Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

Slide background
Mersin Üniversitesi

Meü

  Doç. Dr. Aylin Altan Mete
Özgeçmiş
:
Birim
:
Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
İş Adres
:
Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir/mersin
Telefon
:
+90-324-3610001
Dahili
:
7195
Faks
:
+90-324-3610032
Oluşturma
:
2015-05-28 12:39:23
Düzenleme
:
2017-10-12 17:26:02
TOTAL ARTICLES IN
PUBLICATIONS LIST
17
ARTICLES WITH
CITATION DATA
17
SUM OF THE
TIMES CITED
245
AVERAGE CITATIONS
PER ARTICLE
14.41
Scholar ID
h-index
9

Derece Bölüm Üniversite/Kurum Yıl
LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2000
YÜKSEK LİSANS GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2003
DOKTORA GIDA MÜHENDİSLİĞİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2008
Doktora Tezi

1. Domates ve Üzüm Posaları ile Arpadan Ekstrüzyonla Geliştirilen Çerez Gıdaların Üretimi ve Özellikleri Danışman: Dr. Medeni Maskan, Gaziantep Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı, Gaziantep, Türkiye, 2008.

http://gantep.edu.tr">http://gantep.edu.tr

Yüksek Lisans Tezi

1. Kısa Kesme (Ditalini) Makarnanın Mikrodalga Yardımıyla Kurutulması Danışman: Dr. Medeni Maskan, Gaziantep Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı, Gaziantep, Türkiye, 2003.

http://gantep.edu.tr">http://gantep.edu.tr

Görev Ünvanı Görev Kurum/Diğer Yıl
ERASMUS BÖLÜM KOORDİNATÖRÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2011-04-01 - Devam ediyor
BÖLÜM BAŞKAN YARDIMCISI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015-05-03 - 2018-04-03
Uluslararası - SCI/SCI-Expanded kategorisine giren 16800
2014
17. Altan mete, A. Effects of pretreatments and moisture content on microstructure and physical properties of microwave expanded hull-less barley. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, 2014, 56, 126-135. 1000 + 5
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2013.12.029


Alıntılanma Sayısı: 1
2012
16. Horuz, E.; Altan mete, A.; Maskan, M. Spray Drying and Process Optimization of Unclarified Pomegranate (Punica granatum) Juice. DRYING TECHNOLOGY, 2012, 30, 787-798. 1000 + 30
https://dx.doi.org/10.1080/07373937.2012.663434


Alıntılanma Sayısı: 6
2011
15. Altan mete, A.; Lavenson, D.; Mccarthy, M.; Mccarthy, K. Oil Migration in Chocolate and Almond Product Confectionery Systems. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 2011, 76, 489-494. 950 + 15
https://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2011.02233.x


Alıntılanma Sayısı: 3
14. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Tikekar, R.; Mccarthy, M.; Nitin, N. Image Analysis of Microstructural Changes in Almond Cotyledon as a Result of Processing. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 2011, 76, 212-221. 900 + 25
https://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01994.x


Alıntılanma Sayısı: 5
13. Altan mete, A.; Oztop, M.; Mccarthy, K.; Mccarthy, M. Monitoring changes in feta cheese during brining by magnetic resonance imaging and NMR relaxometry. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2011, 107, 200-207. 950 + 45
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.06.023


Alıntılanma Sayısı: 9
2009
12. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Effect of screw configuration and raw material on some properties of barley extrudates. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2009, 92, 377-382. 1000 + 40
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.12.010


Alıntılanma Sayısı: 8
11. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Effect of Extrusion Cooking on Functional Properties and in vitro Starch Digestibility of Barley-Based Extrudates from Fruit and Vegetable By-Products. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 2009, 74, 77-86. 1000 + 60
https://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2009.01051.x


Alıntılanma Sayısı: 12
10. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Effect of extrusion process on antioxidant activity, total phenolics and beta-glucan content of extrudates developed from barley-fruit and vegetable by-products. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2009, 44, 1263-1271. 1000 + 100
https://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2009.01956.x


Alıntılanma Sayısı: 20
2008
9. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Evaluation of snack foods from barley-tomato pomace blends by extrusion processing. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2008, 84, 231-242. 1000 + 270
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.05.014


Alıntılanma Sayısı: 54
8. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Twin-screw extrusion of barley-grape pomace blends: Extrudate characteristics and determination of optimum processing conditions. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 2008, 89, 24-32. 1000 + 200
https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.03.025


Alıntılanma Sayısı: 40
7. Altan mete, A.; Mccarthy, K.; Maskan, M. Extrusion cooking of barley flour and process parameter optimization by using response surface methodology. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2008, 88, 1648-1659. 1000 + 70
https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.3262


Alıntılanma Sayısı: 14
2005
6. Altan mete, A.; Maskan, M. Rheological behavior of pomegranate (Punica granatum L.) juice and concentrate. JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, 2005, 36, 68-77. 1000 + 90
https://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4603.2005.00004.x


Alıntılanma Sayısı: 18
5. Altan mete, A.; Kus, S.; Kaya, A. Rheological behaviour and time dependent characterisation of gilaboru juice (Viburnum opulus L.). FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 2005, 11, 129-137. 1000 + 75
https://dx.doi.org/10.1177/1.082013205052763


Alıntılanma Sayısı: 15
4. Altan mete, A.; Maskan, M. Microwave assisted drying of short-cut (ditalini) macaroni: Drying characteristics and effect of drying processes on starch properties. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, 2005, 38, 787-796. 1000 + 100
https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2005.02.006


Alıntılanma Sayısı: 20
3. Altan mete, A.; Turhan, M.; Gunasekaran, S. Short communication: Comparison of covered and uncovered Schreiber test for cheese meltability evaluation. JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, 2005, 88, 857-861. 1000 + 50

Alıntılanma Sayısı: 10
2. Kus, S.; Altan mete, A.; Kaya, A. Rheological behavior and time-dependent characterization of ice cream mix with different salep content. JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, 2005, 36, 273-288. 1000 + 40
https://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4603.2005.00016.x


Alıntılanma Sayısı: 8
2004
1. Altan mete, A.; Maskan, M. Microwave assisted drying of short-cut (ditalini) macaroni: Cooking process and textural properties. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 2004, 10, 187-196. 1000 + 10
https://dx.doi.org/10.1177/1082013204044903


Alıntılanma Sayısı: 2
Uluslararası - Kitapta Bölüm Yazma 875
1. Altan, A.; Maskan, M. Advances in Food Extrusion Technology, ISBN: 978-1-4398-1520-5, CRC Press - Taylor & Francis Group, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1, 39 Sayfa, İngilizce, Boca Raton, FL, Amerika Birleşik Devletleri, 2011. 750
Uluslararası - Kitap Editörlüğü 875
1. Maskan, M.; Altan, A. Advances in Food Extrusion Technology, ISBN: 978-1-4398-1520-5, CRC Press - Taylor & Francis Group, Baskı Sayısı: 1, Baskı Adet Sayısı: 1, 412 Sayfa, İngilizce, Boca Raton, FL, Amerika Birleşik Devletleri, 2011. 125
Uluslararası - Tam Metin - Sözlü 200

1. ÇAYIR, Ö.; ATAY, E.; ALTAN METE, A., Encapsulation of Carvacrol in Electrospun Zein Nanofibers. 29th EFFOST International Conference, 2015-11-10, 2015-11-12, Atina, Yunanistan, 2015. 200
http://www.effostconference.com/

Uluslararası - Tam Metin - Poster 0

1. Altan, A.; Lavenson, D.; McCarthy, K.; McCarthy, M., Oil migration in chocolate and almond butter confectionery systems. 11th International Congress on Engineering and Food, 2011-05-22, 2011-05-26, Athens, Yunanistan, 2011. 0

Uluslararası - Özet - Sözlü 450

6. Bilgili, S.; Altan Mete, A., The relationship between in vitro protein digestibility and trypsin inhibitors in legume based extruded products. International Conference for Students, Student in Bucovina, 2016-11-10, 2016-11-11, Suceava, Romanya, 2016. 100

5. Atay, E.; Altan Mete, A., Release Kinetics of Carvacrol From Electrospun Zein Nanofibers Prepared by Coaxial and Blend Electrospinning. NANOTEC2016 – International Conference on Nanotechnology Applications, 2016-09-26, 2016-09-27, Valensiya, İspanya, 2016. 100

4. Bilgili, S.; Altan Mete, A.; Doğan, F.; Yağcı, S., Advantage of Using Extrusion Technology for the Reduction of Antinutritional Factors in Faba Bean Flour. 15th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2016-04-26, 2016-04-29, Bergamo, İtalya, 2016. 85

3. Bilgili, S.; Altan Mete, A.; Yağcı, S., Production of Nutritious Snack Foods by Extrusion of Fermented Faba Bean. 15th International Cereal and Bread Congress, 2016-04-18, 2016-04-21, istanbul, Türkiye, 2016. 100

2. BİLGİLİ, S.; DOĞAN, F.; YAĞCI, S.; ALTAN METE, A., Impact of extrusion process on nutritional properties of chickpea extrudates. 4th Foodomics International Conference, 2015-10-08, 2015-10-09, Cesena, İtalya, 2015. 65
http://foodomics.eu/index.htm

1. Doğan, F.; Yağcı, S.; Altan, A., Effects of twin-screw extrusion processing conditions on some properties of chickpea extrudates. Novel Approaches in Food Industry (NAFI), International Food Congress, 2014-05-26, 2014-05-29, Kuşadası, Türkiye, 2014. 0

Uluslararası - Özet - Poster 100

5. Yılmaz, M.; Atay, E.; Altan Mete, A., Evaluation of Methods for the Detection of Oxygen in Packaged Food Products. 3rd International Congress of Biosensors, 2016-10-05, 2016-10-07, Ankara, Türkiye, 2016. 50

4. Atay, E.; Özmen, Ö.; Altan Mete, A., Effect of Solution and Process Parameters on Morphology of Electrosprayed Core-Shell Particles. 12th International Nanoscience and Nanotechnology Conference, 2016-06-03, 2016-06-05, Kocaeli, Türkiye, 2016. 50

3. Ak, R.; Oluk, C.; Altan, A., Evaluation of carotenoids, phenolics and ascorbic acid content of differently colored tomatoes. Novel Approaches in Food Industry (NAFI), International Food Congress, 2014-05-26, 2014-05-29, Kuşadası, Türkiye, 2014. 0

2. Doğan, F.; Yağcı, S.; Altan, A., Potentials of legumes for the development of a nutritious snack food using extrusion processing. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2013-10-24, 2013-10-26, Struga, Makedonya, 2013. 0

1. Altan, A.; Weiss, J., Effect of dye loading on the fabrication of needleless electrospun poly(ethylene oxide) (PEO) nanofibers. IFT Annual Meeting, Institute of Food Technologists, 2013-07-13, 2013-07-16, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 2013. 0

Ulusal - Tam Metin - Poster 0

2. Altan, A.; McCarthy, K.; Maskan, M., Ekstrüzyon Proses Değişkenlerinin Sistem Parametreleri Üzerine Olan Etkileri. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2007-11-08, 2007-11-10, Ankara, Türkiye, 2007. 0

1. Altan, A.; McCarthy, K.; Maskan, M., Domates Posasının Arpa Bazlı Çerez Gıda Üretiminde Değerlendirilmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2007-11-08, 2007-11-10, Ankara, Türkiye, 2007. 0

Ulusal - Özet - Poster 0

5. Ak, R.; Oluk, C.; Altan, A., Farklı Renkteki Salkım ve Kiraz Tipi Domates Çeşitlerinin Fenolik Asit Dağılımları. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, Nevşehir, Türkiye, 2015. 0

4. Doğan, F.; Yağcı, S.; Altan, A., Baklanın (Vicia Faba L.) Ekstrüzyon Tekniği İle Değerlendirilmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, Nevşehir, Türkiye, 2015. 0

3. Atay, E.; Şahin, M., Buğday Ruşeyminin Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, Nevşehir, Türkiye, 2015. 0

2. Bilgili, S.; Altan, A., Pirinç İşleme Prosesinin Yan Ürünü Olan Kırık Pirinçlerin Değerlendirilmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015-04-28, 2015-04-30, Nevşehir, Türkiye, 2015. 0

1. Altan, A., Görüntü Analiz Yöntemlerinin Gıdaların Yapısal Değişimlerinin Incelenmesinde Kullanımı. 11. Türkiye Gıda Kongresi, 2012-10-10, 2012-10-12, Hatay, Türkiye, 2012. 0

Uluslararası - Araştırmacı 0

3. Oil Migration from Almonds as a Function of Processing and Storage Conditions, University of California, Davis, Proje No: 1, 120000 USD, Araştırmacı, 2010,Tamamlandı. 0
http://ucdavis.edu

2. Process Optimization of Enhanced Water Beverage for Kids, University of California, Davis, Proje No: 1, 25000 USD, Araştırmacı, 2009,Tamamlandı. 0
http://ucdavis.edu

1. Wine Pomace-based Extrusion Products, University of California, Davis, Proje No: 1, 4980 USD, Araştırmacı, 2006,Tamamlandı. 0
http://ucdavis.edu

Ulusal - Yürütücü 1100

11. Elektro-eğirme yöntemiyle ambalajlanmış gıdalar için oksijen sensörünün tasarlanması, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2546, 10966 EUR, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

10. Çörek otu yağının elektro-püskürtme yöntemiyle enkapsüle edilmesi ve depolama stabilitesinin belirlenmesi, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2566, 11000 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

9. Nişasta esaslı köpük ambalaj malzemesinin ekstrüzyon yöntemiyle üretimi ve fiziksel özelliklerinin belirlenmesi, BAP, Proje No: 2017-2-TP2-2603, 11000 TL, Yürütücü, 2018, Devam ediyor... 100

8. Elektro Eğirme Yöntemi ile Karvakrol Yüklü Nanoliflerin Üretimi ve Karakterizasyonu, BAP, Proje No: 2015-TP2-1041, 7000 EUR, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

7. EKSTRÜZYON PROSESİNİN BAKLA EKSTRÜDE ÜRÜNLERİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ, BAP, Proje No: 2015-TP2-1161, 7000 EUR, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

6. Ekstrüzyon Prosesinin Bakla Ekstrüde Ürünlerinin Besinsel Özellikleri Üzerine Etkisi, BAP, Proje No: 2015 -1 TP2 -1161, 7000 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

5. Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi: Fiziksel, Tekstürel, Fonksiyonel, Duyusal, Besinsel ve Yapısal Özelliklerinin İncelenmesi, TÜBİTAK, Proje No: 113O451, 230300 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

4. Elektro Eğirme Yöntemi ile Karvakrol Yüklü Nanoliflerin Üretimi ve Karakterizasyonu, BAP, Proje No: 2015-1 TP2-1041, 7000 TL, Yürütücü, 2016,Tamamlandı. 100

3. Koaksiyal Elektro Eğirme Yöntemi Ile Fonksiyonel Bileşik Yüklü Nanoliflerin Üretimi Ve Karakterizasyonu, TÜBİTAK, Proje No: 113Z507, 30000 TL, Yürütücü, 2015,Tamamlandı. 100

2. Nohut Bazlı Ekstrüde Ürünlerin Geliştirilmesi, BAP, Proje No: BAP-FBE GMB(FD) 2014-1, 9641 TL, Yürütücü, 2015,Tamamlandı. 100

1. Saf Hatlardan Elde Edilen Domates Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin Isıl İşlem Sırasındaki Değişimi, BAP, Proje No: FBE GMB (RA) 2012-8 YL, 10000 TL, Yürütücü, 2014,Tamamlandı. 100

Ulusal - Araştırmacı 50

1. Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının, Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı, BAP, Proje No: MF.06.07, 50000 TL, Araştırmacı, 2008,Tamamlandı. 50
http://gantep.edu.tr

Ulusal - Danışman (Yürütücü Tüzel Kişi) 150

3. Biyopolymer Bazlı Nanolifli Yüzeylerin Üretimi Ve Yaş Meyvelerin Raf Ömrü Üzerinde Etkisinin Araştırılması, TÜBİTAK, Proje No: 1139B411500347, 4000 TL, Danışman (Yürütücü Tüzel Kişi), 2015,Tamamlandı. 50

2. Biyopolimer Bazlı Nanolifli Yüzeylerin Üretimi Ve Kaşar Peyniri Üzerinde Uygulama Olanaklarının Araştırılması, TÜBİTAK, Proje No: 1139B411401272, 4000 TL, Danışman (Yürütücü Tüzel Kişi), 2014,Tamamlandı. 50

1. Un Fabrikalarının Altın Atığı Ruşeym: Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi, TÜBİTAK, Proje No: 2241/A, 2000 TL, Danışman (Yürütücü Tüzel Kişi), 2014,Tamamlandı. 50

Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri 800

4. Faruk Doğan, NOHUT BAZLI EKSTRÜDE ÜRÜNLERİN GELİŞTİRİLMESİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

3. Sultan Damla Bilgili, EKSTRÜZYON PROSESİNİN BAKLA EKSTRÜDE ÜRÜNLERİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

2. Özlem Çayır, ELEKTRO EĞİRME YÖNTEMİ İLE KARVAKROL YÜKLÜ NANOLİFLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU, Diğer, Diğer, Tamamlandı. 200

1. Rüveyde Ak, SAF HATLARDAN ELDE EDİLEN DOMATES (Lycopersicum esculentum) ÇEŞİTLERİNDE BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN BELİRLENMESİ VE ÖN ISIL İŞLEM SIRASINDAKİ DEĞİŞİMİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mersin Üniversitesi, Tamamlandı. 200

Uluslararası Dergi [Yıl, Adet] 95
1. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL , [ 2011 : 2 ] . 10
2. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING , [ 2013 : 1 ] . 5
3. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , [ 2010 : 1 ] [ 2011 : 2 ] [ 2013 : 3 ] . 30
4. JOURNAL OF FOOD SCIENCE , [ 2016 : 1 ] . 5
5. JOURNAL OF FOOD SCIENCE , [ 2011 : 1 ] . 5
6. JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH , [ 2012 : 1 ] . 5
7. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE , [ 2009 : 1 ] [ 2013 : 1 ] . 10
8. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , [ 2016 : 1 ] . 5
9. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , [ 2013 : 2 ] [ 2014 : 1 ] [ 2015 : 1 ] . 20
Uluslararası
1. Institute of Food Science and Biotechnology, Universität Hohenheim , 2012-06-04 - 2012-08-13, Stuttgard, Almanya.
2. Department of Food Science and Technology, University of California, Davis , 2009-01-01 - 2010-07-30, Davis, Amerika Birleşik Devletleri.
Ulusal
1. UNAM-Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Enstitüsü, Bilkent Üniversitesi , 2013-07-15 - 2013-09-16, Ankara, Türkiye.
Uluslararası
1. Red Bull GmbH , 2008-10-01 - 2008-11-01, Salzburg, Avusturya.
2. Department of Food Science and Technology, University of California, Davis , 2006-04-10 - 2006-12-29, Davis, Amerika Birleşik Devletleri.
3. Biological Systems Engineering Department, University of Wisconsin-Madison , 2002-06-07 - 2002-09-06, Wisconsin, Amerika Birleşik Devletleri.
Uluslararası 100
1. 2nd International Congress on Food and Nutrition, 2007-10-26, Istanbul, Türkiye. 50
2. ICC International Conference Bosphorus 2008, 2008-04-26, İstanbul, Türkiye. 50
Ulusal 25
1. 5.Gıda Güvenliği Kongresi, 2015-05-07, İstanbul, Türkiye. 25
1. Institute of Food Technologists-The Society for Food Science and Technology , Üye No: 00134245, Amerika Birleşik Devletleri, 2007-11-01-2011-11-01.
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Güz GMÜ353 Food Machınery and Equıpment Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ203 Genel Mikrobiyoloji Laboratuva Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ301 Gıda Analizleri Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GMÜ403 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-2
Güz GM435 Gıda Proses Uygulamaları Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-3-4
Güz GMÜ407 Mezuniyet Tezi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Güz GMÜ405 Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Güz GMÜ451 Food Processıng Applıcatıons Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM330 Gıda Teknolojisi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği 3-0-3
Bahar GMÜ352 Mass Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ412 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz SEM YL Seminer ( Yl ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz SEM DR Seminer ( Dr ) Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü 0-0-0
Güz GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ204 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuv Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-4-1
Bahar GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-4-4
Bahar GMÜ352 Mass Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ412 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ408 Mezuniyet Tezi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 0-2-1
Bahar GM330 Gıda Teknolojisi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği 3-0-3
Bahar GID 802 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GID 801 Uzmanlık Alan Dersi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-0
Bahar GM 338 Kütle Transferi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim ... 4-0-4
Güz GMÜ353 Food Machınery and Equıpment Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ451 Food Processıng Applıcatıons Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM435 Gıda Proses Uygulamaları Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-3-3
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Güz GMÜ405 Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GID-557 Gıda Mikroyapısı Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GMÜ352 Mass Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GMÜ412 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM-338 Kütle Transferi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GMÜ353 Food Machınery and Equıpment Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GMÜ451 Food Processıng Applıcatıons Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM435 Gıda Proses Uygulamaları Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 2-3-3
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM442 Gıda Teknolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Bahar GMÜ352 Mass Transfer Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM442 Gıda Teknolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GM-338 Kütle Transferi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID-557 Gıda Mikroyapısı Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Bahar GM-442 Gıda Teknolojisi II Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-2-4
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Güz ÜYG101 Üniversite Yaşamına Giriş Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 1-0-1
Güz GM-443 Gıda Teknolojisi I Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 4-2-5
Güz GID-557 Gıda Mikroyapısı Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM442 Gıda Teknolojisi II Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-2-4
Bahar GM338 Kütle Transferi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-0-4
Bahar GID-557 Gıda Mikroyapısı Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5
Güz GID-557 Gıda Mikroyapısı Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 3-0-3
Dönem D.Kodu Ders Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm/Program T-U-K
Bahar GM332 Temel İşlemler Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 3-0-3
Güz GM443 Gıda Teknolojisi I Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 4-2-5