Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Araştırma Görevlisi Aykut Göktuğ Soylu
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/ Mersin .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
17621 .
URL
:
.
VCARD
:
Oluşturma
:
2017-01-25 16:01:03 .
Düzenleme
:
2018-08-06 10:13:52 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSE ANADOLU LİSESİ 0
LİSANS GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2015
Ulusal - Diğer 100
2018
1. Taştan, H.; Soylu, A.; Demir, . ADANA LEZZET FESTİVALİNE KATILAN BİREYLERİN FESTİVAL ALGILARININ BELİRLENMESİ. THE JOURNAL OF ACADEMİC SOCİAL SCİENCES, 2018, 71, 334-349. 100 + 0
http://dx.doi.org/10.16992/ASOS.13690

Publications_001.pdf

Ulusal - Kitapta Bölüm Yazma 125
1. Akdağ, G.; Soylu, A. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, ISBN: 9786052323670, Detay Yayıncılık, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1000, 523 Sayfa, Türkçe, Ankara, Türkiye, 2018. 125
Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 400

2. TAŞTAN, H.; SOYLU, A.; DEMİR, Ş., Gaziantep ve Hatay İllerinin Gastronomik ve Kültürel Değerlerinin Seyahat Blogları Üzerinden Karşılaştırmalı Analizi. 1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2017), 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Türkiye, 2017. 200
Scientific_Meetings_002.pdf

1. AKDAĞ, G.; SOYLU, A.; DEMİR, Ş., GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKLERİNE İLİŞKİN ALGILARI. 1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2017), 2017-09-28, 2017-09-30, Mersin, Türkiye, 2017. 200
Scientific_Meetings_001.pdf