Üniversitemiz Rektörlük, Hurdalık Alanı ve İleri Teknoloji Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi(meitam) Bölgesi Aydınlatmasında Kulanılmak Üzere Elektrik Malzemesi Alımı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz Rektörlük, Hurdalık alanı ve İleri Teknoloji Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi(MEİTAM) bölgesi aydınlatmasında kullanılmak üzere malzeme alımı’ Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr adresine veya kapalı zarfta en geç 7 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine tekliflerini sunmaları önemle rica olunur.

Dökümanı indirmek için tıklayınız.

• 2021-09-03 16:09:25

Actual Notices