Torna ile Şekillenen Girişimci Hayatlar 3. Etkinliği

GİRİŞİM LİMANI- TORNA İLE ŞEKİLLENEN GİRİŞİMCİ HAYATLAR 3. ETKİNLİĞİ

*Başvuru Formu:*

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi @girisim_limani, TEZMAKSAN Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. @tekmaksan.akademi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme (Ar-Ge) Birimi @mersinmemarge iş birliğinde Zoom üzerinden online gerçekleştirilmesi planlanan "TORNA İLE ŞEKİLLENEN GİRİŞİMCİ HAYATLAR" etkinlik serimizin 3. Etkinliği 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 20:00'de gerçekleştirilecektir. Girişimci adaylarımızın gerçek başarı hikayeleri ve iş hayatı deneyimleri ile motive edilmesini amaçladığımız 3. Etkinlikte ise "Girişimciliği ve İmalat Sektörünü" tartışaçağız.

PROGRAM AKIŞI

"TÜRKİYE İMALAT VE TAKIM TEZGAHLARI SEKTÖRÜNE BİR BAKIŞ" Sunumu

Tezmaksan Kurumsal Müşteri İlişkileri Direktörü Sn. Yalçın PASLI

20:15- 21:00

"İMALAT SEKTÖRÜ ve GİRİŞİMCİLİK konularında bilgi paylaşımı"

Ayhan Metal Pres Döküm San. ve Tic. AŞ. ve Aniva Ev Ürünleri San. ve Tic. AŞ. YK Başkanı ve İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi, İstanbul Sanayi Odası Vakfı YK Üyesi ve Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği YK Üyesi Sn. Aynur AYHAN

Soru-Cevap

*Aynur AYHAN Kimdir? *

Makine İhracatçıları Birliği'ni başlatan "Kadın Girişimcilerimizle Var Gücümüzle" Projesiyle kadın girişimcileri var gücüyle destekleyen Aynur Ayhan, 1965 İstanbul doğumlu ve Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. Makine Mühendisliği Bölümünü bitirmiştir.  Üretim kabiliyetinin en önemli güç olduğuna inanarak uzun yıllar döküm sektöründe faaliyet gösteren Ayhan Metal Pres Döküm San. ve Tic. AŞ. (Alüminyum enjeksiyon döküm  yansanayi  üretimi) yanı sıra Aniva Ev Ürünleri San. ve Tic. AŞ. de inovatif yaklaşımla konsept Barbekü üretimi ve AnivaCunda markasıyla hizmet sektöründe (cafe& restaurant)  alanlarında yöneticilik yapmaktadır.

İş hayatının yanı sıra sektörel Sivil Toplum Kurumlarında (İSO-İSOV)  görev almakta. Gelecek gençlerimize emanet dolayısı ile eğitim projelerine destek vermektedir.

• 2021-02-20 09:35:33