Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı

SINAVLA İLGİLİ ÖNEMLI UYARILAR

1. Sınava girebilmeniz için öğrenci olduğunuza dair belge (Kayıt Belgesi/Öğrenci Kimlik Kartı) ve Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi ibraz etmeniz gerekmektedir. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

2. Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kursun kalem ve iz bırakmayan silgi getirmeniz gerekmektedir.

3. Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınavdan en az 30 dakika önce sınav binasında hazır bulunmanız gerekmektedir.

4. Sınav binasına maske ile gelmeniz gerekmektedir.

5. COVID-19 pozitif / temaslı öğrenciler sınav binalarında Bina Sınav Sorumlularının göstereceği yedek salonlarda sınava alınacaklardır.

-2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı için Tıklayınız.

- Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet Sınav Örneği için Tıklayınız!

MUAFİYET SINAV SONUÇLARI

- 13 Eylül 2021 Ortak Zorunlu İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı Sonuçları için Tıklayınız!

***  28 Eylül 2021 Saat 10:00'da yapılan muafiyet sınavı sonuçları için Tıklayınız.

*** 28 Eylül 2021 Saat 13'de yapılan muafiyet sınavı sonuçları için Tıklayınız.

• 2021-10-01 15:15:48

Actual Announcements