Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Öğretim Görevlisi Kemal Enes
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
DOĞUM TARİHİ
:
28 Ekim 1981
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
3994
Faks
:
+90--
Oluşturma
:
2015-09-02 11:48:28
Düzenleme
:
2017-05-03 12:54:06
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2008
YÜKSEK LİSANS TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2013
Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 200

1. Enes, K., Activity Based Customer Profitability Analysis: A Case Study In Travel Agency. tourman2014, 2014-09-25, 2014-09-27, Balıkesir, Türkiye, 2014. 200
http://tourman2014.org

Uluslararası - Araştırmacı 0

1. Meslek Yüksekokullarının Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümüne Ait Mesleki Dersler için E-Öğrenme Materyallerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması Projesi (T@MGEP), AB, Proje No: TRH2.2.IQVET/P-03/89, 205926 EUR, Araştırmacı, 2015,Tamamlandı. 0
http://www.temgep.net/

Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz GST407 Soğuk Mutfak Uygulamaları Turizm Fakültesi 1-2-2
Güz GST405 Uluslararası Mutfaklar - 1 Turizm Fakültesi 3-3-5
Güz GST205 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST205 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST206 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Bahar GST206 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST205 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST205 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST206 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Bahar OSD Yemek Kültürü Rektörlük 2-0-2
Bahar OSD Vejeteryan Mutfağı Rektörlük 2-0-2
Güz GST205 Temel Yemek Pişirme Teknikleri Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz OSD Vejeteryan Mutfağı Rektörlük 2-0-2
Güz OSD Yemek Kültürü Rektörlük 2-0-2
Güz OSD Yemek Kültürü Rektörlük 2-0-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz OSD Yemek Kültürü Rektörlük 2-0-2
Güz OSD Vejeteryan Mutfağı Rektörlük 2-0-2