Üniversitemizde “ Öğrencilerin Gelecekte İhtiyaç Duyabilecekleri 7 Beceri” Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz, Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen “Öğrencilerin gelecekte ihtiyaç duyabilecekleri 7 beceri” konu başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

7 Mayıs Salı günü Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa, Eğitimci-İş İnsanı Serkan Can Zengin, Üniversitemiz Üniversitemiz Genç Girişimciler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Nihat Doğan, akademik ve idari personellerimiz ile üniversitemiz  öğrencileri katılım sağladı.

Etkinlik öncesinde konuşan Öğr. Gör. Nİhat Doğan Genç Girişimciler Topluluğu ile Üniversitemiz öğrencilerinin her alanda fark yaratmalarını, toplumumuzun gelişimine katkı sağlayacak düşünceler ortaya koymalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Eğitimci, İş İnsanı Serkan Can Zengin'e, Hadwars Üniversitesi’nden Dr. Tomy Wagner’in ortaya koyduğu öğrencilerin “Gelecekte ihtiyaç duyabilecekleri 7 beceri” başlıklı konuşmasının ardından plaket takdim edildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Basın Müdürlüğü

• 2019-05-07 22:28:20