Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Öğretim Görevlisi Adem Yetim
Özgeçmiş
:
Birim
:
Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı .
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Çitflikköy Kampüsü Turizm Fakültesi .
Telefon
:
+90-324-3610001 .
Dahili
:
13949 .
Diğer e-mail
:
Diğer e-mail
:
Oluşturma
:
2017-11-03 10:27:13 .
Düzenleme
:
2018-02-15 10:40:48 .
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
0
ARTICLES WITH
CITATION DATA
0
SUM OF THE
TIMES CITED
0
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
0
Researcher ID

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
3.24 OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2010
2.94 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANANTLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2015
Görev Ünvanı Üniversite/Kurum Yıl
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ 2016-02-02 - 2017-08-25
Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
BÖLÜM BAŞKANLIĞI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ 2017-01-02 - 2017-08-25
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 1000
2017
1. Yıkmış, S.; Sağlam, K.; Yetim, A. The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine. ULUSLARARASİ INSAN BİLİMLERİ DERGİSİ, 2017, 14, 1000-1000. 1000 + 0
http://dx.doi.org/10.14687/jhs.v14i1.4508

Publications_001.pdf

Uluslararası - Uluslararası Diğer Indexlerde Taranan 0
1. şişman taştan, H. HATAY DESTİNASYONUNUN ÇEKİCİLİĞİNDE RESTAURANTLARDA SUNULAN YEREL YİYECEKLERİN ROLÜ. 7TH ADVANCES IN HOSPITALITY & TOURISM MARKETING & MANAGEMENT (AHTMM) CONFERENCE, 2017, 7, 323-335. 0 + 0
http://ahtmm.emu.edu.tr/Documents/previous-conferences/7th%20AHTMM%20Proceeding%20Book%20V4.pdf

Publications_003.pdf

Uluslararası - Diğer 0
2016
1. özer, . MARMARA BÖLGESİ YEREL ÜRÜN FESTİVALİ ENVANTERİ. GASTRONOMİ TURİZM KONGRESİ, 2016, 1, 30-31. 0 + 0
Publications_005.pdf

Ulusal - Diğer 0
2016
1. özer, . Sous Vide Yöntemiyle Geleneksel Ürünlere İnovatif Yaklaşımlar. II. RİZE TURİZM SEMPOZYUMU, 2016, II, 223-237. 0 + 0
ISBN 978-605-9072-10-6

Publications_004.pdf

Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST209 Yiyecek İçecek Yönetimi - 2 Turizm Fakültesi 3-0-3
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Yıl STP313 Uluslararası Mutfaklar Tıp Fakültesi Tıp 2-0-2
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GST404 Uluslararası Mutfaklar - 2 Turizm Fakültesi 3-3-5
Bahar GST406 Ziyafet Organizasyon Yönetimi Turizm Fakültesi 2-0-2
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6
Güz GST305 Osmanlı ve Yöresel Türk Mutfağ Turizm Fakültesi 4-4-6