İslami İlimler Fakültesi Öğrencilerimizin Eserlerinin Yer Aldığı Hüsn-ü Hat Ebru Tezhib Sergisi Tamamlandı

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın da açılışına katıldığı, fakültemiz üçüncü sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı Hüsn-ü Hat Ebru Tezhib Sergisi tamamlandı.

Üniversitemiz Genel Sekreteri İsa Değirmenci İslami İlimler Fakültesini ziyaretinde serginin başarılı bir şekilde düzenlenmesinin ve İslami İlimler Fakültemizin gerçekleştirdiği diğer başarılı faaliyetlerinin çok önemli olduğunu, fakültemizdeki e-suffle suffe (education strategy for understandig and finding functionally and effectvely) öğretim modelinin ise ülkemiz için bir kazanım olduğunu ifade etti.

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Baykan ile de istişarelerde bulunan Üniversitemiz Genel Sekreteri İsa Değirmenci, fakültemizin gerçekleştirdiği tüm etkinliklerden Mersin halkının haberdar olmasının önemini de bu ziyaretinde vurguladı.

Ziyaret sonrasında,  Üniversitemiz Genel Sekreteri İsa Değirmenci’ye İslami İlimler Fakültemiz Hüsnü Hat Hocası Sanatkar Ali Ersen Özyurt tarafından “Çiçekli Ebru Tablosu” hediye edildi.

• 2022-01-26 15:32:28

Actual News