Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Araştırma Görevlisi Fırat Çınar
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Bilimleri Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
17210 .
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2016-03-28 16:41:42 .
Düzenleme
:
2018-09-23 12:38:38 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2009
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018
Yüksek Lisans Tezi

1. Murt (Myrtus Communis L.) Meyvesinden Polifenol Oksidaz Enziminin Saflaştırılması ve Karakterizasyonu Danışman: Dr. Salih Aksay , Mersin Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Mersin , Türkiye, .

Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 130

1. TOKBAŞ, H.; AKSAY, S.; ARSLAN, R.; ÇINAR, F., Some Physicochemical Properties of the Whole Fruit Mandarin Jam. The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), 2017-05-15, 2017-05-17, nevşehir, Türkiye, 2017. 130
http://www.icafofconference.com

Ulusal - Araştırmacı 50

1. Murt (Myrtus communis L.) Meyvesinden Polifenol Oksidaz Enziminin Saflaştırılması ve Karakterizasyonu, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2604, 11000 TL, Araştırmacı, 2018,Tamamlandı. 50