2019 Yks ile Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıt İşlemleri

Sevgili Öğrenciler;

Üniversitemizi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu tercih etmenizden dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında ve  sonrasında  sizlere yardımcı olacak işlemlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTEMİZE 2019-YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

1- E-Devlet ile kayıt yeterli olup, kayıt tarihleri 16-21 Ağustos'tur.

2- Üniversite kaydını yapan öğrencilerimiz oibs.mersin.edu.tr adresinden yukarıdaki duyuruda belirtilen şekilde öğrenci numarasını aldıktan sonra 2 Eylül - 13 Eylül tarihlerinde ders kayıtlarını yapacaklardır.

3- İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler, 2 Eylül tarihine kadar Yabancı Diller YO'na dilekçe ile başvurarak muafiyet sınavına girebilir.

4- Daha önce farklı üniversite okuyarak almış oldukları derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler ise en geç 4 Eylül'e kadar transkript ve ders içeriklerini onaylı şekilde Sosyal Bilimler MYO bölüm sekreterliklerine teslim etmelidir.

5- Şahsen kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ise yine yukarıda duyuruda belirtilen gün ve saatlerde, istenilen belgelerle kaydını yaptırması gerekmektedir.

Tüm detaylı açıklamalar için lütfen üniversite genel duyurusunu okuyunuz.

• 2019-08-15 15:25:16

Actual News