Acent Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-2-3
Güz TSİ109 Önbüro İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri 2-1-3
Güz TOH 211 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TSH 214 Konuk - Giriş Çıkış İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-1-3
Bahar TOH 224 Otel İşletmelerinde Raporlama Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Bahar TOH 102 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 218 Önbüroda Oda İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Bahar TOH 212 Barda Servis Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 204 Önbüroda Vardiya İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 202 Yiyecek İçecek Servisi - II Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 106 Otel İşletmeleri Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 3-1-4
Güz TOH 105 Kat Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TSH 217 Karşılayıcı ( Incomıng ) Acent Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-2-3
Güz TOH 101 Önbüro Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Güz TOH 203 Yiyecek İçecek Servisi - I Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Güz TOH 209 Beslenme İlkeleri ve Menü Plan Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TOH 217 Çamaşırhane Kontrolü Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Güz TOH 211 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TOH 102 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 106 Otel İşletmeleri Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 3-1-4
Bahar TOH 224 Otel İşletmelerinde Raporlama Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Bahar TSH 214 Konuk - Giriş Çıkış İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-1-3
Bahar TOİ110 Önbüro Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 202 Yiyecek İçecek Servisi - II Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 204 Önbüroda Vardiya İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 212 Barda Servis Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 218 Önbüroda Oda İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Güz TOH 105 Kat Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TOH 203 Yiyecek İçecek Servisi - I Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-4
Güz TOH 209 Beslenme İlkeleri ve Menü Plan Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TOH 101 Önbüro Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Güz TOİ239 Turizm İşletmelerinde Maliyet Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Güz TOH 217 Çamaşırhane Kontrolü Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Güz TOH 211 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Güz TSH 217 Karşılayıcı ( Incomıng ) Acent Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-2-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar TOH 202 Yiyecek İçecek Servisi - II Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOİ124 Mutfak Hizmetleri Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOİ244 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Bahar TSH 214 Konuk - Giriş Çıkış İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-1-3
Bahar TSİ106 Turizm İşletmelerinde Maliyet Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri 2-1-3
Bahar TOH 212 Barda Servis Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 204 Önbüroda Vardiya İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOİ106 Otel İşletmeciliği Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Bahar TOİ112 Yiyecek - İçecek Hizmetleri Yö Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOİ218 Yiyecek - İçecek Hizmetleri Ot Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Bahar TOH 102 Otelcilik Otomasyon Sistemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-3
Bahar TOH 218 Önbüroda Oda İşlemleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Bahar TOH 224 Otel İşletmelerinde Raporlama Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Bahar TSH 120 Önbüro Hizmetleri Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-0-2
Bahar TOH 106 Otel İşletmeleri Yönetimi Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 3-1-4
Güz TOH 203 Yiyecek İçecek Servisi - I Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-2-4
Güz TSH 217 Karşılayıcı ( Incomıng ) Acent Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-2-3
Güz TOİ249 Yiyecek İçecek İşletmeciliği - Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 1-1-2
Güz TOH 111 Meslek Etiği Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-0-2
Güz TOH 209 Beslenme İlkeleri ve Menü Plan Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliğ... 2-1-3
Güz TSH 115 Meslek Etiği Anamur Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri (... 2-0-2