İletişim Fakültemizden Prof. Dr. Mesut Bulut Anısına Resim Sergisi

Üç yıl önce aramızda ayrılan Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Bulut anısına Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından resim sergisi açıldı.

6 Mayıs Pazartesi günü, Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına; Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Senem Duruel Erkılıç, Prof. Dr. Mesut Bulut’un eşi Perihan Bulut, çocukları Doruk ve Bilgehan Bulut, akademik ve idari personellerimiz ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Perihan Bulut; ‘’Eşim 3 sene önce, belki bedenen yanımızdan ayrıldı ama o her zaman yanımızda. Kendisi benim çok iyi bir arkadaşım, sırdaşım, eşim, çocuklarımın babası, öğrencilerinin de hocasıydı. Kendisinin çok farklı yönleri vardı; iyi bir ozandı, duygusal birisiydi. Son günlerinde dahi şiirler yazıp, resimler çiziyordu. Ben de bu resimlerin bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim.’’ ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Bulut’u kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadıklarını ama kendisinin bıraktığı güzel hatıraların hala hafızalarda olduğu ifade eden Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Senem Duruel Erkılıç ise; ‘’Hocamızı kaybetmiş olmak çok derin bir üzüntü ama o yetiştirdiği öğrencilerle, dostluğuyla ve ortak anılarımızla her zamanbizimle beraber olacak. Bu sergi ile onu tekrar hatırlıyor, anıyoruz; onu tanıyamamış olan öğrencilerimizle de bu vesileyle buluşturmuş oluyoruz.’’ dedi.

Merhum Prof. Dr. Mesut Bulut’un; kâğıt üzerine akrilik, sulu boya tekniği, kara kalem ve tuval üzerine yağlı boya teknikleriyle yapmış olduğu 44 adet resimden oluşan sergi, 10 Mayıs Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak.

• 2019-05-06 16:47:55