Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Öğretim Görevlisi Cevat Ercik
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi .
GSM
:
+90-553-6405242 .
Telefon
:
+90-324 -361 00 01 .
Dahili
:
13949 .
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2017-11-22 13:11:44 .
Düzenleme
:
2017-12-07 12:41:38 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0
Researcher ID

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
2.50 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE KONAKLAMA MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2007
Görev Ünvanı Üniversite/Kurum Yıl
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017-10-12 - Devam ediyor
Uluslararası - Özet - Sözlü 95

1. ERCİK, C.; YETİM, A.; AKDAĞ, G.; ÇELİK, R., Agro-Turizm ve Gastronomi İlişkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı. Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 2018-07-12, 2018-07-15, Ankara, Türkiye, 2018. 95
Scientific_Meetings_001.pdf

Uluslararası 0
1. Ege Şefler Yarışması, 2018-02-21, Aydın, Türkiye. 0
2. Ege Şefler Yarışması, 2018-02-24, Aydın, Türkiye. 0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST430 Butik Pastacılık ve Süsleme Te Turizm Fakültesi 1-2-2
Bahar GST430 Butik Pastacılık ve Süsleme Te Turizm Fakültesi 1-2-2
Bahar GST432 Unlu Mamüller ve Üretim Teknik Turizm Fakültesi 1-2-2
Güz GST403 Menü Planlama Turizm Fakültesi 1-2-2
Güz GST431 İleri Pastacılık Teknikleri Turizm Fakültesi 3-3-5
Güz GST431 İleri Pastacılık Teknikleri Turizm Fakültesi 3-3-5
Güz GST317 Pastacılığa Giriş Turizm Fakültesi 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST408 Temel Pastacılık Teknikleri Turizm Fakültesi 1-2-2
Bahar GST416 Ekmek ve Kahvaltılık Turizm Fakültesi 1-2-2
Güz GST407 Soğuk Mutfak Uygulamaları Turizm Fakültesi 1-2-2