Derece | Bölüm | Üniversite/Kurum | Yıl |
LİSANS | BİYOLOJİ | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ | 1995 |
YÜKSEK LİSANS | SU ÜRÜNLERİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 1999 |
DOKTORA | BİYOLOJİ | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ | 2005 |
Görev Ünvanı | Üniversite/Kurum | Yıl |
ARAÅžTIRMA GÖREVLİSİ | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 1996-01-11 - 2005-01-25 |
ARAÅžTIRMA GÖREVLİSİ DR. | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2005-01-25 - 2009-01-25 |
YRD.DOÇ.DR. | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2009-01-25 - 2016-01-21 |
DOÇENT DR. | MERSİN ÜNİVERSİTESİ | 2018-06-11 - 2018-06-11 |
Görev Ünvanı | Görev | Kurum/Diğer | Yıl |
DEKAN YARDIMCISI | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2016-08-03 - Devam ediyor | |
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYESİ | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2016-07-12 - 2019-07-12 | |
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYESİ | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2013-07-09 - 2016-07-09 | |
DEKAN YARDIMCISI | SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ | 2012-07-02 - 2015-07-02 |
2018
14. Sahin, M.; Karayakar, F.; Koksal, A.; Yetim, A.; Iyisoy, M.; ÅŸen, Ä.; Alkım, H.; Alkım, C.; Colak, T. Changes in Liver Tissue Trace Element Concentrations During Hepatitis B Viral Infection Treatment. BİOLOGİCAL TRACE ELEMENT RESEARCH, 2018, 1-6. 600 + 0http://dx.doi.org/10.1007/s12011-018-1414-y
13. şahin, M.; Karayakar, F.; Erdogan, K.; Bas, F.; Colak, T. Liver tissue trace element levels in HepB patients and the relationship of these elements with histological injury in the liver and with clinical parameters. JOURNAL OF TRACE ELEMENTS İN MEDİCİNE AND BİOLOGY, 2018, 45, 70-77. 800 + 0http://dx.doi.org/10.1016/j.jtemb.2017.09.014
2015
12. Ciftci, N.; Karayakar, F.; Ay, O.; Cicik, B.; Erdem, C. EFFECTS OF COPPER AND LEAD ON SOME HEMATOLOGICAL PARAMETERS OF Oreochromis niloticus. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 2015, 24, 2771-2775. 800 + 0Publications_002.pdf
11. çiftçi, N.; , Ã.; , F.; , B.; , C. Effects of Zinc and Cadmium on Condition Factor, Hepatosomatic and Gonadosomatic Index of Oreochromis niloticus . FRESENİUS ENVİRONMENTAL BULLETİN, 2015, 24, 3871-3874. 0 + 0
2014
10. Karaytug, S.; Sevgiler, Y.; Karayakar, F. Comparison of the Protective Effects of Antioxidant Compounds in the Liver and Kidney of Cd- and Cr-Exposed Common Carp. ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY, 2014, 29, 129-137. 1000 + 5https://dx.doi.org/10.1002/tox.20779
Alıntılanma Sayısı: 1
2012
9. Ciftci, N.; Karaytug, S.; Karayakar, F.; Ay, O.; Cicik, B.; Erdem, C. Accumulation and Effect of Chromium on Protein and Glycogen Levels of Palaemonetes pugio. JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES, 2012, 11, 74-77. 650 + 0
2011
8. Sevgiler, Y.; Karaytug, S.; Karayakar, F. ANTIOXIDATIVE EFFECTS OF N-ACETYLCYSTEINE, LIPOIC ACID, TAURINE, AND CURCUMIN IN THE MUSCLE OF CYPRINUS CARPIO L. EXPOSED TO CADMIUM. ARHIV ZA HIGIJENU RADA I TOKSIKOLOGIJU-ARCHIVES OF INDUSTRIAL HYGIENE AND TOXICOLOGY, 2011, 62, 1-9. 1000 + 25https://dx.doi.org/10.2478/10004-1254-62-2011-2082
Alıntılanma Sayısı: 5
7. Ciftci, N.; Cicik, B.; Erdem, C.; Ay, O.; Karayakar, F.; Karaytug, S. ACCUMULATION OF CHROMIUM IN HEPATOPANCREAS, GILL AND MUSCLE TISSUES OF Callinectes sapidus. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 2011, 20, 1089-1092. 450 + 15
Alıntılanma Sayısı: 3
2010
6. Karaytug, S.; Karayakar, F.; Ciftci, N.; Cicik, B.; Ay, Ã.; Erdem, C. Effects of Cadmium on Sera Glucose and Cortisol Levels in Clarias gariepinus (Burchell, 1822). JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES, 2010, 9, 2159-2162. 750 + 0
5. Karayakar, F.; Cicik, B.; Ciftci, N.; Karaytug, S.; Erdem, C.; Ay, Ã. Accumulation of Copper in Liver, Gill and Muscle Tissues of Anguilla anguilla (Linnaeus, 1758). JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES, 2010, 9, 2271-2274. 850 + 15
Alıntılanma Sayısı: 3
4. Karayakar, F.; Karaytug, S.; Cicik, B.; Erdem, C.; Ay, Ã.; Ciftci, N. HEAVY METAL LEVELS IN FIVE SPECIES OF FISH CAUGHT FROM MERSIN GULF. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 2010, 19, 2222-2226. 850 + 15
Alıntılanma Sayısı: 3
2008
3. Gul, M.; Ozbek, A.; Karayakar, F.; Kurt, M. Biodegradation effects over different types of coastal rocks. ENVIRONMENTAL GEOLOGY, 2008, 55, 1601-1611. 750 + 15https://dx.doi.org/10.1007/s00254-007-1110-2
Alıntılanma Sayısı: 3
2007
2. Karayakar, F.; Erdem, C.; Cicik, B. Seasonal variation in copper, zinc, chromium, lead and cadmium levels in hepatopancreas, gill and muscle tissues of the mussel Brachidontes pharaonis fischer, collected along the Mersin coast, Turkey. BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY, 2007, 79, 350-355. 1000 + 25https://dx.doi.org/10.1007/s00128-007-9246-z
Alıntılanma Sayısı: 5
2004
1. Cicik, B.; Ay, Ã.; Karayakar, F. Effects of lead and cadmium interactions on the metal accumulation in tissue and organs of the Nile Tilapia (Oreochromis niloticus). BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY, 2004, 72, 141-148. 1000 + 60https://dx.doi.org/10.1007/s00128-003-0252-5
Alıntılanma Sayısı: 12
2018
6. çiftçi, N.; Karayakar, F.; Cicik, B. Effects of Clinoptilolite on Copper Accumulation of Oreochromis niloticus. NATURAL AND ENGİNEERİNG SCİENCES, 2018, 3, 95-102. 200 + 0http://dx.doi.org/10.28978/nesciences.424535
2017
5. çiftçi, N.; Korkmaz, C.; Ay, Ã.; Karayakar , F.; Cicik, B. BAKIR, ÇİNKO, KURÅžUN ve KADMİYUMUN Oreochromis niloticus’da BAZI SERUM BİYOKİMYASAL PARAMETRELER ÜZERİNE ETKİLERİ. YUNUS ARASTİRMA BULTENİ, 2017, 17, 273-282. 120 + 0http://dx.doi.org/10.17693/yunusae.v17i30729.302067
Publications_004.pdf
4. Karayakar, F.; Bavbek, O.; Cicik, B. HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN FISH SPECIES CAPTURED IN MERSIN BAY. SCİENTİFİC WEB JOURNALS (SWJ), 2017, 3, 141-150. 200 + 0http://dx.doi.org/10.3153/JAEFR17017
Publications_003.pdf
3. çiftci, N.; Korkmaz, C.; Ay, Ã.; Karayakar, F.; Cicik, B. Bakır ve KurÅŸunun Oreochromis niloticus’da Hepatosomatik İndeks, Gonadosomatik İndeks ve Kondüsyon Faktörü Üzerine Etkileri. SULEYMAN DEMİREL UNİVERSİTESİ EGİRDİR SU URUNLERİ FAKULTESİ DERGİSİ, 2017, 13, 12-18. 120 + 0http://dx.doi.org/10.22392/egirdir.312089
Publications_006.pdf
2013
2. çiftçi, N.; özbay, T.; Karayakar, F.; Ay, Ã.; KaraytuÄŸ, S.; Cicik, B. Kadmiyum ve Kadmiyum Kitosan Karışımının Oreochromis niloticus’un Bazı Hematolojik Parametreleri Üzerine Etkileri . JOURNAL OF BİOLOGİCAL AND ENVİRONMENTAL SCİENCES, 2013, 7, 169-175. 130 + 0
2005
1. Karayakar, F.; Ay, Ã.; Cicik, B. Effects of Copper on Serum Glucose and Cortisol Levels of Clarias lazera (Valenciennes, 1840). TRENDS İN COMPARATİVE BİOCHEMİSTRY&PHYSİOLOGY , 2005, 11, 51-54. 200 + 0
2005
4. Erdem, C.; Cicik, B.; Karayakar, S.; Karayakar, F.; Karaytuğ, S. Clarias gariepinus (Burchell, 1822)’da kadmiyum’un solungaç, karaciğer, böbrek, dalak ve kas dokularındaki birikim ve arıtımı. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, 2005, 1, 17-24. 120 + 0
2004
3. Cicik, B.; Ay, Ã.; Karayakar, F. Cyprinus carpio (L.)’da bakırın kas ve karaciÄŸer dokularındaki birikiminin total protein deriÅŸimi üzerine etkileri. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, 2004, 2, 26-31. 200 + 0
2. Karayakar, F.; Ay, Ã.; Cicik, B. Mersin Kıyı Åžeridinden Alınan Su Örneklerinden İzole Edilen Escherichia coli SuÅŸlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Plasmid Kökenli DirençliliÄŸin Saptanması. EKOLOJİ, 2004, 13, 28-32. 200 + 0
1. Erdem, C.; Ay, Ã.; Cicik, B.; Karayakar, F. Levels of copper, cadmium and lead in tissues of fish (Cyprinus carpio, Capoeta capoeta) from the Berdan River, Turkey . SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, 2004, 1, 32-37. 130 + 0
1. ÖZKAN, F.; GÖÇER, M.; KARAYAKAR, F.; KOYUNCU, E.; DÖNMEZ, E.; SAÄžLAMTİMUR, B., Mersin Yöresinde Ekonomik DeÄŸere Sahip Çipura (Sparus aurata L., 1758), Barbun (Mullus barbatus L., 1758) ve Kefal (Mugil cephalus L., 1758) Türlerinde Bakır, Çinko ve Kadmiyum Birikimi. IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 1997-09-17, 1997-09-19, ISPARTA, Türkiye, 1997. 65
Scientific_Meetings_001.pdf
2. KARAYAKAR, F.; YAVUZ, A.; CİCİK, B., KurÅŸun ve KurÅŸun+EDTA Karışımının Clarias gariepinus’un Dokularındaki Metal Birikim Düzeyleri. 19.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 2017-09-12, 2017-09-15, SİNOP, Türkiye, 2017. 25
Scientific_Meetings_003.pdf
1. KARAYAKAR, F.; SEÇEN, F.; CİCİK, B., Çinko ve Çinko+EDTA Karışımlarının Cyprinus carpio’nun Dokularındaki Metal Birikimi. 19.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 2017-09-12, 2017-09-15, SİNOP, Türkiye, 2017. 25
Scientific_Meetings_002.pdf
5. Karataş (Adana) Balıkçı Barınağından Tüketime Sunulan Ekonomik Öneme Sahip Balık Türlerindeki Ağır Metal Düzeyleri, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2554, 10948 EUR, Yürütücü, 2018,Tamamlandı. 100
4. Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758)’nun Farklı Dokularında Sıcaklığın Kadmiyum Birikimi ve Atılımı Üzerine Etkisi , BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2555, 10904 TL, Yürütücü, 2018,Tamamlandı. 100
3. Kurşun ve Kurşun+EDTA Karışımının Clarias gariepinus (Burchell 1822)’un Dokularındaki Metal Birikim Düzeyleri, BAP, Proje No: 2017-1-TP2-2071, 10961 EUR, Yürütücü, 2018,Tamamlandı. 100
2. Çinko ve Çinko+EDTA Karışımlarının Etkisinde Cyprinus carpio (Linnaeus 1758)’nun Dokularındaki Metal Birikimi, BAP, Proje No: 2017-1-TP2-2178, 10985 EUR, Yürütücü, 2017,Tamamlandı. 100
1. Bakır, Bakır+Kalsiyum, Bakır+Magnezyum ve Bakır+EDTA Karışımlarının Etkisinde Oreochromis niloticus (L.)’un Karaciğer, Böbrek, Solungaç, Dalak ve Kas Dokularındaki Metal Birikimi, BAP, Proje No: 2015-TP2-1211, 6980 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100
1. Mersin İli Deniz Balıkları Faunasının Belirlenmesi , BAP, Proje No: 2017-2-AP2-2353, 12500 TL, Araştırmacı, 2020, Devam ediyor... 50
6. ÖZGE YURT, Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758)’nun Farklı Dokularında Sıcaklığın Kadmiyum Birikimi ve Atılımı Üzerine Etkisi , Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 200
5. OÄžUZ BAVBEK, MERSİN KÖRFEZİNDE AVLANAN BALIK TÜRLERİNDEKİ AÄžIR METAL DÜZEYLERİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 0
4. Faruk İNETAÅž, Bakır, Bakır+Kalsiyum, Bakır+Magnezyum ve Bakır+EDTA Karışımlarının Etkisinde Oreochromis niloticus (L.)’un KaraciÄŸer, Böbrek, Solungaç, Dalak ve Kas Dokularındaki Metal Birikimi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 200
3. UMUT IÅžIK, KarataÅŸ (Adana) Balıkçı Barınağından Tüketime Sunulan Ekonomik Öneme Sahip Balık Türlerindeki Ağır Metal Düzeyleri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 200
2. Fikret SEÇEN, Cyprinus carpio (Linnaeus 1758)’NUN DOKULARINDAKİ ÇİNKO BİRİKİMİ ÜZERİNE EDTA'NIN ETKİLERİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, 2017, Tamamlandı. 200
1. Adeviye YAVUZ, Clarias gariepinus (BURCHELL 1822)’UN DOKULARINDAKİ KURÅžUN BİRİKİMİ ÜZERİNE EDTA’NIN ETKİLERİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, 2017, Tamamlandı. 200
1. OÄŸuz BAVBEK, , Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Devam ediyor. 400
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUF223 | Türkiye Suları | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF444 | Tez Yönetimi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 0-4-2 |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SUF223 | Türkiye Suları | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SUÜ 597 | Balık Hematolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF444 | Tez Yönetimi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 0-4-2 |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUF223 | Türkiye Suları | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Güz | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Güz | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SEM DR | Seminer ( Dr ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Güz | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Güz | SUÜ 594 | Su Ürünlerinde Temel Bilim Uyg | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF444 | Tez Yönetimi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 0-4-2 |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SUÜ 587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ 586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SEM YL | Seminer ( Yl ) | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | SUÜ 801 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | SUÜ 585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ 802 | Uzmanlık Alan Dersi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri Anabilim Dalı | 4-0-0 |
Bahar | TEZ | Tez | Fen Bilimleri Enstitüsü | Fen Bilimleri Enstitüsü | 0-0-0 |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUF223 | Türkiye Suları | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUÜ-597 | Balık Hematolojisi | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUF223 | Türkiye Suları | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Güz | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF212 | Balık SistematiÄŸi | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 3-2-4 |
Bahar | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF462 | Sucul Ekosistemler | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Bahar | SUF476 | Su Ürünleri Mevzuatı | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Bahar | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | SÜF-462 | Sucul Ekosistemler | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-0-2 |
Bahar | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Güz | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Yaz | SUF462 | Sucul Ekosistemler | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Yaz | SUF476 | Su Ürünleri Mevzuatı | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF462 | Sucul Ekosistemler | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |
Bahar | SUÜ-587 | Balıkların Hayvan Modeli Olara | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 2-2-3 |
Bahar | SUÜ-586 | Sucul Ortamlardaki KirliliÄŸin | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Bahar | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 | |
Güz | SUÜ-585 | DoÄŸu Akdenizin Egzotik Omurgal | Fen Bilimleri Enstitüsü | Su Ürünleri | 3-0-3 |
Güz | OSD | Balık Yemekleri | Rektörlük | 2-0-2 |
Dönem | D.Kodu | Ders | Fakülte/Yüksekokul/Enstitü | Bölüm/Program | T-U-K |
Bahar | SUF462 | Sucul Ekosistemler | Su Ürünleri Fakültesi | Su Ürünleri MühendisliÄŸi | 2-0-2 |